Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bbocs

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány találmány, amelyet mi itt, Kelet-Európában csak a 70-es, 80-as években ismerhettünk meg, jóval régebbi, mint gondolnátok. Ezek közül mutatok be most egy csokorra valót...
Subba Lady Gyagya és Beyoncé 2010.03.13 05:08:00
Álljon meg a menet! A gagyi popszart játszó előadók maradjanak meg továbbra is a gagyiszar megjelenítés mellett.    ..
bbocs 2010.03.13 16:11:16
 Vannak olyan italok, amik elvileg sörnek számítanak, az alapanyagok, vagy az aromák viszont eltérnek a hagyományos söröktől. Nézzük mik is ezek. Gyümölcssörök A leggyakoribbnak talán a banánsör számít, ami Ugandában és Tanzániában a legmenőbb. A…..
A mai napon civil utasként szemléltem az emberi butaságot. Az még csak egy dolog az emberek képesek szaladni (!) a másfél percenként járó metróhoz, (bár ezen is jót mosolyogtam), de azt a futóversenyt, amit a HÉV felé zavartak le délutáni csúcsban, azon kiakadtam. Nem mondom, én…..
Szálka A lövőhal gyorstüzelője 2008.02.03 08:00:00
Német kutatók tárták fel a Science című szaklapban a rejtélyt, hogy "agyilag" hogyan sikerül a lövőhalnak a zsákmányát egy célzott vízsugárral "lelőnie". A kutatás során egy elképesztően hatékony idegi hálózatra bukkantak, amely lehetővé teszi a halak…..
Hát addig viccelődtünk azzal, hogy az európai értelemben vett szakítások fóruma akarunk lenni, éppen ezért vállaljuk szakítások lebonyolítását sms-ben, msn-n, irc-n, skype-on, gtalkon, gmailen, e-mailen, vagy igény szerint akár személyesen is, hogy utolért minket a…..