Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GOLEM

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három csapat, kilenc ember, őrületes izgalmak! Lássuk, milyen egy középdöntő kis hazánk legnagyobb szakácsversenyében! Emlékeztetőül: zöld csapatban Kányalánya, András és Péter, kék csapatban Sancho, Goldenboy és Lilla, sárga csapatban Kálmi, Attila és Marci. Az első…..
A Falon túl Ott folytatjuk, ahol abbahagytuk, Havas kilép az alagútból, amit el kellene torlaszolni végre ugye, és megy a biztos halálba, mert ha pl. én vagyok Mance Rayder, a hátából font szíjjal akasztom fel a tökeinél fogva egy fára. De a sorozatban Rayder egy értelmes ember, nem…..
GOLEM 2014.06.19 15:00:28
Sziasztok,
Engem ami nagyon bosszantott az egész évadban, az a Targaryen szál. Daenerys volt a kedvencem a kezdetektől fogva, de annyira ostobán viselkedik és logikátlan dolgokat csinál, hogy teljesen kiábrándultam belőle.
Kezdve a rabszolga felszabadító hadjáratával, ami eleinte jó ötlet volt, népszerűség, követők, stb. ... szempontból, de nem lehet egy egész világrész gondolkodásmódját és értékrendjét eltörölni, amint látszik is...
A másik dolog, hogy elég nyilvánvaló a tény, hogy csak addig van az amit ő mond, amíg ott ül a seggén, amint elindul másfelé összeomlik az általa felépített és kitalált rendszer.
Ami a legidegesítőbb: a rabszolgaság intézménye ellen harcol, a láncok leverőjeként tetszeleg, de a saját gyermekeit egy pincében láncra veri ( s azok közül is azt a kettőt, aki vétlen volt az incidensben)...
Hát ezzel végleg elvágta magát nálam :)
Egy országot, de még egy várost sem lehet úgy kormányozni, hogy minden paraszt véleményére adva hozza meg döntéseit... Olyan nem létezik, ami mindenkinek jó...

Stannis feltűnése számomra meglepő volt, bár az inkább, hogy lovasok ide vagy oda, elég könnyen bemasíroztak a táborba, szinte ellenállás nélkül. A falon túli király százezres serege hol volt? Ha én lennék a király akkor a sereg közepén felvert sátramban arcoskodnék, nem pedig 20 emberrel körülvéve valami erődben, hogy akár a 30 varjú elfoghasson, ha akar (mert ennyi erővel az sem lett volna képtelen ötlet).