Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fire san

19 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Az anime különlegessége az, hogy nem használnak fekete kontúrt se a karaktereknél, se máshol. Van, akit zavar, van akit nem. Engem nem idegesített vagy legalábbis nem tudok róla. :D Aki ezt a történetet meg akarja ismerni, az tizenkét rész alatt teheti meg és megtudja, hogy egy…..
vegyesturmix Egy kedvenc: Claymore 2015.06.13 00:22:59
A horror nem számít a kedvenc műfajomnak, se a vérontás, hisz nem lelkesedek túlságosan amiatt, hogy megrajzolt vércseppeket lássak a képernyőn. Azonban a Claymore címet viselő történettel kivételt kell tennem. Ugyanis érdekelt, hogy milyen az a fantasy történet, ahol félig…..
Ezt az animét régen néztem végig. Talán már egy éve is van, mióta befejeztem.  Nos, kezdjük a "technikai" részletekkel. Aki nem túl hosszú, nem túl rövid sorozatra vadászik, az örülhet, ugyanis ez csak huszonnégy darabot számlál. Ha teljes nevén akarjuk szólítani a művet,…..
Régen kezdtem el ezt az animét s december utolsó napjainak az egyikén fejeztem be. Nem tudom már, miért vettem fel a "meg kell nézni" listámra. Talán azért, mert mecha tartalmú történeteket kerestem, talán azért, mert érdekelt a leírás alapján és emellett "alapmű". Három dolgot…..
vegyesturmix Újabb életjel 2015.06.02 18:26:41
A legutóbbi bejegyzés óta nem történt semmi érdemleges. Talán majd most, hogy jön a nyár.  :)..
vegyesturmix Életjel 2015.03.05 21:26:55
Igen, tudom. Úgy kihalt ez az oldal, hogy már lassan terjeng a hullaszag s minden, ami ezzel együtt jár. Nem haltam meg, jól vagyok, csak minden úgy jött össze, hogy ide nem nagyon néztem be. Nem ígérem, hogy hetente jönnek a posztok vagy naponta,de reméljük, fogok tudni időt…..
Ezt az animét gondolom sokan ismerik. Ki innen, ki onnan, de egy biztos: nemrég lett vége a második évadnak. Huszonnégy részből áll, amit két részre lehet osztani: az egyik a GGO, míg a másik a Mother Rosario. Többen hype-t* emlegetnek, ha meghallják a SAO szót. Szerencsére én nem…..
vegyesturmix Boldog karácsonyt! 2014.12.24 18:12:34
Tudom,jó ideje itt hagytam a blogot. Dolgom volt, emellett az animék megnézése is lassult nálam. Azonban ennek ellenére kívánnék mindenkinek boldog karácsonyt. :)  ..
Fentebb a  teljes nevén olvashatjuk a Code Geass első évadjának a címét. Tegnap fejeztem be s egyáltalán nem bántam meg, hogy felvettem a listámra. Gondolom már sokan ismerik ezt az animét, így megvan a véleményük róla. Azonban én is jönnék a sajátommal, egy kis leírással…..
Elő kell vennem valami ismertetőt, hogy megtudjam, ezt mégis miért kezdtem el nézni, ugyanis jelenleg csak a hatodik részig néztem meg s tovább nem jutottam. Jött helyette más, érdekesebb anime. Talán ennek oka az, hogy a magyar szinkront nem találom megfelelőnek, vagy nem jön be a…..
 Sokan máris húzzák a szájukat, hiszen a SAO után ezt se gondolják jónak. Miért? Mert nem jön be nekik a "virtuális játékban vagyunk" téma. Azonban itt nem arról szól a történet, hogy az emberek egy virtuális valóságban találják magukat,ahol ha egyszer meghalnak, akkor…..
Neve alapján vallásos, fantasy animét várunk. Nos, valóban van köze valamilyen szinten a fantasyhoz és Istenhez is a tizenhárom résznek. A történetben  megismerkedünk többek közt sorsokkal és egy kérdés vetül fel bennünk: valóban angyal az, akit annak hívnak? Ugyanis olyan…..
Az Accel World a jövőbe kalauzol el minket, ahol már a Neuro Linker nevezetű dolog olyannak számít, mint most a telefon: szinte mindenki rendelkezik egy ilyen eszközzel.Az egyik főszereplőnknek is van, akit hamar megjegyezhetünk, ha másról nem is, arról igen,hogy nem éppen sovány. Ő…..
 Nemrég fejeztem be ezt az animét, amit azért vettem fel a megnézendők listájára, mert az ismertetője* felkeltette az érdeklődésemet. Ugyanis érdekelt, hogy mit kapok a "sc-fi","robotok", "természeti katasztrófa", "fantasy elemek" kulcsszavakkal. Így, miután megnéztem az utolsó…..
Sokan bizonyára várták, hogy elérkezzen ez a nap, amikor újra a SAO világában lehetünk. Mielőtt megnéztem az első részt, több mindenre számítottam. Elsőnek említeném a trailer-t, ami nem hozott tűzbe. Ugyanis a cirka fél perces előzetesben ezek történtek:az első kilenc…..
Fire san 2014.07.23 00:46:51
@Kicsivazz:

szia:)

Érdekelni érdekel a lehetőség, noha nem garantálom, hogy hetente,naponta írok bejegyzést. :D
Emellett azt se ígérem, hogy az xy animéket,animerészeket megnézem.:D
Szóval az ilyen kötöttségeket nem garantálom,hogy teljesítem (időben:D )
Talán azért nem baj, ha van társszerzőm is.:)
Fire san 2014.07.30 00:40:28
Régebben is hallottam arról,hogy léteznek animék és sokan nézik őket, azonban akkoriban nem foglalkoztam velük. Az áttörést és az anime-világba való belépésemet két történetnek köszönhetem, amiket ajánlottak. Az egyik Puella Magi Madoka Magica, ahol nem minden az,aminek…..
Egy anime, amiből megtudhatjuk, hogy milyen lehetne az élet, ha vízben is élnének emberek. No de nem üvegburkok és hasonlók alatt, hanem házakban, mint fent, a felszíniek. Igen,az animében  tudnak lélegezni a víz alatt, de csak azok, akiknek Enával rendelkeznek. Huszonhat rész alatt…..
vegyesturmix Fate stay night 2014.06.27 23:49:30
Ez egy 24 részes anime, melyben nemcsak harcok láthatóak, hanem meglepő fordulatok is, melyekre a néző nem is számított. Ha olyan harcos animét keresel,amiben fantasy elemek vegyülnek és szerelmi vonal is megfigyelhető benne, jó helyen keresgélsz. Ugyanis mint írtam, Fate stay night…..
vegyesturmix Sziasztok! 2014.06.26 23:10:14
Jó ideje gondoltam arra, hogy indítsak egy blogot, ami animékkel kapcsolatos. (Megkérném azokat, akik az animéket nem kedvelik, azok kattintsanak máshova, mert itt terv szerint olyan posztok lesznek, amiket nem szívesen lát. Köszönöm a megértéseket.:) )Nos, miután azok maradtak, akik…..