Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ms delacroix

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bencus konferál, ma van az I. Kiválasztás Napja. Ezen kívül eltöltünk egy laza fél órát screenshot-okkal és Bencus véget nem érő monológjaival illusztrálva arról, hogy hogyan tudunk majd szavazni. ..
Attól féltem, hogy a hétfői összefoglalók annyira feleslegesek, mint bukósisakot húzni a motorozó Darth Vaderre, mert gyakorlatilag tegnap már láttuk a mai műsor felét. De aztán csak kialakult, még, ha sokat is kellett rá várni...
ms delacroix 2016.09.06 11:28:26
Üdv Villafüggők és Villacsámcsogók. Sajnos hoztam egy rossz döntést, megígértem Sixxnek, hogy hetente írok egy hogyvótot, de már picit bánom, mert az első három adás után olyan mély szellemi pöcegödörbe csöppentünk, ami még egy rutinos hogyvoltozót is próbára tesz. No, de ne keseregjünk, még páran…..
Kezdem egy önvallomással: reality-rajongóként én komolyan azt hittem, hogy engem már nem lehet meglepni a szereplőválogatás terén, én már mindent láttam, hallottam, olyan agyatlan egysejtűekkel pedig úgysem lehet a hazai műsorokban találkozni, amilyeneket a Jersey Shore és…..
Bencus beharangozza, hogy ebben a részben megint azt hallgathatjuk majd végig, hogy Ádiná hogyan retteg attól, hogy elveszíti Lacit. Alig várom. Reggel van, Fanni és a malac mint anya és gyerek létezik a villában, készíti neki a reggelit és azon vihorászik, hogy sertésmájkrémet ad…..
Bencusnak jól áll a kockás, ezt meg kell, hogy állapítsam, ingben, fosszínű farmerban közli, hogy mióta kiderült tegnap, hogy Zsu a pampulaszájú Lacibetyárt viszi ki magával a hóra, megfordultak a százalékok, de hát ki tudja, melyik versenyző van a fantomképcsalád tagjai alatt,…..
ms delacroix 2015.01.16 16:18:50
@Montezuma13: Az en pulim igenis cuki. Ugat mint a veszedelem, neha az agyamra megy, de emellet nagyon is kedves kutyi. Raadasul nala husegesebb kutyum meg nem volt. Emellett onfeju, makacs, de en imadom. A vizsum meg egy hiperaktiv kocsog, de ahogy ram nez, az mindennel tobbet er. Amugy tetszett a kutyas komment, vicces volt.
ms delacroix 2015.01.16 19:34:27
@kamilla123: Na pont ez az. Raadasul nem volt folenyes Zsu, csak vegre a tobbiek valamilyen szinten kialltak mellette es vegre fellelegezhetett. Maci uzenete es a bejatszott videok ota mar nem tamadjak annyira. Erdekes.

A gyenge ember jellemvonasa az ha nem kepes beismerni, hogy hibazott. Mennyivel jobb megitelese lenne a csurhe bt-nek is, ha beismertek volna, hogy tulzasba estek, es igen is bantottak Zsut.

Az meg, hogy a gyerkevel jottek, kisse el van bagatelizalva. Ha Zsu vette volna szajara barkinek az akarkiet, mar virtualis megkoveztek volna.
ms delacroix 2015.01.16 19:42:41
@Ruadhnait: Akkor is lehalkitottad a gepet, mikor EDinka artikulalatlanul uvoltott Zsuval? Vagy az rendben volt? Edinka szerinted ertelmesen fogalmaz? Nem bantasbol irtam, csak kivancsi vagyok...
Válság! Bizalomvesztés! Könnyek! Kongatás! Disznó! DRÁMA! És még volt egy kihívásunk is. Végtelenül hosszú volt ez az összefoglaló és még annál is fájdalmasabb, mert ugyanazokat a köröket futják ugyanazokkal az érvekkel és sérelmekkel körülbelül századszorra, és a…..
Kedves naplóm! NEEEEEEEEEEEE! MACIIIIIIIIII! XOXOXOXO Hát de mér????? Vigasztalhatatlan vagyok, ez a geci Denisz meg a nagypinájú Fanny, nem is, fanny, kisbetűvel, ╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ mert EGY ROHATTKURVA, bezzeg tovább maradhat!!!! A villában!!! És Maci meg nem!!!!! A…..
ms delacroix 2015.01.13 10:32:12
@Idegbeteg Szőke IstenNő: Pontosan igy latom en is. Dinka nagyon jol helyezkedett. Mar irtam valamelyik poszt alatt, hogy Edina nem birta Zsut, mar akko rsem mikor szovetsegesek voltak. Latszott a testbeszeden. Valoszinuleg az volt a celja hogy kiturja bt-bol, es ehhez jo urugyul szolgalt a Laci ugy.
ms delacroix 2015.01.13 11:39:29
@lukacstoncsi: Lehet,hogy Dori csinal majd maganak otthon egy tablat, es minden heten Lacira rak :-)
Egyebkent biztos, hogy az osszes lany feletkeny Zsura, kiveve Dorit. Dori ki van bekulve onmagaval, raadasul empatikusabb is a tobbeknel. Talan ezert van joban Zsuval.
Robin miertutalja Zsut?
Hát itt vagyunk. A kiválasztás napja. Ez a rész megint rávilágított, hogy mit is utálok a taktikázásban, pláne, ha ilyen emberek próbálkoznak vele. Még mielőtt ezt kifejteném azért elmondom, hogy amúgy Maci epegörcsöt kapott, ezért kórházba kellett vinni, de mindenki…..
ms delacroix 2015.01.12 19:41:06
@Darinka11: Fogjuk ra hogy Analkanak ezert van bajsza es akkor vegre latok benne valami jot is, bar a szemoldoke meg nincs a toppon, de varjuk meg nehany hetet :-). Volt szerencsem szemelyesen is megcsodalni Frida jo nehany alkotasat. Alig akartam kimenni a kiallitasrol :-).
ms delacroix 2015.01.12 20:54:45
@Darinka11: Akkor ugyanazt a kiallitast lattuk :-)
Próbálja megőrizni mindenki a nyugalmát, és kapaszkodjon a legközelebbi felesbe, ugyanis Lilu figyelmeztet, hogy a nyugalom megzavarására alkalmas képsorok következnek, és olyan fejet vág hozzá, hogy nem lehet nem komolyan menni. Meg is ijedtem rendesen. Elérkeztünk a játék…..
ms delacroix 2015.01.11 11:56:00
@Caprica99: Nekem is ez volt a benyomasom Danirol. Mar a nezoket is hulyenek nezi.
ms delacroix 2015.01.11 12:10:13
@Caprica99: Ezannyibol talan nem baj, hogy azt sugallta az nyukaja Edinanak, jo az amit csinal, tehat folytassa a Laci vonalat, ami egy kamikaze kuldetes. Zsu szimpatizansoknak ez meg jol is jon. En nem gondolom, hogy szegeny nagypapa, es nagymama annyira buszkek lettek volna Edinkara.
Megint Lilával kezdünk, dzsungelhéttel, no meg azzal, hogy kire illik legjobban az állatneve. Én special Varacskosdesznyóra tippelek, de ne rohanjunk előre, majd a végén meglátjuk. Mindenesetre a Ki Mit Tud nyertese elviheti a fődíjat, a kocsit, a kecót, meg a 12 millát,  na jó nem,…..
ms delacroix 2015.01.10 09:28:13
@VV Erőlegény: Miert beszelsz tobbes szamban? En az altalad felsoroltak kozul semmire sem "panaszkodam". Ez az elso vv amit nezek, es nekem a tegnapi osszefogalao sok volt. A szinvonal szo pedig nem veletlenul volt idezojelben. Szoval summa summarum en egyedul vagyok es nem tobben. Velemenyt alkotok. Ennyi.
Bencus beharangozza, hogy micsoda izgalmakban lesz ma részünk, mert ezen a héten dzsungel törvények uralkodnak a villában, és ez egy véresen komoly játék, brutális főnyereménnyel. Képtelen vagyok komolyan venni a lemmingeket pedig, akármennyire is erőlteti. Főleg, hogy a mai rész…..
ms delacroix 2015.01.07 10:52:13
ms delacroix 2015.01.07 17:57:40
@Spitzbauer: Nem, en is ilyen hulye vagyok :-)
Ezt olaj vászonra kérném, kamu aranyozott, barokkos beütésű IKEA-s keretben. Nagyon úgy fest, hogy ez az én keresztem, hogy csak a szar részek jutnak nekem, de sebaj. A tegnapi adás leltárja: egy reggeli ébredés, Ádám faszparasztoskodik, Batman és Robin visszatér, Ádám…..
ms delacroix 2015.01.06 13:18:50
@fran7: Igaz, hogy Dani odateszi magat a feladatoknal, de ugyanugy masok is. Nekem nem szimpatikus, ezert aztan ugralhatna fejen is, akkor sem neznem szivesen.
ms delacroix 2015.01.06 13:48:48
@Conchobar: Ezek alapjan te is elhiszed amit a vellalakok mondanak. Most oszinten, te tenyleg elhiszed, hogy Laci kint is folyatatna Edinakval?
ms delacroix 2015.01.07 10:08:18
@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/: :-D En ma akkorakat nevetek,ugy latom tobben is elemeben vagytok, de ezen a kommneten hangosan felrohogtem :-) :-) :-)