Regisztráció Blogot indítok
Adatok
M.Á.G.W.

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Sepultura körül mindig izzik a levegő. Max vagy Derrick? Az old school dalok vagy az újak a jobbak? Legyen reunion vagy sem? Van-e létjogosultsága a zenekarnak a Cavalera fivérek nélkül? Amúgy is mi a jobb? A Sepu vagy a Soulfly az? Andreas tényleg akkora szemét? Derrick amúgy is mit keres itt?…..
Tegnap este, a zenekar turnéját beharangozandó Preparing Music For Concerts elnevezéssel adott élő streamet a Foo Fighters. Nyilván itt már valakinek ülnie kellett a dobok mögött, ez a valaki pedig nem más, mint Josh Freese, aki a tragikusan fiatalon elhunyt Taylor Hawkins helyét veszi át a…..
Kiadta a negyedik friss tételét a Metallica. Az április 14-én új korongot kiadó legendás négyes ezúttal a 72 Seasons címadóját rakta be a közösbe, mely az alábbiakban található meg. Nem elfelejteni, hogy a lemezmegjelenés előtt egy nappal több moziban is bemutatják az anyagot, a filmben a zenék…..
Mivel elég komoly részt vett ki az életműből, ezért K.K. Downingot is beavatják a Judas Priesttel a Rock And Roll Hírességek Csarnokába. Sőt, külön jó hír, ha már ott lesz, zenél is egy jót a korábbi zenekarával, szóval érdemes lesz figyelni a gálát. A csapattal Downing mellett nem mellesleg olyan…..
A Tankcsapda hazánk megkerülhetetlen rockzenekara. A hazai rock banda. Mindenki ismeri, mindenki ordította egykor Lukács szövegeit. El sem tudom képzelni, hogy van olyan rockzene iránt rajongó ember, akinek ne lett volna olyan korszaka, amikor ne hallgatott volna Tankcsapdát. Hihetetlen…..
Augusztus második hétvégéjén ismét rock, metál és hardcore a Balaton partján. A korábbiakhoz hasonlóan az idei évre is impozáns fellépőgárdát hoztak össze a szervezők. Itt lesz a Clawfinger, a My Dying Bride, a Dillinger Escape Plan, a Suicide Silence, a Turisas és a magyar…..
Egy zenekar, amelyik a karrierje kezdetén nagy százalékban a külsőségekre épít, elég nehéz dolga van, ha később zeneileg is komolynak akarja láttatni magát. A Slipknot köré a kiadója, és a zenekar maga is egy olyan showbiznisz monstrumot építettek, amit egyhamar nem lehet…..
M.Á.G.W. 2015.02.06 12:21:44
János, a tegnapi koncert nekem sem került fel a top 20-ba.

Én is tapasztaltam a lankadozó figyelmet, sőt - életemben először - még az nézőtérről is kimentem vizelni, és újratölteni. És nem is bántam, mert kellett a levegővétel.
A kedvemet elsősorban a borzasztó, fulladozó hangzás törte le, ami a végére sem állt össze. Olyan túlvezérelt, gagyi minőségű, de jó hangos MP3 volt. Legalábbis ott ahol álltunk/ültünk, lehet hogy más mást tapasztalt. De ez nem a zenekar hibája, mert egyébként feszesen, pontosan játszottak (különösen Jim Root tette oda magát rendesen, nagyon várom már a szólóalbumot).

Teljesen igazat adok neked, a színpadi show cirka 3 számig kötött le. Addigra az ember felmérte a látványt, ami egyébként nagyon állat volt. Profi színpad, öröm ilyet látni. Felhívnám utólag is a figyelmet a kecske/ördögfej alatti görbe tükörre, amely minden oldalról más-más látványt nyújtott. A pokol bejáratát véltem benne felismerni, nagyon hatásos. Viszont 15-20 méterről a maszkok már nem láthatóak, nem értelmezhetőek, és ezért nem is hatásosak. Továbbra sem értem, hogy egy Aréna méretű koncerten miért nincs kivetítő. Ez sem a zenekar hibája, ez nem von le semmit a teljesítményből.

Nekem az is feltűnt, hogy a tagok között szinte semmi kommunikáció nincs a színpadon. Mindenki csinálja a dolgát, süt a profizmus. De ezen kívül nem mondanám "csapatnak".
Nagyon szeretem a dalaikat, és az egész cirkuszt, amit felépítettek köréje, de a látottak alapján -szigorúan a saját véleményem és érzésem szerint- lehetséges, hogy nem lesz már több turnéjuk.

Végül had ragadjam meg az alkalmat, hogy az Aréna Stuffnak küldjek egy hatalmas Fuck You-t, az 5000 ember kültéri várakoztatásáért és a csaposok lajhárszerű kiszolgálásáért.
M.Á.G.W. 2015.02.06 14:33:09
@Carl Troy: ...Carl Troy lebuzizott :-)) Nem ironikus? :-)
Sokáig nem hittük, hogy utasalázásban a Wizz Air képes túlszárnyalni a Ryanairt, de legutóbb saját bőrünkön is megtapasztalhattuk, milyen az, amikor az elborult agyú poggyászmérő kisiparos mindenképp le akar húzni 45 euróval. Horrortörténetek a trehányul pakoló utasokra…..
Facebookon jelentették be, a rajongóknak sokkolóan váratlanul, hogy Wéber Attila a továbbiakban már nem tagja a metálzenekarnak. Új gitárost nem vesznek be, Rubcsics Richárd egyedül marad ezen a poszton. Wéber azután szállt be Paksi Endre mellé, miután Cserfalvi "Töfi" Zoltán…..
M.Á.G.W. 2014.11.18 10:34:12
48 évesen elhunyt Wayne Static, a Static-X frontembere. A hírt az énekes sajtósa is megerősítette, és felkerült a csapat Facebookjára is. A halál okáról egyelőre semmilyen információ nem nyilvános, de drogtúladagolásról kezdtek el pletykálni.  Wayne Static a Static-X-szel…..
A Tankcsapda idén 25 éves. A debreceni zenekar ennek megfelelően egész 2014-ben ünnepelt. Végigjárták a fesztiválokat a jubileumi műsorukkal úgy, hogy szinte az összes dalukat eljátszották, kihoztak egy dedikált sört, de ami a legfontosabb, kiadtak egy sorlemezt Urai vagyunk a…..
Évek, sőt évtizedek óta várjuk, reménykedünk, hogy na, talán idén, talán most, még egyszer és utoljára, akárcsak egy koncert erejéig is, de legyen már újra együtt kedvenc nagy csapatunk. Dobják félre a régi sérelmeket, csinálják úgy, hogy nem vesszük észre, hogy csak a…..
M.Á.G.W. 2014.07.18 21:53:08
Június 16-a komoly dilemmát jelenthetett azok számára, akiknél a lemezgyűjteményben megfér a német gerontorock, a New Orleans-i hurkatöltő fitneszdoom, valamint a piros sapkás nu metal. A Hősök terén ugyanis Klaus Meine irigyelte Kóbor János hajhagymáit, az A38-on a Crowbar…..