Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sickboi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyerekként mindig elgondolkodtam, vajon mi lenne ha... Erre tessék ..
Az eddigi legalpáribb, legszánalmasabb videó. Aki nem szeretne rettentő visszataszító embereket nézni 10 percen át, az ne nézze meg. Hogy ilyen emberek léteznek... ..
Sickboi 2008.03.27 17:06:03
Lehet örülni dolgoknak, de ez azért már rohadtul túlzás. Első gyerek meg egy Pokemon kártyától kapott korai magömlést... ..
Megfordult a fejünkben, hogy a héten se legyen válogatás, de aztán elvetettük. Aztán megint úgy gondoltuk, hogy jobb ha nem, de végül mégis. Ne rinyáljatok, hogy nincs elég szemét, nézzetek magatokba!!!- Subba kabalánk: Subi, új képekkel- Valami tartalmat azért szeretnék egy…..
A videót azoknak küldjük akiknek nincs iWiW-es hozzáférésük. Így talán kaphatnak valamit ők is az igazi iWiW-es életérzésből.   - Búvárné - Hoff.hu - Gyilkos humor - Span és én - Lali szülinapi ajándéka - Jó mi? Jó hát - IFA TETKÓ!!! - Citadella - A csajok…..
Nem gondoltuk volna, de tudtok olyan felhasználót beküldeni akitől még mi is kellemetlenül érezzük magunkat. Tudjátok, az a hülye érzés amikor felröhögtök a monitor előtt ülve, aztán valahol a lelketek mélyén rossz érzésetek lesz. Persze lelkiismeret, jó vicc, na elő a…..