Regisztráció Blogot indítok
Adatok
orideko

175 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 3d origami technika alapja könnyen elsajátítható és hasonlít a legóhoz csak itt a legó elemeit Neked kell egyenként meghajtogatni. Sok ugyanolyan elemet kell hajtogatni és azokból készülnek el a figurák. Én ezzel készítem a műveimet, amit a Csilla origami oldalon látsz és mivel ez ad egy alkotói…..
Még lehet karácsonyi ajándék ez a képen látható Harley Davidson motor, ami készen van. Azonnal postázható.48x32x15 cm ára:30000 Ft + postaköltség. ..
Sziasztok! Szeretnélek megismertetni benneteket megújult Karácsonyi oldalammal amit az alábbi linkre kattintva találtok: https://www.csillaorigamidekoracio.com/ajandekok/karacsony/ Pár ízelítő: Ajtó díszeim közt megtalálható Rudolf a rénszarvas, Grincs, Angyal, Harang ...... Nyitható tetejű…..
Esküvői dekorációt készítek a Ti elképzelésetek szerint! A háttértől a menyasszonyi csokorig. Keressetek és szívesen segítek ! https://www.csillaorigamidekoracio.com/eskuvo/    ..
Minden szombaton találkozhattok velem és termékeimmel Tapolcán a Keszthelyi u. 33 sz alatt! Várok mindenkit szeretettel!!!..
Az ÖRÖK CSOKROK világát éljük. Legyen bármilyen esemény Születésnap,  Névnap, Esküvő, Ballagás, Anyák napja és még sorolhatnám...... mindig jó ajándék és kedvesség.  https://www.csillaorigamidekoracio.com/eskuvo/csokor-minden-alkalomra/ SZÁL VIRÁGAIM 1000-1500…..
Se ballagás, se érettségi, de szerintem egy emlék minden Ballagónak jár!!!   Nagyon rég volt mikor én ballagtam, lassan az unokáim fognak, de arra emlékszem, hogy mennyire készültünk rá. Akkor még nem volt divat, hogy óvodába , általános iskolába is ballagjunk, ez volt az első és igazi. Mai napig…..
Sziasztok! Korábban már bemutattam az eddig elkészült  3d origami oktató csomagjaimat és most 4 újjal bővült a kínálat. Mindegyikben megtalálhatjátok a képekkel illusztrált pontos leírást és az elkészítéshez a méretre vágott papírokat és kiegészítőket. Csak annyit kell tenned, hogy a megrendelt…..
Ceruzatartó vagy figura készíthető  a Minion készítő csomagommal. Tartalmazza a fotókkal illusztrált leírást, a méretre vágott papírt és a kiegészítőkhöz az anyagot. Csak ki kell nyitni és elkezdeni.  Ára:1490 Ft+ postaköltség Itt megnézheted a többi Csináld magad csomagot…..
Nagyon örültem amikor felhívtak a Duna tv-től, hogy ráérnék-e január 29.-én és részt tudnék-e venni  a Családbarát c. műsorban.Igent mondtam. Tavaly év elején, amikor szintén szerepeltem a műsorban a tavaszi virágok volt a téma, idén pedig a halak és a különböző  használati tárgyak. A következő…..
A 3d origami technikával, mint már láttátok, majdnem minden elkészíthető. Egy ideje azon töröm a fejem, hogyan lehetne ennek a technikának a felhasználásával olyan tárgyakat készíteni amik a szépségük mellett a  mindennapjaink hasznos része  is tud lenni. Először az otthoni  lámpánk elszakadt…..
Örömmel ültem le beszélgetni Bertalan Melindával , a vehir.hu-tól egy cikk erejéig és meséltem a 3d origamiról, a kedvencemről és a vállalkozásomról  amit e köré építettem. Az elkészült cikket és a videót itt nézhetitek…..
A 3d origami technika alapja könnyen elsajátítható és hasonlít a legóhoz csak itt a legó elemeit neked kell egyenként meghajtogatni. Azonban ad egy alkotói szabadságot bármi elkészíthető belőle. Ebben szeretnék segíteni a különböző alapcsomagjaimmal, aminek segítségével elsajátíthatod az…..
A kézműves foglalkozásaim során meg szoktam mutatni a gyerekeknek mit lehet elkészíteni a 3d origami technikával egy vásár keretein belül is. A gyerekek azt  szokták mondani, hogy a nagy pávámat szeretnék elkészíteni. Az ilyen alkalmakkor csak arra van idő, hogy az alapelemet megtanítsam nekik és…..
A képen látható szépségek a 3d origami technikával készültek. Sok-sok évvel ezelőtt találkoztam ezzel az origami fajtával és mondhatom beleszerettem. Az alaphajtása egyszerű és van egy monoton, kicsit unalmas része, amikor azt a sok egyforma elemet meghajtod, de kárpótol utána az alkotás, amikor a…..
Ma a Kacor király c. meséhez az utolsó szereplőt hajtogathatjátok meg a macit. A teste ugyanaz mint a rókáé, a feje pedig az alábbi videóból készíthető el. Most már elmesélhetitek a bábok segítségével kistestvéreteknek, szüleiteknek mint egy bábelőadás, de közösen a család, szülőkkel együtt…..
Ma a rókát készíthetitek el a következő videó segítségével. 2 videó lesz az egyiken a teste a másikon a feje lesz. Jó hajtogatást ! A modell forrása és engedély: Kricskovics Zsuzsanna: Ori Kati Bábszínháza https://www.csillaorigamidekoracio.com/meselj-origamival-kacor-kiraly-5-resz/..
Ma a nyuszit hajtogathatjátok meg a következő videó segítségével. A testét ugyanúgy hajtjuk mint a cica testét csak más színből. Ezt a hajtást a tegnapelőtti videón a cica bábnál találhatjátok. A cicának a varjúnak és a nyuszinak a teste ugyanaz. A modell forrása és engedély: Kricskovics Zsuzsanna:…..
Ma a varjút hajtogathatjátok meg a következő videó segítségével. A testét ugyanúgy hajtjuk mint a cica testét csak más színből. Ezt a hajtást a tegnapi videón megnézhetitek újból. A modell forrása és engedély: Kricskovics Zsuzsanna: Ori Kati Bábszínháza Jó hajtogatást…..
Ma a Kacor királyt, vagyis ezt a cicát hajtogathatjátok meg a következő videó segítségével. Forrás és engedély: Kricskovics Zsuzsanna: Ori Kati Bábszínháza Jó hajtogatást kívánok!!!! https://www.csillaorigamidekoracio.com/meselj-origamival-sorozat-kacor-kiraly-2-resz/ Ezek pedig az én 3d origami…..
A Kacor király c. mesének a szereplőit hajtogathatjátok meg a videók segítségével. A kész kis állatkákkal, mint egy ujjbábbal el is játszhatjátok a mesét. Nagyon szeretem Kriskovics Zsuzsa figuráit és ehhez a meséhez tőle vettem a szereplőket. Ha még nem ismeritek a mesét itt megnézhetitek és…..
Húsvéti ötleteim utolsó dokumentuma a dekorációról szól. Találtok benne virágos, nyuszis, tojásos, tavaszi dekorokhoz inspirációt. Olyat amit a gyerekek egyedül is elkészíthetnek és olyat is ami egy közös munka lesz. Ezekkel és az én Húsvéti dekorációimmal kívánok mindenkinek Kellemes húsvéti…..
Nincsen Húsvét tojás nélkül. Festett , batikolt, hajtogatott, színezett stb…. A következő dokumentumban a tojás díszítéséhez és a tojással való díszítéshez kaptok ötleteket Jó munkát kívánok! https://www.csillaorigamidekoracio.com/otletek-4-tojasok/..
Ma a kiscsibéket, tyúkocskákat,kakaskákat hajtogathattok a következő dokumentumban lévő képek segítségével. találhattok benne kis dobozkát is és ajtódíszt is. Szeretném megosztani veletek az én kis csibémet amit 3d origami technikával készítettem. Kattins ide és már kezdheted…..