Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mittodomain

0 bejegyzést írt és 112 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy kiábrándultam öt és fél év szerelméből, mintha átmosták volna az agyam. Ennek a sztorinak a folytatása.   Sziasztok. Talán még emlékeztek egy télen beküldött sztorimra. Én voltam/vagyok a lány, akit a szeretője úgy szeretett, mint az anyukáját. Gondolom ütésre…..
A vita tovább gyűrűzik: lehet-e egy kapcsolatban meztelen nős képeket bámulni, vagy sem? A kép innenAz előző kapcsolatomnak öt éve lett vége. Történt ugyanis, hogy az én drága egyetlenem pornográf képektől hemzsegő weboldalt üzemeltetett, amin jót csámcsogtak a haverjaival,…..
mittodomain 2010.11.26 11:04:48
@Dr. Jula Watson: Ebben tökéletesen egyetértünk. Emiatt már el lehet, és el is kell hagyni, feltéve, hogy a lánynak nem elfogadható a változás.
mittodomain 2010.11.26 11:13:10
@Dr. Jula Watson: Ezzel is egyet értek, csak tudod, azt hiányoltam, hogy nem beszélték meg ezt a részét, hogy - "Figyi drágám azért akarod, hogy ilyen legyek mert azok a k**vák is ilyenek?". Ha a válasz igen akkor nincs több kérdésem, de ha azt mondja, hogy nem erről van szó félreérted, nekem egyszerűen jobban tetszel így mert ilyen az ízlésem, akkor az sztem bocsánatos bűn.
mittodomain 2010.11.26 11:25:29
@Dr. Jula Watson: Igen, ez is igaz. ezt írtam először is, hogy olyat kell keresni aki megfelel és nem átgyúrni valakit. Azt viszont továbbra is fenntartom, hogy csak a weboldalasdi miatt nem kellett volna elmenni, emiatt az átváltoztatósdi miatt már igen, ha ez kellemetlen és a lány számára elfogadhatatlan volt.
„Volt olyan összeg is, amivel nem tudott elszámolni, nem tudott fölmutatni semmit belőle. Se pénz, se cucc. Megint veszekedés és ígéret-hegyek. A gyerek persze mindezt végig nézte” – nehéz kiemelni a következő hatalmas megaposztunk legjellemzőbb, lényegi mondatát…..
mittodomain 2010.11.05 09:08:26
„Amíg tereptárgynak nézed a pasikat, addig ne várd el, hogy elnézzék a szemétségeidet. Nem kell sportot csinálni az alvó oroszlánok bökdöséséből” – szól mai szlogenünk. Képzeljetek el egy nagyszájú csajt, aki rendszerint abban leli örömét, ha a pasikkal…..
mittodomain 2010.11.04 10:08:33
@manókomment: Szerintem majd ha te is felnősz rájössz, hogy igazam volt. Én már felnőttem régen, barátom.
mittodomain 2010.11.04 10:09:09
@Csirke72: Tudom írtad, jól leszopatod, laza csávó vagy. :)
mittodomain 2010.11.04 10:27:34
@manókomment: Örülök, hogy cinizmust írásban is felismered. :)
Milyen aranyosak ezek a külföldi srácok, hogy így beleesnek a magyar lányokba két nap alatt, egy csók után.A kép innenKedves Szakítósblog! Mielőtt belekezdenék: nem anyanyelvem a magyar, így amennyiben valami kirívóan amatőr nyelvi hibát ejtenék, kérlek nézzétek el nekem. :)…..
A csúnyán végződő, méltatlan kapcsolatok hete következett el, ennek nem örülünk annyira.  A kép innen     Ez egy elég érdekes sztori. Amikor utólag derülnek ki a dolgok. Amikor nem meri a szemedbe mondani, mert egy PÖCS. Fiatalok voltunk-vagyunk. 'Friss'…..
Sztori helyett kérdések hűségről, megcsalásról, harmadikokról - vagy mint a példaként hozott Closer esetében: negyedikekről. Lehet véleményt mondani, ki volt már harmadik, megcsalt, vagy…..
„Tudni akarom, mit csinált 10 napig! Nem kellett sokat győzködnöm. Végig sírva mesélte, hogy élete legnagyobb hibáját követte el.... akkor már tudtam, hogy baj van” – nincs annál bosszantóbb, ha riválisod, akivel barátnőd megcsalt, egy budai ficsúr, aki ráadásul…..
„Igaz, hogy a buliban a lányok jönnek oda hozzám, de valahogy visszataszítom őket a kedvességemmel” – következő Levélírónkat üldözi a balszerencse: pedig sikeres a munkájában, van egzisztenciája, drága autója, egy belvárosi lakása, igényes, jóképű és…..
mittodomain 2010.08.02 09:13:49
@Kedves Nard: Igen én is erre céloztam, egyet értünk :)
mittodomain 2010.08.02 10:03:04
@Traktorka: Rosszul teszed, nem fogja megtanulni a dolgok értékét.
mittodomain 2010.08.02 10:24:27
@Kata1987: Azért hiszem el nehezen a bankhiteles lakásvásárlást, mert ahhoz, hogy 20-30 millányi hitelt visszafizess kb havi 400-500 ezret kell keresned nettó. Ki ez a srác a jegybank elnök? :D
A vascső alkatú fiúval volt először orgazmusom.Kedves Szakítós blog, Ebben a pillanatban jutottam arra az elhatározásra, hogy megosszam veletek ritka érdekes storymat... :)Nos, anno, a kapcsolat kezdetén voltam én 18, ő 23.Túl egy 4 és fél éves kapcsolaton annyira ki lehettem…..
A levélírónak ezt a videót küldöm. Egy nap majd arra ébred, hogy elmúlt, tényleg.A kép innenHelló, időnként szoktalak olvasni Benneteket, de azt nem tudom, volt-e már ilyen írás, v hasonló, mert ebben a történetben nincsenek fordulatok, sőt inkább nem is írnám le a…..
Én költő vagyok és harcos. Ő álmodozó és katona. Majdnem passzolnitudott volna. Majdnem. A kép innenSziasztok! Muszáj megírnom újra és újra, ugyanazt. A szakítást. A Velevaló szakítást. Ami mindenhová visszavezethető, csak ahhoz nem, mitakartam. Pedig én mondtam ki. De…..
értékellek mint embert Székek 2009.11.27 14:00:00
 Szegény lány mit fog ma kapni ezért, úristen.Három szék közül egy negyedikre,onnan meg a padlóra. Így írhatnám le az én szakítós történetemet. Egy kisvárosban lakok,és a napokban volt itt fesztivál. Örültem neki,mert reméltem, hogy így jobban megismerem álmaim…..
 A szám egyben véget is vetett mindennek.Dicsőséges huszas éveim elején állandó kapcsolat mellett összejöttem egy vagány csajjal. Olyan Angelina Joliesan vadóc lányzó volt (annak minden előnyével és hátrányával). Tudta, hogy nekem van valakim és megegyeztünk hogy…..
mittodomain 2009.11.27 09:25:40
@meg.mondom: Nem unod még??

Hol van Muha miért nem Ő az első? :O
TÖRÖLT BEJEGYZÉS (a kommentek miatt nem töröltem a posztot - vp)..
Ha november, kabrió, bár szerintem a sztori fék, hahaha.A kép innenSziasztok! Egy történetet szeretnék megosztani veletek a gazdag emberek világából. Mind a két felet jól ismerem, tudom hogy ők nem írnák meg maguktól, ezért írom meg én mert szerintem durva. A szereplők…..
mittodomain 2009.11.06 12:09:19
@Zsit (nyújtózós macs; E.T, Dubai): Nem, vastag betűs, más a kinézet, mint a többinél...
mittodomain 2009.11.06 14:26:19
@ál posztíró: Hát már csak meg néztem miről szól a mai Mónika show.

www.rtlklub.hu/musorok/monika/cikk/289177

Szó sincs gazdag családról, meg A3-asról olyat én még nem láttam abban a roma show-ban.
Ott hagytuk abba, hogy a Végzet a napba tart, ami nem túl jó ómen a rajta tartózkodó, viszonylag kevéssé hőálló emberekre nézve. Young közgyűlést tart a kaputeremben, hogy ismertesse a helyzetet: a hajó pályáját nem tudjuk megváltoztatni. A rendszerben van három olyan bolygó,…..
mittodomain 2009.10.28 15:01:12
@Dcsab: Szerintem azért nem tárcsáztak, mert a földi kapurendszer címei kettővel kevesebb szimbólumot (7) használnak, és ráadásul ahhoz hogy kifelé tárcsázzanak kell a kiindulópont koordinátája is, az meg ugye ismeretlen. Azt nem értem eddig hogyan tárcsáztak ki a bolygókra.
Remélem ez nem egy reklám sztorija átírva.A kép innenKedves Szakítós, Tisztelt Blogolvasók!Sajnálattal közlöm, hogy egyenlőre ez az utolsó történet amivel meg tudlak benneteket örvendeztetni. Érdekes, hogy valamiért fordított időrendben írtam meg nektek a történeteimet, így…..
mittodomain 2009.10.19 22:40:45
@Kedves Nard: Ténykérdés, hogy félt tőlem, attól, hogy ennek így nem lesz vége. Ezen sokat gondolkodtam azóta, és arra jutottam, hogy attól félt hazugságokkal nem érem be (egyébként is tudtam ha hazudik, megéreztem) az igazat elmondani pedig nem akarta, talán szégyelte, hogy már megvan az utód, pedig nekem jótt tett volna hogyha tudom, tudtam volna gyűlölni érte...
mittodomain 2009.10.19 22:43:28
@Kedves Nard: Látom, hogy nálad ez a zaklatás kulcsfontosságú. Nem lehet, hogy egy személyes élmény elhomájosítja a tisztánlátásodat? Amikor azt írom zaklattam, az csak egy szófordulat, btk ezt még nem tekinti annak, kezdetben napi egy telefon majd heti egy végül havi egy az nem zaklatás, semilyen országban.
mittodomain 2009.10.19 22:44:49
@Kedves Nard: Vannak akik nem tudnak hazudni, idegesek leszenk. Nem láttál még olyat. Nem elmondani az igazságot, az nem hazugság azt természetesen nem érzem meg, nem vagyok isten...
 Az önhergelés tipikus esete, amikor nem tudjuk feldolgozni az amúgy érthető és látható lépéseket. Hát igazából nem tudom, hogy az én történetemben mennyire szerepel szakítás, hiszen igazából kapcsolat sem nagyon volt. De mindenképp tanulságos az egész. Régen úgy…..
Csak dönteni kell Mars és Vénusz között.Hali!Viszonylag friss sztorit osztanék meg a T. közönséggel. Múltheti kocsmatúra+Living Room kombón ismertem meg a leányzót. Megtörtént aminek meg kellett történnie, vasárnap vízipipázás haverokkal, elhívtam őt is. Beállít egy…..
mittodomain 2009.10.13 09:41:06
Értitek, kiderült, hogy én egy egész baráti társasággal levelezgetek amúgy, ami mellett az kismiska, hogy beteg is vagyok.  A kép innen  A kiegyensúlyozott, teljes életet élő nő és egy beteg Superman története, avagy amikor a vesszőt is félre lehet…..
Ha újra kezdenénk, sem lenne jobb, mert már nem leszünk mások, mint voltunk.A kép innenRégóta olvasom a blogot. Azt hiszem én nem a kárörvendő fajtába tartozom, akinek az „egy-fiú-egy-lány-valaki-kibaszik-valakivel DE viccesen” történetek jönnek be. Nem tudom. Talán…..
Jöhetnek a szalagavatós cikiségek a héten.  A kép innen Kedves Szakítós!  Én Gizi, akkoriban 18, a szalagavatón a kedves, csendes osztálytársammal Mikivel keringőztem. Utána az egész osztállyal bulizni mentünk, kibéreltünk egy kis kocsmát. Egyik…..