Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kalauz Attila

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor nem beszélt Magyarország etnikai viszonyairól, csak a homogenitásról, vagyis a menekültek befogadása ellen – értelmezte (szándékosan félre) főnöke szavait Lázár János. Majd bónuszként bűnözőknek titulálta a közmunkásokat...
Kalauz Attila 2017.03.03 12:42:53
@Fiká Zoltán: Rasszistának lenni nem bűncselekmény. A világon sehol sem, és ez nem véletlenül van így. Aztán, hogy ez uszítás, vagy sem azon lehet vitatkozni. De nem azt mondta, hogy ki kell őket nyírni, hanem, hogy nem kellene beengedni.
Tényleg van annak valami diszkrét bája, amikor egy Bayer Zsolt nevű egyén értekezik az újságírás kapcsán becstelenségről, az a Bayer Zsolt, aki azzal büszkélkedhet, hogy nála penetránsabb, mocskosabb szájú, ordenáré, fajgyűlölő gondolatairól ismert publicistát nem sokat hordott még hátán a…..
Kalauz Attila 2016.11.18 12:00:29
@csentecsa: A homoszexualitás nem nemi identitás, hanem sexuális orientáció.
Proszektúra Figyusz, Brüsszel! 2016.10.17 22:47:45
Naponta kb. harmincszor hallhatjuk, még az ATV-n is, az úgynevezett társadalmi célú hirdetést, miszerint a népszavazáson megüzentük Brüsszelnek, a magyarok döntöttek, nem a kényszerbetelepítésekre, most Brüsszelen a sor, hogy cselekedjen. De hiába hangzik el ez a piros-fehér-zöld nemzeti színekkel…..