Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DögösVörös24

28 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A légüres tér összeroppant. Kivételesen kapok levegőt, pedig most jobb lenne megfulladni. Ettől még az is jobb lenne… Nincs hideg, de én belülről fázok; az izmaim összecsomósodnak a jégtől, alig bírom megmozdítani még az ujjaimat is. A fürdőkádban állva a bal halántékomat…..
20 éves vagyok. Frissen szabadult mustang, vadló a nagyvárosban. Már elmúlt a kezdeti megilletődöttségem, szívtam magamba annyi londoni levegőt amennyitől újra élettel telinek érzem magamat és pont akkora az arcom, mint amekkora kiutazás előtti legjobb napjaimon volt. Egy rakat…..
Van ez a lány. Hívjuk Vandának. (Nyilván nem ez a neve.) 26 éves, mondanám hogy nő, de van benne egy kislányos vonulat. Összefeküdtünk párszor, fülig belém is volt esve, ami már múlófélben van (pasi haverok szerint nem; bármikor az ujjam köré tudnám csavarni még mindig,…..
Szia Picúr. Nem volt eső, csak pár csepp, idáig nem ért el a vihar (legalábbis fizikai valójában nem). Anyád nyűgös, éjjel legalább 4x felkeltem. Jó lenne legalább 4 órát végigaludni egyhuzamban. Mi lesz ha majd már a hasamtól sem férek el?... Na mindegy. Ma reggel…..
Szex, drog, rock&roll Jön a vihar 2015.07.08 16:29:16
Hello Mogyoró, Remélem ízlett az ebéd. Eldöntöttem hogy ha hányok is, de eszek. Egész tűrhető volt a lecsós szelet, kár hogy nem kívántam egy falatját sem. Bízom benne hogy nem fuldokolsz abban a napi 3 liter vízben amit megiszok (én borzasztóan rühellem, csak miattad iszok…..
Arra gondoltam, feladok egy hirdetést valami hasonló szöveggel: "Alig használt kismama keresi születendő gyermeke leendő nevelőapukáját. Jelentkezési határidő: legkésőbb 11.08. a tervezett dec.8-i szülés időpontja előtt egy hónappal az összecsiszolódás végett. Au pair…..
Szex, drog, rock&roll összetörve 2015.07.06 14:08:57
aprócska darabokban Vajon mit fogok neked mondani?... Szeretném ha nem éreznéd ezt a fájdalmat amit most én érzek - de sajnos tudom hogy egyek vagyunk, Te a pocakomban szenvedsz, én meg azon kívül. Szeretném neked könnyebbé tenni ezt a helyzetet de jelenleg fogalmam sincs, hogyan…..
Szia Bébipók, Anya végre összeszedte minden erejét és ír neked megint. Ez a terhesvitamin (konkrétan az Elevit meg a Femibion) olyan, mintha valami droggal tömném magam: lehet hogy megkapod az összes vitamint amire szükséged van, de engem teljesen lenyomnak. Besztrájkoltam 4 napra és…..
Jó sok időbe telt eljutnom idáig. Valahol a fejemben letapadtak a mondatok és nem sikerült írnom semmit sem - pedig megfogadtam hogy a kedvedért dokumentálni fogom azt a 9 hónapunkat együtt amit a hasamban fogsz tölteni. :) Akkor kezdjük az elején: szia Picuri! 4 nap múlva pontosan 2…..
Abban a (számomra) szerencsés helyzetben vagyok, hogy a párom szintén biszex beállítottságú, mint én magam is. Voltaképp így  lobbant fel köztünk a kémia megismerkedésünk után nem sokkal: nyíltan közöltem vele hogy "két térfélen játszok", mire ő is coming out-olt: volt/…..
Megijedek saját magamtól. Van most ez az új „fétisem”. (Nem tudom, hogy ez-e rá a megfelelő kifejezés.) Szex közben eddig is bírtam a fojtogatást; ez most P.-vel egy egészen új szintre emelkedett. Mutatott egy új fojtó fogást – az 'alany' háta mögött egyik kéz előrenyúl,…..
Szex, drog, rock&roll Maszkok... 2014.08.26 14:19:09
Bármilyen maszkot magamra erőltetek. Akármilyet. A túlélésért, a nyugalomért, a céljaimért; hiszen mind így vagyunk ezzel. Ma éppen a "jól vagyok" maszkot viselem. Jól vagyok. Mondogatom, mint egy mantrát; a pozitív emberkék állandóan ezzel jönnek hogy ha sokáig mondogatom,…..
Millió ideje nem írtam. Kiskanállal kapargattam össze azt, ami magamból maradt, jó szórakozás volt.  Nem, továbbra sem vagyok sokkal okosabb azt illetően, hogy ki lakik a fejemben. Persze vannak vonásaim, amikkel tisztában vagyok, hisz le se tagadhatnám őket, a többi meg...Inkább…..
Tegyük félre a politikai vonulatát a jelenleg (is) zajló izraeli-palesztin harcnak; csak otthon a 4 fal közt vagyok hajlandó politikáról beszélni, és csak a családommal. Ami sokkal érdekesebb: a Vaskupola ("Iron Dome") rakétavédelmi rendszer. Leegyszerűsítem: ez egy spéci radarral…..
Bár még nem említettem, bioszos vonalon minden érdekel, de főleg az emberi testtel kapcsolatos orvosi dolgok. Ma bukkantam erre a…..
Most minden a helyére kerül.  Érzem végre, miért kínlódok közel 8 éve, miért dobtam el a jogi kar és az egyetem lehetőségét mindenestől, értelmet nyertek a londoni babkonzerves-hajnali fél 5kor kelős-láblejárós pincérnős hosszú hónapok; a lemondások és a motor amit…..
Ó igen, nagyon sötét - és én sikeresen bele is estem. Csoda hogy a nyakamat nem törtem ki. Tegnap munkaidő után megvártam L.-t a recepción, nála maradt pár apróságom amit kértem hogy hozzon el. Már egy órával a találkozás előtt gyomorgörcsben ültem a helyemen, azon filóztam,…..
Csütörtök. Újra a duplamonitor előtt gebedek. Lassan vág fejbe az előző nap súlya, délelőtt 9re totálisan összetör. Nem mutatom, ülök a helyemen és dolgozok, monoton vívódásba menekülök. Pattan a céges belső chat: L. az. Este átjön, látni akarja az ambuláns papírjaimat.…..
Eltelt egy hét, hallgataggá váltam. Kezdve azzal, hogy múlt héten kedden majdnem szó szerint kidobtam L.-t folytatva azzal hogy szintén aznap macskát gyászoltam, szerdán kötelező ultrahang, csütörtökön totális összeomlás, pénteken apatikus kóválygás, szombaton kertiparty és…..
Mostanában nem sok dolog tud meghatni, alapvetően emberundorban szenvedek és apatikus vagyok de találtam ma reggel egy cikket ami a plafonig kúrta az agyvizemet (ó igen, rém mocskos szám van ha ideges vagyok). A Dailymail a britek egyik fél-szennymagazinja, bulvár mixelve politikai…..
Szex, drog, rock&roll F*s hétfő 2014.06.30 11:34:28
Az a csillag a címben egy 'o' betű lenne. Kicsillagoztam mert egy angol lady vagyok. Bár attól még fos marad ez a hétfő. Mondjuk milyen más lehetne mikor olyan mocskos hányinger gyötör hogy ihaj? A duplamonitor-bámulás nem köti le annyira a figyelmemet hogy ignorálni tudjam a…..
Egyik barátnőm javaslatára beneveztem egy cikkíró pályázatra. Környezetem állandóan bíztat hogy írjak még, mert jól megy, így hát összedobtam ma délután egy cikk-szerűséget. Íme:   Gyermekkori bántalmazás – az anya felelőssége és feladata          Anyának…..
Pain tech. Kösz, jól vagyunk. Én is, meg a hasamban lévő aprócska alien is. Viccen kívül: reggel tükörbe nézek és ragyog a pofám. Nem Max Factor; terhességi hormonok. Elég gáz... Jobban nézek ki mint mostanában bármikor... Sok dolog történt kedd óta. Például egy szerda.…..
Szex, drog, rock&roll Kicsimnek 2014.06.27 08:15:04
Keddi szösszenet... Valamivel le kellett vezetnem a sírást.   Szia Kicsim. Szólíthatlak így? Attól még, hogy a hasamban tartózkodsz, lehet, hogy máris gyilkosként tekintesz rám, és szikrányit sem akarod, hogy becézgesselek. Megértem.Hidd el, mindkettőnknek rossz. Azért írok…..
Nos igen... Nem így terveztem a kedd délutánomat, mint ahogy végül alakult. Délután 5 órára gazdagabb lettem egy pozitív terhességi teszttel. Hogyan sikerült ezt összehoznom? Nyilván L. hathatós közreműködésével - és egy kiszakadt óvszerrel. (Igen, ezáltal okafogyottá vált…..