Regisztráció Blogot indítok
Adatok
akineknemmegy

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Viccet félretéve, sokakat érintő problémával állunk szemben. Hogy mit tehetünk ellene, vagy, hogy mi nők, hogyan éljük meg ezeket a szituációkat, illetve hogyan kellene megélnünk, hogy a kedvesünk önbecsülése ne csorbuljon? Először vegyük sorra az élvezetnyújtó praktikákat...
akineknemmegy 2016.02.03 12:10:50
@Monika Herman: Önnél sokkal jobb szakemberek kezelése alatt történt NULLA változás. Ami nem azt jelenti, hogy az adott szakember ripacs lenne - sokkal inkább azt, hogy egy blogger, akinek fogalma sincs erről az egészről, téved! :)
De, hogy ne érje szó a ház elejét: az urológus nem állapított meg szervi gondot, és a különböző gyógynövényes/érzéstelenítős placebók mellett orvosok által felírt gyógyszereket is használtam - eredménytelenül.:)
Hadd kérdezzek most én: továbbra is úgy érzi, nem kellene visszavonnia ezt a cikket? :)
akineknemmegy 2016.02.03 12:36:32
@Monika Herman: Nem írtam, hogy magát ajánlaná... (az "Önnél sokkal jobb szakemberek" alatt azt értettem, hogy az általam meglátogatott specialisták a saját területükön... nos, fogalmazzunk úgy, hogy kifejezetten ügyesek. Bár nem ismerem a munkásságát, ha össze kellene hasonlítani ezeket az x és y területeket illetve az említett szakmabelieket... hát, az egyikre nem lennének jók az oddsok.)

Mint mondtam, illetve kérdeztem: mégis mi alapján tartja fent továbbra is azt a hipotézist, hogy a probléma megoldható?

Valamint a tévedés beismerése helyett a "sok sikert kívánok!" felszólítás nem túl elegáns... :)
akineknemmegy 2016.02.04 08:45:39
@Szécsényi Dóri: Mégis, hogy van képed ilyen ostobaságokat ajánlani nekem?!?!?!? Eljutottam arra a pontra, hogy (most már) nem fogok senkit sem gazdagítani a nyomorom által, hiszen nincs megoldás. Csak az olyan naiv álomvilágban élők hiszik azt, hogy van, mint te.
@cardiobascularis 5: Elmész te (is) a picsába a baromságaiddal! Miért mondom ezt? Mondjuk mert évekig gyakoroltam az agykontrollt, valamint azt az apróságot még nem is említettem - a gyakorlás kapcsán -, hogy az első alkalmak során nem volt gondom az időtartammal. Csak aztán kialakult valamiért és azóta rájöttem, hogy örökké velem is marad.
@Trurl Mernok: Szép öngól, gratulálok! Igen, sokan írják, hogy a szerotoninnak nagy szerepe van ebben és az erre készült speciális gyógyszerek (SSRI-k) pozitív hatással vannak a problémára. Ezzel kapcsolatban csak annyit: már nem emlékszem, hogy 2 vagy 3 fajtájú készítményt szedtem, de a lényeg, hogy... EGYIK SEM VÁLT BE! Ne a pszichológusokat szapuld, inkább tapasztald meg a problémát, aztán alkoss véleményt.
@MetaTr0n: Ugyanazt mondom, mint a korábbi versenyzőknek. Baromira nem értesz hozzá, még akkor sem, ha érintett (jaj, hogy oda nem rohanjak!) és még akkor sem, ha olyan "hűdeokosvagy", hogy szakdolgozatot írtál belőle. Ülj le, egyes.
Arról van szó, amit csak egy ember látott itt a kommentek között: vannak, akik nem érdemlik meg a szexet. És soha az életben nem fogják élvezni. Ennek a szelekciója random: tök mindegy, hogy tizenéves lányokat felszedő szatír, vagy a feleségét megcsaló seggfej az illető, ha arra született, hogy élvezze a szexet, akkor NEM lesznek problémái. Míg mások akármit tesznek, lesz. Állandóan és örökké.
Kaptam egy magánlevelet, azzal a kéréssel, hogy adjam közre a benne felvázolt problémát. Az illető huszonéves srác, akinek a szex puszta frusztráció, kudarcok sorozata. Azt szeretné, ha a dolognak erről az oldaláról is beszélnénk. Úgyhogy alább következik a levele, majd az…..
akineknemmegy 2015.11.02 13:12:50
@kardhal77: Örülnél neki, legalább lenne közös témánk, ugye?
De sajnos csalódást kell, hogy okozzak (hiszen a csalódás okozásban már amúgy is egész jó vagyok, csak más aspektusban) 8D
akineknemmegy 2015.11.02 18:46:59
@kardhal77: Tehetségnek hívják - illetve annak hiányának.
Látod, látod, még téged is hülyére vettek a "gyakorlás mindent megold" hipotézissel! :)
akineknemmegy 2015.11.09 13:24:57
@hajcihő: Miért reagálnék irreleváns dolgokra?
Miért irreleváns? Mert anno pontosan végigcsináltam azt, amit mondasz (a szemlélet-váltásra gondolok). Eredmény? Nos, arra még mindig várok...
A mások támogatásával kapcsolatban pedig ne fárassz: pont ez a probléma az, ami még jobban elszakít másoktól, az emberekkel való kommunikációtól, épp ez az, ami miatt még értéktelenebbnek érzem magam. (Ezáltal pedig egyáltalán nem lesz elsődleges a mások általi támogatás keresése. A kihasználás-alapú kapcsolatokkal szemben támasztott ellenérzéseimet pedig engedd meg, hogy ne soroljam fel.)
Csípd meg magad, hátha felébredsz!