Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rozsda Jóska

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Nocsak, mit csináltunk? 2014.10.04 16:04:26
Álltunk ott, mint az a bizonyos testrész a lakodalomban és bambán nézelődtünk Kopasszal, a Becsületesnepperrel. - Te, Pista, itt egyre többen vannak. - mondta és én csak hümmögtem magamban. Papp Tibi fél órával a nyitás után már csak a placc sarkában talált helyet, pedig a…..
Rozsda Jóska 2014.10.05 11:14:38
@novothauto: igazad van, sőt otthonról is hozhattam volna elemózsiát, ennek ellenére továbbra is tartom, hogy amiket felsoroltál, nem egy nap alatt kellene megkeresnie. De persze milyen alapon szólok bele, csinálhatnám én is, aztán rájönnék, hogy nem tudnám olcsóbban adni :)

Ettől függetlenül a szervezést nagyon köszönöm, esetleg lehettetek volna kint többen is, vagy feltűnőbben, nekem összesen a Pistát sikerült felfedezni a tömegben, meg Bende urat.

Remélem, hogy ezek a visszhangok nem tántorítják el a csapatot a további szervezéstől, mert ahogy látszott is, egyre több embert érdekel a dolog.
Rozsda Jóska 2014.10.05 19:42:06
@red87: az volt, na akkor elnézést tőle :)

@zeddez: bár nem értem rá, utánanéztem, nem találtam lófüttyöt se, nem bánom, ha elárulod, aztán majd más szemmel nézek legközelebb a büfésre (vagy beállítok egy büfékocsival...).