Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bogyo98

6 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Petikém! Hát vele is akad döbbenetes élményem. Egy éjjel úgy döntöttünk, hogy leruccanunk a Balcsira, éjszakai csobbanásra. Útközben elkezdtem masszírozgatni a farkát, majd a számmal folytattam. -Rendőr baszki!-mondta, és rántott el közben a hajamnál fogva. Fél kézzel a…..
 Reggel mikor felkeltem, Mael már könyökölt mögöttem és az arcomat nézte, aggódó tekintete miatt eszembe jutott h mi történt éjjel. Megcsókoltam és próbáltam felülni, csak h annyira belém szúrt a fájdalom a nemi szervem és a felső combom körül h sikítva…..
Erre most kivételesen ki kellett tenni a 18-as karikát, de még az is nevetségesen kevés ide, így előre figyelmeztetek mindenkit, hogy már az alábbi bejegyzés olvasása is csak erős idegzetűeknek javasolt! Vannak filmek. És vannak határok. Vannak dolgok, amiket egészen egyszerűen nem…..
Bogyo98 2014.06.25 15:46:26
@Swarm: 5 év? a legtöbb hawerommal mi már most azon "röhögünk" bár én nem röhögök mert mikor megláttam majdnem 4.x is idegösszeroppanásom lett....de a befogadásért még ezt is megkell tenni.....mert aztmondanák h: juujjdebénaa nembirta végignézni az újszülöttpornót inkább letakarta a szemét juuujj de gyík.......... na........ ennyiterröl sajnos....
Bogyo98 2014.06.25 15:49:17
@Sparrow: és milyen igazad van....én is végignéztem.... pár sírással közben és 1 majdnem idegösszeroppanással......
Bogyo98 2014.06.29 20:25:50
@Sparrow: Hát az a jó ha valaki birja :D én is bírom,.. csak nem tudom valahogy a csecsemő pornó meg h a saját szeretteit ölte meg... hát ez valah megrázott :/
 Mire a lakásához értünk, már mindenki aludt így nem ismerhettem meg senkit,aminek abból a szempontból örültem h legalább nem szúrtam el semmit. Nagyon szép vörös, kertes ház volt még így este is. A hegyoldalba volt beleépítve és a hófehér teraszról, vagy a fekete…..
 még 1x másfél hónap telt el. A lányt akit meggyilkoltam már megtalálták a rendőrök 2 héttel a halála után, most pedig keresik a gyilkosát. Be kell valljam, félek h megtalálnak, és erre még rátesz a bűntudat is h h lehettem képes ilyen kegyetlenségre. Muszáj kiszellőztessem…..
 A Barátaim mind tudták már h Maellel járok mivel a Facebookon be volt jelölve h kapcsolatban: Mael Hajdn és Valene Zayn 2014 Április 14.  Mikor odamentem a Széchenyi tanodához mindenki a Gratulációkkal fogadott és a kérdésekkel amire persze készségesen válaszoltam is. Hazafele…..
 Másfél hónap múlva.  Állandóan sírok, érzem h fáj mélyen legbelül a lelkemben de nem tehetek ellene semmit, sarokba vagyok szorulva, egyedül a magányban és a Depresszióban.De persze nem Mael miatt, azok után amiket a fejemhez vágott hallani sem akartam róla,hanem Gail, úgy…..
 éppen facebookoztam mikor látom h 1 ismeretlen Mael Hajdn-nevű halovány séróval rendelkező és gyönyörű mélykék tekintetű ürge bejelölt. "Mégis ki ez?" gondoltam magamban, megnéztem a közös ismerőseinket."Hmm,Timi, a Náci-Skinhed bartátnőm aki viszont barackszőke-néhol…..