Regisztráció Blogot indítok
Adatok
filmsztárok

26 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Beren Saat török színésznő életének talán legnehezebb feladatát kapta akkor, amikor a megerőszakolt falusi lány, Fatmagül szerepét osztották rá. Törökországban két évadot (80 epizódot) készítettek a szériából, nálunk a TV2 az egyes részeket feldarabolva adja le, a hazai szokásoknak megfelelően kb.…..
Édes Otthon, Profi a konyhámban, Őszinte ingatlanos, Randi taxi, Bringasáv, Vendégséf, Az év hotele.....
Március 24-én tölti be a negyvenet Jessica Chastain, amit nem él meg drámaként, sőt.....
A Válótársak az RTL Klub új tv-sorozata, melynek első epizódja 2015 november közepén kerül képernyőre. Meglepetés, hogy egy olyan név is felkerült a stáblistára, aki eddig még nem fordult elő a televízióban színészként!Aki most azt gondolja, hogy Ördög Nóri tért vissza az…..
Aubrey Peebles hamarosan főszereplőként tekint ránk a mozivászonról. A híres tévés animációs sorozat alapján készült zenés film, a JEM AND THE HOLOGRAMS négy feltörekvő zenészlányról szól, akik közül Peebles kisasszony épp a főszereplőt, Jem-et alakítja.   Aubrey…..
Peter Dinklage nem az a kimondott szálfa termetű, jóképű színész (bár ezen lehet vitatkozni), ám olyan egyedi karakter, mely már most nagy tekintélyt kölcsönöz a kis embernek. Kétség kívül a Trónok harca című fantasy sorozatnak köszönheti népszerűségét, ám egyre…..
A Relativity Media augusztus 7-én mutatja be Jared Hess Masterminds című vígjátékát, ami a 97-es Loomis Fargo bankrablás alapján készült. Főbb szerepekben Owen Wilson, Zach Galifianakis, Kristen Wiig, Ken Marino és Jason Sudeikis lesz látható. ..
A film egy kozmikus szerelem párhuzamos univerzumokon átívelő történetét meséli el. Dell és Stephanie különös kapcsolatában a tér is az idő relatív, egymás iránti érzéseik azonban erősebbek a fizika bármely törvényénél. ..
Filmszínészek OH! 2015.03.20 10:20:17
..
Vin Diesel a Halálos iramban filmek sztárja imár a hetedik részt is leforgatta a franchiseból, melyben egyrészt Dominic Torettot alakítja, másrészt a produceri teendők egy részét is ellátja. A sorozatnak (is) köszönhetően Hollywood egyik legnépszerűbb akciósztárja lett az évek…..
..
Ne má’, ez a film? Fontos? Bárkinek? Az, bizony. Tán sokaknak az. Pont azért, mert Owen Wilson és Jennifer Aniston az emberfőszereplői. Illetve annak ellenére. Még ők se tudták elrontani azt, hogy aki gazdi volt vagy lesz, vagy épp egyfolytában az, a mindent összeragacsozó…..
filmsztárok 2015.03.09 15:35:22
A Marley, meg én másoknál is benne van a legjobb kutyás filmek között: csibeszkemagazin.hu/a-legjobb-kutyas-filmek/
Pedig a világ egyik "legrosszabb" kutyájáról szól.
Szégyen vagy sem, nekem is mindig bele megy valami a szemembe, amikor Marley megbetegszik.
Balsai Mónika ..
Megvolt neki Jennifer Lopez, először lefeküdtek, majd a nő kikosarazta! Ryan Guzman azonban nem hagyta annyiban, zaklatni kezdte idősebb szeretőjét. Természetesen ez csak a legújabb filmben, A szomszéd fiú (+18) című thrillerben történik csak meg, és kezdhetjük sajnálni Ryan…..
Hiába a sok filmsztár, ebben a filmben biztosan nem tőlük leszünk elalélva! Ezen a héten érkezik a mozikba a District 9 és az Elysium – Zárt világ rendezőjének legújabb sci-fije a CHAPPIE (16). A főbb szerepekben olyan remek színészeket láthatunk, mint Hugh Jackman, Sigourney…..
Omar Sy jóképű bevándorlót alakít a legújabb Olivier Nakache, Eric Toledano alkotásban. Ők azok a rendezők, akiknek az Életrevalók című remekművet is köszönhetjük, melyben egy félig-meddig bűnöző (Sy) ápolóként segít egy magatehetetlen milliomost. A színes bőrű…..
Lily Collins az Ahol a szivárvány véget ér (Love, Rosei) című romantikus vígjátékban lesz hamarosan látható a magyar mozikban. Lily Collins Lily Collins feltörekvő hollywoodi csillag, akit már több szerepéért is kitűntettek és jelenleg az egyik legkeresettebb fiatal színész…..
† Életének hetvenhetedik évében hunyt el több nagysikerű magyar filmmel a háta mögött a Kossuth- és Jászai Mari díjas Margitai Ági. Margitai Ági filmjei Circus Maximus (1980) Herkulesfürdői emlék (1977) Szabadíts meg a gonosztól (1979) Ripacsok (1981), Szerencsés Dániel…..
Filmszínészek Amy Adams 2014.09.18 15:17:00
Amy Adams színésznőt egyik rendezője korunk egyik legnagyobb színésznőjeként említette. Lehet benne valami, hiszen eddig ötször jelölték Oscar díjra. Legutóbb Az acélemberben, A nőben és az Amerikai botrányban láthatták őt a hazai filmrajongók. Eleinte a magány,…..
Kaya Scodelario, a hazai mozik műsorán is látható Az útvesztő című kalandfilm sztárja, akár leszbikus jelenetet is elvállal. Egy színésznőnek természetesen az a dolga, amit a rendező és a szerep rá oszt, ám nem mindenki vállalja be az erotikus jeleneteket, különösen nem azonos…..
Jessica Alba tánca a Sin City: Ölni tudnál érte című filmből... ..
Nem is volt az igazi összefekvés, de az aktus megtörtént, az egyszer biztos! Az internet tele van a Térkép a csillagokhoz című filmből ollózott jelenet videójával, képeivel, ahol a két filmsztár félreérthetetlenül kedveli egymást: Pedig ez a film nem elsősorban Robert…..
Filmszínészek Charlize Theron 2014.07.22 10:38:00
CHARLIZE THERON  napjaink egyik legnagyobb színésznője. Karrierjének egyik csúcspontja a 2003-as A rém (Monster) volt, amelyért számos más díj mellett Oscar®-t és Arany Glóbuszt kapott. Legutóbb bemutatott filmje: Hogyan rohanj a veszTedbe? Legutóbb hatalmas sikert aratott a…..
Filmszínészek Shailene Woodley 2014.07.10 11:56:00
Shailene Woodley legutóbb a Csillagainkban a hiba című filmben volt látható. Nevét Alexander Payne Utódok (The Descendants) című Oscar-díjra jelölt filmjéből ismerhettük meg igazán, a George Clooney által megformált Matt King lányaként. Alakításáért számos elismerés mellett…..
A szerencsésebb színészek életében eljön egy pillanat, amikor olyan szereppel kínálják meg a rendezők, ami kirángatja őket az addigi szépfiú, dzsigoló, vagy épp jóképű vámpír skatulyából. Robert Pattinsonnál most jött el ez a pillanat, az Országúti bosszú című…..