Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Arakain

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt egy sztorink egy srácról és egy csomó lányról, itt olvassa el, aki csak akarja, mert ennek a folytatása következik. Vigyázat, veszélyes levél: 1, tinisztori 2, hosszú levél. NAGYON HOSSZÚ A TÖRTÉNET!!! Folytatnám a történetemet, vagy is befejezném. Én írtam azt a…..
Nehéz megszólalnom, hiszen jómagam vegetáriánus városi köcsög valék, valószínűleg iszonyú idétlenül viselkednék, ha elvinnének egy disznóvágásra, biztos én is fehérre súrolnám a disznó lábát. Történetünknek egyébként különlegessége, hogy nem klasszikus…..
A férfi, aki minden nőt megszívatott, aki szembe jött. Ráadásul a történeteiben rendre megdugott valakit, de helyesen írni még nem tud. Erkölcsi mérpálcánkkal most hevesen vernénk a fejét, mert ez iszonyú. Elhatárolódásra szólítok fel minden férfi!3 rövid sztori lenne, amit…..
Folytatódik a melltematika, a szakítóbuli másnapján egy szilikoncicis történettel köszöntöm minden kedves olvasónkat. De mit emeljek ki ebből a sztoriból? A kezdetben gátlásait vásárlásmániával levezető visszahúzódó lányt, vagy a 25 hónap alatt 20 kilót hízott fiút,…..
Mint igértem, a héten délutánonként a rövid történeteket részesítem előnyben a válogatás során. Fröcsgőzös koncert utáni számcsere a téma, és a könnyed, fájdalommentes elválás a cél.Mission2: Összeállítani azoknak a mondatoknak a listáját, amelyek valójában azt…..
Szakítani látszólag nagyon egyszerű: hello-hello, te jobbra, ő balra. Hogy ez hogyan tud elfajulni addig, hogy a sztoriban fontos szerepet játsszon a büntető törvénykönyv 2007. decemberi módosítása, ahhoz egyrészt kell, hogy az egyik szereplő ügyvéd legyen, a másik meg nem…..
Arakain 2008.02.12 13:03:11
Nekem sem túl szimpatikus a levélíró, a megnyilatkozásai alapján nem lehet egy szociálisan érzékeny típus, de ettől függetlenül nem értem ,miért ő a hülye picsa. Szerintem sem egyértelmű, hogy egy néhány hónapos kapcsolat után együtt kéne tölteni a karácsonyt. A srác miért nem ment haza a saját családjához?
Azt pedig, hogy mennyire nehéz egy mentálisan beteg emberrel szeretettel bánni, tapasztalatból tudom.Én két év után szakítottam a barátommal, higgadtan leültem vele megbeszélni, hogy nem tudom tovább elviselni a féltékenységi- és hisztirohamait, vége.(ekkor még nem tudtam, hogy beteg), ettől aztán teljesen bekattant. Jött az öngyi, autó alá ugrálás, gyógyszer, gyomormosás, sms, telefonon zaklatás...Eleinte próbáltam szeretettel bánni vele, elkísértem pszichológushoz, eljártam vele kezelésre, beszélgettem vele, próbáltam rávilágítani, hogy amit művel, az nem normális, fogja föl, hogy köztünk vége. Teltek a hónapok, mindig ott voltam neki, ha valami baja volt, de közben megismerkedtem valakivel. Amint ezt megtudta az exem (onnan, hogy folyamatosan követett)még jobban bekattant. Rendszeresen megjelent egyetemen, munkahelyen és részegen lekurvázott mindenki előtt. Fenyegetett, zaklatta a családomat,barátaimat, idegenekkel figyeltetett, mert akarta veretni a srácot, akivel közben összejöttem. Na ezt már nem viseltem túl jól, elmentünk hozzá a sráccal és rettentően megfenyegettük, hogy ha nem fejezi be, nagyon megbánja. Leállt, de még hónapok, sőt évek múltán is küldözgetett sms-eket, hogy milyen szemét kurva vagyok. Szóval nem tudom mi a helyes viselkedés az ilyen betegekkel szemben, nálam sajnos a szeretet nem volt elég.
Sűrű, fájdalommal átszőtt történet következik, amelyben ötödszörre döntenek úgy a felek, hogy elválnak. Már ha elválnak. Ha jól számolom, ma este (080128) találkoznak, hogy megbeszéljék, hogyan tovább? Kommentelésre fel: maradjon a lány az egészséges, de…..
Ma kiderül, ki az igazi szakítósblog olvasó, és ki az, akit csak a divat hajt ide. Hogyan mérjük le? Minden idők leghosszabb levelével. Kedvenc történeteink most összegyűjtve kapnak szerepet: hosszú kapcsolat, küldföldi szerető.Sziasztok!Olvasva a sztorikat, kedvet kaptam én is az…..
Hát addig viccelődtünk azzal, hogy az európai értelemben vett szakítások fóruma akarunk lenni, éppen ezért vállaljuk szakítások lebonyolítását sms-ben, msn-n, irc-n, skype-on, gtalkon, gmailen, e-mailen, vagy igény szerint akár személyesen is, hogy utolért minket a…..