Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagyee

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A férfiak faszfejek, ez a mai történetünk meszidzse, és csak sajnálni tudjuk a lányt, akit egy hozzánk hasonló szerencsétlen férfi visszakergetett Istenhez. A lánynak így jobb legalább. De érthetetlen, miért szívta meg kétszer. Mondjuk az egyik informatikus volt, ez vajon magyaráz…..
Csodálatos levelet kaptunk. A fiatal srác eljutott a vallásos család vasárnapi ebédjére, a kedves após is elmondta, amit akart. De ez még nem volt semmi. Olvasónkat arra bíztatjuk, hogy mindent írjon meg az anyával történtekről. Kedves Szakítshabírsz BLOG!Mellékelten küldöm…..
Nagyon nehéz elítélnem Lacit, mivel druszám. Viszont tegnap szerepeltünk a Fókuszban, amit djZone feltett a youtube-ra. Mindenki szerencséjére csak a ránk vonatkozó részt, mert Gianni és Horváth Évi nem sok érdekeset mondtak. A két megkérdezett szakértőből pedig sikerült…..
Napjainkban a sportcsatornáknak és az internetnek hála nap mint nap ismerkedhetünk meg újabb és újabb sportágakkal. De vajon ismeri-e ön a 21. század egyik sikersportágát, a leggyorsabb csapatjátékot, a tempó és az adrenalin megszállottainak szívszerelmét, amely futótűzként…..
Hoppá, ma este az RTL Klub Fókusz nevű műsorában a szakításokról lesz szó. Mi ezúttal  nem leszünk benne, de azért nézzétek.valaki fel tudja venni esetleg?Szia verespalne,elkészült a szakításról (vagyis annak minél gyorsabb átvészeléséről) szóló riport, és a ma esti…..
nagyee 2008.02.06 18:54:30
nagyee 2008.02.06 21:03:16
nagyee.extra.hu/szakitos.avi

tessék, csak a szakitshabirsz blogrol a video, az egészről majd mindjárt, csak még tölti :P
nagyee 2008.02.06 21:16:16
nagyee.extra.hu/fokusz-szakitas.avi

nah itt a teljes, mit is kapok érte?:D
vmi nő jöhetne :P hehe
Sziasztok! Gondoltam én is megosztom Veletek életem legbénább szakítós dumáját.Nem részletezem hosszan a kapcsolatot. A lényeg, hogy 27 évesen végre szerelembe estem sok-sok próbálkozás után. A fiú már az elején tudatta velem, hogy Krisna szimpatizáns de mivel nem akart…..
Megint egy főiskola tett tönkre egy kapcsolatot. Kérdezem, akkor minek tanulunk? De minek? Kérlek titeket, legyetek kíméletesek a beküldő lánnyal, aki sorszámozza a fiúkat. Kérlek titeket, ne legyetek kíméletesek a beküldő lánnyal, aki sorszámozza a fiúkat. És ne feledjük:…..
Öcsém rendszeresen nézegeti az Almalapot, mert ami Mac, az jó, az szép és kell. És tessék, mit talált? A szakítósblogon tanítják az RSS-t a maceseknek. Bizony, Steve Jobs érdeklődik irántunk, csapataink már harcban állnak, hogy kijöhessünk az első szakítós macbookkal,…..
Házinyúlra mindenki lőtt már, pedig nem szabad. A történet drámai, mert ha még mindig együtt dolgoznak, akkor ez a levél egy nyílt levél a szerelemről.Hiába vannak helyes, kedves és szerethető lányok a cégnél, igenis ellen kell állnunk. Mert az élet minden területét…..
Hát én ezt az elméletet ilyen formában ismerem: ha az első randin nincs csók, akkor nincs értelme reménykedni. Kész vége, barát-zóna, bohóc utca, értékellekmintembert, stb. Levélírónk szerint meg éppen fordítva, ha nincs csók, éppen az jelenti a folyatást. Bokréta…..
Korda Gyuri országában azt hiszem természetes dolog pókerjátszmának tekinteni a párkapcsolatokat, pedig sem a nyílt kártyák, sem a taktikázás nem vezet sehova, nézzétek Ross is hogy járt:  Az "A gyárban dolgoztunk" post kapcsán érdekes vita alakult ki arról,…..
Én például nem gondolom magamat régimódinak, de a vizespóló-versenyt én is rettentő cikinek tartom. Végigkattingattam ezt a galériát, ez valami szörnyűségesen torz műfaj, ez tényleg tetszik valakinek? (A fotót Huszti István készítette, köszönjük neki. ) A sok…..
Szinte történelmi fordulóponthoz érkezett a szakítósblog: a beküldött két történet olyan, mintha ugyanaz a lány, két különböző életkorban szívatta volna meg ezt a két fiút. Hasonlóságok: lány nem csúnya, szeret sétálni, legalább ugyanennyire kamuzni. Dél-Pesten…..
Szép, létösszegző szakítólevelet kaptunk egy lánytől, az általános iskolai levélgalacsinoktól a gimnáziumi szarkavaró barátokon át vezet az út a nyitott kapcsolatok borzalmához. Az én személyes kedvencem a karatés sztori, nektek melyik tetszett a…..
A csoki tényleg fontos, a többi annyira nem. Külvárosi diszkókban én is szoktam próbálkozni mogyorós milkával, meg sárgabarackos-kekszes bocival, de amit igazán szeretnek a lányok, az a fehér csoki. Hat és fél évig voltunk együtt a volt párommal, kisebb megszakításokkal.…..
Nagyon sajnálom, hogy soha nem voltam koleszos, mert ez olyan élmény lehet, amit az unokáimnak is mesélhetnék. A kollégium varázslatos világ, amelyikbe rendszeresen jártam, ott például nagyon finom palacsintát sütöttek, zabáltam is eleget. De nem tudtam megszokni soha, olyan fura. A…..