Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tititi

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha “biciklistaként” reagálnék Stump András cikkére, bizonyára a fenti címet adnám neki. Csakhogy ennek nincsen sok köze a modern közlekedéspolitikához, amivel foglalkozom, és hozzám sem - már sokszor leírtam: nem vagyok “biciklista”.  Tehát az alábbi cikk új…..
Tititi 2014.06.17 15:16:58
EZ HIHETETLEN!

Ez az idóta tényleg nem fogja fel, hogy a Totalcar cikke a KERÉKPÁROSOK ÉRDEKÉBEN ÍRÓDOTT??

A partnerként viselkedést meg talán ott kéne kezdeni, hogy legalább a legalapvetőbb szabályokat KURÁVRA BE KÉNE TARTANI!

Mik ezek?

- PIROS LÁMPA
- EGYIRÁNYÚ UTCA
- GYALOGÁTKELŐN CSAK TOLVA
- HA VAN KERÉKPÁRÚT, AKKOR NEM AZ ÚTTESTEN
- ÚTTESTEN NEM TEKERNI EGYMÁS MELLETT
- A JÁRDÁN MAX 20 KM/H
- ESTE LÁMPA (ELŐL-HÁTUL)
- ALAPVETŐ KRESZ TUDÁS (jobbkéz, főútvonal, stb...)

Majd ha ezeket belevertétek a kerékagyatokba, akkor lehet olyanokkal jönni, hogy "próbálkozzunk PARTNEREK lenni".

Mert amíg, autós, gyalogos, motoros, mindenki azt látja, hogy a bringások közül 10-ből 10 magasról szarik a legalapvetőbb szabályokra is, addig mi alapján vártok el bámilyen partnerséget a közlekedés többi résztvevőjétől?

Ha pedig valaki felhívja a figyelmeteket a helyes viselkedsére, akkor inkább meg kéne köszönni és nem felháborodni rajta, mert ez sokszorosan is a TI ÉRDEKETEK!

Idézet a cikkből: "Éppen ezért vigyázz magadra, amennyire tudsz, ne kockáztass, csak amennyit muszáj. Ne hidd azt, hogy látnak, ne hidd, hogy elengednek, hogy nem fogsz soha hibázni, és más sem. Gondold végig, mi a jobb, nyugodtan, kisimult arccal megérkezni öt perccel később, vagy stabil oldalfekvésben várni a mentőt. Még akkor is, ha rövid a hajad, és nem ragad bele a vér."

Aki ezt nem fogja fel, azon nem lehet segíteni, viszont amit ez a blognak nevezett szemétdomb művel, az felfogható tömeges öngyilkosságra való felbújtásként is.