Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tökcsősz

0 bejegyzést írt és 305 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyerekszoba Világító lufi 2011.06.20 17:15:00
Nem is nagyon tudok mit hozzáfűzni Yves Christin lámpájához, ami tényleg pont olyan, mintha egy lufi lenne. Maximum annyit, hogy 1975-ben készült, és igencsak szívesen látnám otthon. Tipikus példája az időtálló designnak - és remélem, kidurrantani sem lehet...Forrás: CHDesign…..
Folytatódik a város legjobb reggelizős helyeit felkutató sorozatunk, ezúttal egy pékséget látogattunk meg, ahová reggel beugorva, az ablaknál, egy pulthoz támaszkodva tömhetjük tele magunkat. Sokszor elhangzik egyes olvasók részéről az adag, hogy nekik még egyetlen nálunk…..
tökcsősz 2011.06.15 12:07:39
Sziasztok!

Ajánlok egyet tesztelésre, én imádom:
www.brioskavezo.hu. Javaslom a bagelt, a tortákat pedig egy kisgyerekes anyuka süti.. eszméletlen a hely, kedvesek, odafigyelők.

:) Ma nem tudtam választani, így kénytelen voltam dupla reggelit enni.
Gyerekmonopoly Abortuszról 2011.05.30 15:07:00
Igazából nem tudok elmenni szó nélkül a KDNP legújabb akciója mellett. Biztos találkozott mindenki vele: “Azt is megértem, ha nem vagy még kész rám, de inkább adj örökbe, hadd éljek!” A plakáton egy kisbaba az anyaméhben látható. Minden egyes alkalommal mélységesen…..
tökcsősz 2011.06.08 21:06:48
@HeMK: mivan?

30 hetes a gyerek a hasamban. Tervezett, várt baba, kíméletlen fekvéssel a hátam mögött 10 héten át, hogy ne legyen baja.

Ha valaki, akkor én tényleg tudom, mit jelent kihordani egy gyereket.

MILYEN JOGON ÍRHATNÁ ELŐ NEKEM BÁRKI, HOGY HORDJAK KI EGY TERHESSÉGET, HA ÉN AZT NEM AKAROM?

Ha spirál mellett fogant (van unokahúgom, aki így született), ha gumi mellett csúszott be (az öcsém), ha szar a pesszárium.. ÉS NEM AKAROK GYERMEKET, AKKOR IGENIS ELVETETHETEM. Az abortusz nem gyilkosság, hanem egy lehetőség megszakítása. Lehetőség az életre.
Egy nem túl következetes pasas, aki az egyik kezével a simogat, a másikkal meg bunkó és anyagias. Persze az éremnek két oldala van, de már az első parszt sms gyanús lehetett volna. 22 éves nő vagyok, ex 29éves. Az egyik közösségi oldal csajozós-pasizós alkalmazásán keresztül…..
 Az első mindig szar. Mert jó.Kedves Szakítósok!Ha a blogot olvasom mindíg találok olyat amibe bele illik az én történetem, de még nem mertem írni...Most meg teszem.Az én történetem egy táborral kezdődött.Iskolai szervezésű tábor volt, én voltam a legfiatalabb (16).…..
Még egy rövid.A kép innenSzervusztok,Amikor elkezdtem a blogot olvasni, jót mosolyogtam a szlogenen. Rövid sztori, annál jobban fáj.Másfél éve jóban rosszban, megjártuk együtt a poklot is, csőd, perek tömkelege, hullámvölgyek, hullámhegyek. Kitartottam, ott voltam mellette,…..
Nyár, nyár, fesztivál, fesztivál, olvasás, szerelem, novella, pályázat. Szerelmek születnek, kapcsolatok szövődnek, fiúk és lányok szétválnak és összejönnek. És míg várnak szerelmükre, randira készülnek, vagy épp búslakodnak, mert elmaradt, előszeretettel…..
A lány most végez szintén ezen az egyetemen.  Voltak beszélgetéseink, sétáink, sms-ek, emailezgetések de más nem. Azért nem jutottunk tovább mivel mikor hívtam mindíg az éppen aktuális vizsgákra készülődött. Sziasztok!Régóta olvasom az oldalt és volt benne egy két…..
tökcsősz 2009.07.31 21:26:06
@Muha: naaaaaa.

Miért bántanál? nem adtam rá okot. _Mégnem_ :)

@Letícia-Charlotte in SBp: előtte sima tökcsősz voltam :D

előtte meg lepattintott feleség :)
10 éve vagyok a férjemmel, van 3 gyerekünk. Ő olyan családból származik ahol az apja verte az anyját (aki alkoholista volt), majd a mostoha anyját. Kapcsolatunk elején azt mondta, ő nem volna képes így élni, sem bántani engem.Nem alkoholista, de néha berúg és olyankor agresszív…..
 Így kell kódolni egy szerelmi sztorit, hajrá dekóderek! Egy borzalmasan megírt sztori egy gyümölcsről és még pár mellékszereplőről   Egy szilváról ápr8: szeretlek -mondta szilva exnek, pedig exxel nem volt már együtt mert dobta pár napja ápr9-15: semmi ápr16/1: ex…..
tökcsősz 2009.05.01 06:53:22
Történetek egy lány életéből. Itt kérdeznénk rá, milyenek a rendőr apukák? Hogy viselik, ha ilyen félreküldött smssel találkoznak? Sziasztok! Sokat gondolkodtam, h leírjam e történeteim, hát íme. Ígérem rövid leszek. Akivel először jártam Na neki nem tudtam rendes nevet…..
Négy fordulóban, de csak megvolt. A kép innen Sziasztok kedves Szakítósok! A hagyomány kedvéért én is lefutom a kötelező köröket: régóta olvasom a blogot, de csak mostanra sikerült rávenni magam, hogy billentyűzetet ragadjak és bepötyögjem nektek az én (egyik) kis…..
A szokatlan időpont ellenére második albumunk második klipjének hazai és egyben külföldi premierjét tartjuk most itt a blogon, nyilván szándékosan Iggy Pop és II. Erzsébet születésnapján, kölcsönösségi alapon hátha növelni tudjuk a külső hivatkozások számát, s ezáltal a…..
 Pedig milyen harmonikusnak indult a kapcsolat, ugye. Kedves Párok, Pártalanok! Évek óta rendkívül harmonikusnak idnuló kapcsolatban élek. Azóta a kezdeti összhangnak nyoma sincs, két neveletlen külyök tapossa két lábbal, üvölti szét teli torokból egykor volt nyugalmam…..
 Van a korkülönbség, és van, hogy jól működnek a dolgok, és van, hogy ennek vége. Kedves Szakítósblog! Régóta olvasótok vagyok, de sosem gondoltam volna, hogy egyszer a saját történetemet próbálom leírni nektek, bizonyítékul, hogy a fájó szakításokhoz sosem elég…..
tökcsősz 2009.04.15 09:58:28
@Banxa: nem vált el. félrekefélt. a férj mellett, és most sír a szája..
tökcsősz 2009.04.15 09:59:30
@codeine / Bear eats Ninja: ugyanígy. középsulis barátnő pasija volt, mindkettő az én vállamon sírt :)
tökcsősz 2009.04.15 10:14:02
@codeine / Bear eats Ninja:

Nem lehetséges, viszont becsülni fogja a nyugodt, fájdalmaktól mentes légkört otthon.

És hogy apuci miért nem veszi észre? A nők nagy színészek, és max annyit lát, hogy asszonyka kivirult egy kicsit.. és még örül is neki :(
 Bor, koton, masszázsolaj az ágy mellé kikészítve - mindenki elégedett volt.Modellnek látszó tárgy...Tavaly nyáron két haverom elrángatott bulizni. Jómagam nem rajongok a manapság trendi tuctuc zenéért, de (nem kevés) alkohol hatása alatt ideig-óráig elviselem.Bementünk a…..
Ne haragudjak a hosszas csendért, de részéről is tisztáznia kellett a dolgot magával, nem akar semmit... de a sportbarátság szent. A kép innen Sziasztok!   Hát nekem is lenne egy tankönyvi típusú példám naiv leányka ittas esetére.  A történet úgy szólt, hogy…..
tökcsősz 2009.04.12 12:55:57
@Borsószem: igen, és az már majdnem sárkány :))))))
tökcsősz 2009.04.12 12:56:54
@Borsószem: a nyuszi lány. Tehát max a nyuszifiútól, vagy esetleg a PC jegyében másik nyuszilánytól :))) ja, meg ez alapján a répától is. Pláne ha zizeg :DDDD
Ezt a történetet nem is annyira értem.A kép innen In medias res:)    Az internetes társkeresés hajnalán huzamosabb ideig regisztrált tag voltam az egyik társkeresőn. Nem volt egyszerű a virtuál lovagoknak: fotót privátban nem kaptak (be kellett érniük azzal a pár képpel,…..
tökcsősz 2009.04.10 18:31:11
@SciNu: akkor nem te vagy :)
tökcsősz 2009.04.10 18:33:52
@Gabica [a legboldogabb]:

neem. abban, amit már olvastál.. kiskosztüm, vagy öltöny, mindegy csak ne csöpögjön a véred a kőre munkahelyi milliőben..
tökcsősz 2009.04.10 18:38:35
@Gabica [a legboldogabb]: nuh, elment mailben a negyedik, én meg fürödni, hogy szép és illatos legyek nektek, mint az új traktor :)
Csak tök gáz, hogy a normális lányok, akik hűségesek és mindig azon vannak, hogy tökéletes legyen minden, azok ba*nak rá a legjobban! A kép innen Sziasztok, Sorstársak!=) Hmâ026 először is kezdeném azzal, hogy egy elég friss szakítás után ráakadtam a blogról készült…..
tökcsősz 2009.04.10 10:26:54
@Caddy: de láttam. Ez a vicces az egészben. Legyünk túl a váláson, már csak erre vágyom.

Azért szar érzés 29 éves fejjel elkezdeni újraépíteni az életemet. :)
tökcsősz 2009.04.10 10:33:21
@Gabica [a legboldogabb]: vigasztal. Sőt, meg is fogom csinálni, csak ezek a hülye ünnepek ne lennének...
tökcsősz 2009.04.10 11:04:24
@Gabica [a legboldogabb]: hova és mikor? :)