Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Agent Skopsko

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma egy olyan országba és városba visz utunk, amiről viszonylag kevés szó esik, holott nincs messze Magyarországtól. Macedónia (és ezen belül is Skopje) a cél, ahonnan Laci küldött beszámolót és rengeteg fényképet (amiért külön köszönet neki). A posztból kiderül, mi a…..
Agent Skopsko 2014.06.16 12:10:48
@adg [Au, Darwin]: Kenzo Tanget az ENSZ kuldte ide 1963-ban de akkor nem haromesfeles volt a talpalavalo hanem letarolt majdnem mindent. Ugy sejtem Tito apank halado gondolkodasa csak ratett egy lapattal, mert a belvaros nehany helyen olyan, hogy kerulgetni kell a szobrokat de vannak olyan betonmonstrumok, hogy egy milla dollaros Star Wars helyszin elbujhat mellette.

Kukkants ide ni!
www.yomadic.com/communist-architecture-skopje-kenzo-tange/
Agent Skopsko 2014.06.16 12:15:22
@guniver: Irtam mailt :) Чак Норис
Agent Skopsko 2014.06.16 12:42:25
@GERI87: Az orszag neve Република Македонија azaz Republika Makedonija a terulet nevet 1915-ben is konkret K betuvel olvashatjuk mindenhol es az lehet, hogy a magyar nyelv C betuvel ejti de rajtunk kivul senki a vilagon.

Az orszag valoban fiatal, de ha belegondolunk a tiszteletremelto identitashoz nem szukseges 1000 eves tortenelem, hiszen mi sem megyunk sokra mikor par "hazafi" petroleumlampa fenye mellett kesereg a Hazai Palya trianoni kulonszamanak rongyosra olvasott lapjai felett nosztalgiazva.