Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nammó és Kimmó

18 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A versenyzőknek a Bocuse d'Or már a hétfői nappal elkezdődött. A METRO támogatásával megrendezett 'piacon' kellett kiválogatniuk a zöldségeket a halas fogás köretéhez. Ezt több, mint 200 féle zöldség közül tehették meg. A piac: A keddi versenyzőknek a titkos összetevő a tárkony volt...
  Nammó lábacskáiban ma bennevan a bugi, és konkrétan Travoltának öltözik! A csillogó mutatóujjat még nem tudta kivitelezni, de egyébként roppant tehetségesnek mondnám! Marek Paluch bácsi iszonyú szerencsés volt, hogy modellt állt neki egy képre!!!! Igen, van az a…..
  Kimmó iszonyatosan izgatott lett, amikor megírta az Index, hogy lefényképezték a Mókus Alkonyatból a Vámpírmókus Edwárdot, ÚR-IS-TEN!!!! Most nem tudja, hogy sikongató tinilánynak, vagy vagy ilyen izé...gót...vagymi ilyen feketébe öltözött sápadt mókusnak öltözzön,…..
  Kimmó ma egy EU konfort fejőgépnek öltözik. Bérelhető! ..
TMT - Titkos Móki Társaság 2014.07.07 09:15:00
  Nagymóki mégis inkább egy Fejér megyébe vetődött szerb jobbágynak öltözik! Mostmondta! KM  ..
TMT - Titkos Móki Társaság 2014.07.06 18:17:00
  Nagymóki vagyok és a kedves új olvasónkra való tekintettel ma este a Nagy Mókusvadász-vadásznak öltözök! Még én is megijedtem magamtól! Tyújj!! :)..
Kimmó vagyok, egyben sajátmagam! Ma este egy császárhű tiroli parasztnak öltözök, és folytatom a franciák elleni harcot. A zsebem tele van tömve rohadt almával, meg paradicsommal, és roppant fenyegetően sodorgatom a bajuszkámat!!! Éljen a császármorzsa! És emellett annektálom…..
Nagymóki még nem tudott dönteni, hogy Fekete tulipánnak, vagy az Éppenséges Szovjet Kecskebaknak - e öltözzön, de ígéri, hogy amint eldől, értesíti erről a tisztelt mókustársadalmat. Valljuk be őszintén, roppant vonzó lehetőségek...
Kimmó vagyok, és egy gyönyörűséges pihepuha narancssárga takarónak öltözök, kizárólag nappali használatra!!!! Mivel esőfelhők gyülekeznek, gyorsan magam alá bújok, hogy meg ne fázzak!!!..
Kimmó máma egy Magyar Házi Gazdasszony című kalendáriumnak öltözik, ezernyolcszázhúszból. Mostan a sertésshízlalásról fog tanácsokat adni, minden érintettnek.  " A gondos gazdasszony tehát a tavalyi őszi malatzokból konyhája nagyságához képest kiszakaszt kettőt,…..
Kimmó vagyok és a trapézlemezek horganyzásához szükséges kokszolóműi beruházásnak öltözök. Ez igen komplex dolog, kérem ne is igen zavargáljanak benne. Esetleg egy melegszendvicset elfogadok! Ebédre!..
  Nammó azt üzeni, hogy lapátnak öltözik, és nyilván egyszerű, mint a barlangrajz. Azt is mondja, hogy ő bármire haszálható, pl. ganézni, meg kavicsotlapátolni, meg plenírozni is. (hooooooogy?) A társadalom fontos tagjának tartja magát és büszke a létformájára. Nagyon…..
Kedves Játékoskedvű Mókitestvéreim! Nagyonvicces mókus mogyorófoci a mókusok ellen ITT!  Mármint kattints az ITT-re! Játsszatok! Nekem 920 Pontom lett!!! Hippiáiéjjj! Kimmó..
  Kimmó vagyok, és egy szép zöld kapálógépnek öltözöm! Sajnos a múltkori használat után nem lettem letakarítva, de rozsdásodás jelei még nem láthatóak!!!..
  Kismóki a délelőtti viszontagságok kipihenése miatt/végett/által ma délután lánynapot tart, és elfogad egy adag somlóit! Mármint galuskát és nem bort! Mindamellett saját sikereinek biztosítását tűzte ki hosszútávon, egyben ennek is öltözik. Na...
  Kimmó ma a szekrény alatt töltötte a délelőttjét, mer' nem mertük megkockáztatni a "FÚÚÚJ, patkány!" felkiáltást a védőnői családlátogatás miatt. A veszély ideiglenesen elhárult, de azért Kiss Móki a délutánra - a "jobbabékesség" jegyében…..
  Halihó! Ismeretterjesztő rovatunk keretében Kismóki ma estére csikózablának öltözik! Természetesen kétszer törtnek, mert így az egyszer törtnél fellépő diótörő-hatás( figyeltek, mókusok ?!) kiküszöbölésével a ló finomabb irányítását teszi lehetővé, ami…..
TMT - Titkos Móki Társaság Sunny 2014.06.18 11:39:12
  Kimmó vagyok és ma egy meteorológiai megfigyelőállomásnak öltözök! Szép, napos idő várható. A kisállattartók kincses kalendáriuma szerint, itt az ideje a bundácskák nagymosásának, mert most hamar megszárad a napon. Minden állatkánkat mosdassuk és törüljük…..
  Kimmó vagyok, a TMT, azaz a Titkos Móki Társaság alapító tagja! Nagymóki éppen dolgozni van, mert valakinek persze azt is kell! Most költöztettük át a mókusalmot a blog.hu-ra, amúgy meg majd persze megismerkedünk! Amit tudnod kell, hogy a mókusoldal hangsúlyozottan Erőszak és…..