Regisztráció Blogot indítok
Adatok
td_ede

15 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Wanderlei Silva-t a volt Pride FC bajnokot, miután visszavonta a meccsfixálós vádjait a UFC ellen az felmentette a szerződése alól, miközben új meghallgatásra vár az NSAC-nál (Nevada Állam Atlétikai Komisszió ) is...
Annak ellenére, hogy úgy tűnik, a horvát legenda Mirco Crocop Filipovic saját elmondásán kívül semmi bizonyítékot nem talált az USADA tiltott növekedési hormon használatára, mégis marad a két éves eltiltás...
Lassan véget ér egy korszak a kevert harcművészetek világában, előbb Nagy Nog, most pedig Crocop jelentette be a visszavonulását. A horvát fenegyereknek nem ez az első visszavonulása, viszont most minden jel arra utal, hogy ez már végleges. Roy Nelson elleni 2011-es TKO veresége…..
     Egy dolog megnyerni egy meccset, egy másik kiharcolni a lehetőséget, majd pontosan megjósolni hogyan nyered meg. // //   Luke Rockhold most pont erre készül Chris Weidman ellen a UFC 194-en december 12-én Vegasban, legalábbis így nyilatkozott az a napokban: Weidman…..
A hosszú munka gyümölcse júniusban érett be Werdum számára, amikor Mexikóváros teltházas UFC gáláján szerezte meg Velasquez nehézsúlyú címét, lehet ezért is szusszanna egyet. // //   Werdum másodszor harcolt Mexikóvárosban, itt tartotta az edzőtáborát is, ahol…..
Hosszas várakozás után végre itt van a rendre elhalasztott szupermeccs Vitor Belfort és Chris Weidman között (reméljük a mérlegelés és a meccs napja között már nem sérül le Weidman). Május 23-án csap össze a 20 éves MMA tapasztalattal bíró Fenomén  a középsúlyú övet…..
Itt az alkalom, hogy Renzo Gracie visszavágjon Matt Hughesnak, a még 2010-ben elszenvedett TKO vereségért. // //   Ki kell azonban ábrándítanom azokat az olvasókat, akik a visszavágót ketrecben képzelték el, mivel most Renzónak otthonosabb környezetben, az Abu Dhabi Combat…..
A UFC női brigádjának új üdvöskéjéről, sokak kedvencéről, Paige VanZant-ról osztotta meg a véleményét a napokban volt edzője, a Reno Academy of Combat tulajdonosa, Rick Collup. És ez a vélemény nem volt éppen hízelgő. // //   Ezt mindenkinek írom, aki ismeri…..
  Mikor már azt gondonánk, hogy mindenki elmondta a véleményét Silva doppingbotrányáról, jön Tito Ortiz, és megmondja a frankót. // //   Anderson, hogy tehetted ezt? Nagy rajongója vagyok Andersonnak. Ez túl sokkoló volt. Nem tudom mivel tömték a fejét az edzői,…..
Úgy néz ki, eddig alábecsültük Nurmagomedov trash talkját, ugyanis a hétvégén Dallasban fejtette ki a véleményét következő ellenfeléről, Cowboy Cerroneról. // //   Röhejes, Cowboy egy az egyben kamu. Nem gondolom, hogy igazi cowboy lenne, kamu az egész pasas. Egy…..
Buchinger 'Buki' Iván pénteken érkezett Frankfurtba, hogy megkezdje, vagy inkább Németországban folytassa felkészülését az április 10-i címvédésére. Bukival beszélve optimista és jókedv volt tapasztalható, a bősi harcos elmondása szerint súlyára is figyelt az elmúlt…..
  Úgy látszik, még mindig nem mondta el mindenki a véleményét az utóbbi idők szteroid balhéiról. A minap Renzo Gracie tett ezzel kapcsolatos nyilatkozatot. // //   Mindenki szteroidozik. A különbség csak az, hogy Silva elvesztette a kontrollt és nem jól mérte fel…..
Nem volt éppen kegyes a sors a utóbbi időben a UFC első nehézsúlyú bajnokához, Mark "The Hammer" Colemanhoz. // //   A Ground and Pound királya még 2013-ban csípőprotézist kapott, ami elég jól is szuperált az Ultimate Fighter 19 alatt, amíg a Team Penn birkózóedzője…..
Coker nem akar belenyugodni, hogy a UFC mellett csak második lehet, ami érthető, hiszen azon felül, hogy Dana elhalászta CroCopot és Lesnar sem nagyon kíván a Bellatorban harcolni, most Rampage Jackson passzolta a Bellatort, hogy a UFC 186-on ketrecbe lépjen Fabio Maldonadó…..
Október 31-én, azaz tegnap este 6 órától került újra megrendezésre immáron negyedszer az East Pro Fight küzdősport gála Kassán az Infinity Arénában. A félévente megrendezésre kerülő gálaest három stilusban kinált mérkőzéseket, mégpedig MMA, K1 és Box. Az est…..