Regisztráció Blogot indítok
Adatok
livengood2

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A parlamenti választások óta sokan érzik: zavar van az erőben. Korábban elképzelhetetlen dolgok történtek: a kormányalakítás kapcsán jelentősen meggyengültek a 2014 előtt nagyon erősnek látszó gazdasági holdudvar hadállásai, a kormánypárti sajtó jelentős része hevesen…..
livengood2 2014.07.09 06:01:23
@Khal Drogo: "Orbánt csak az átfogó összerogyás tudja jelenleg padlóra küldeni."

Pont ezert teljesen mindegy mennyi volt a juniusi hiany. Bocs, csak teljesen kiakadtam azon, hogy ezzel a hianyadattal volt tele minden egy napig. Egyesek feleslegesen halellujaztak, masok a bibit kerestek tok ertelmetlenul. En meg rajottem, ha ciganykereket hanyok akkor sem tudom ezt helyesen ertelmezni. Egyszeruen azert mert nem vagyok/lehetek birtokaban a szukseges egyeb infoknak. Foglalja a helyet lenyegesebb dolgok elol, mar csak az idoeert is kar, amig vegigolvastam az ezzel foglalkozo sajtot.
livengood2 2014.07.18 10:02:43
@Khal Drogo: Az elmult 23 ev orosz-ukran helyzetet ismerve, Krim annektalasakor lehetett tudni, hogy naprol napra, meg ennek az evnek a vegeig eljutunk a haboruig. Azt is lehet tudni, hogy most szuletik meg az az orosz-ukran generecio akik metrokat, reptereket, bekes embereket fognak felrobbantani, megolni a kovetkezo evekben. Az orosz-ukran helyzetet ismerve azt is pontosan meg lehet mondani, hogy egyszer ennek vege lesz, nem lesz belole palesztin zsido haboru. Ugyanakkor mostantol nagyon hosszu ideig szamolni kell a fuggetlen Ukrajnaval. Ez az elmult negyed szazadban nemileg bizonytalan volt. Ezzel a konfliktussaL viszont az orosz politika vegervenyesen fuggetlen palyara taszitottak a teruletileg kissebbe vallo Ukrajnat. Hogy mennyivel lesz kisebb, no az ami meg nem dolt el. Meg sokan fognak meghalni azert a hatarert.
livengood2 2014.07.21 02:02:55
@korábban ulrike:

1. A nagy nyugat-europi vezetok nem arra dobbentek ra amire te naivul gondolsz. Valamit mondani kell otthon es kifele, mindezt ugy, hogy tovabb lehessen folytatni az oroszokkal a kereskedest. Penz beszel, kutya ugat. Meg akkor is adnanak es vennenek Oroszorszagban/tol, ha azok visszaallitanak a megtorlo munkataborok rendszeret. (pl. Kina, Franciaorszag most ad el valami csucsminosegu hadihajokat Putyinnak.) Arra dobbentek ra, hogy kreativabban kell mellebeszelni. Arra dobbentek ra, hogy sok es faraszto munka ele neznek. Reggel elolvastak a hireket es radobbentek, hogy mostantol rengeteget kell mellebeszelniuk, hazudozniuk, bele fognak gebedni a "munkaba".

2. Rank nezve ujabb remek alkalom, hogy szivassanak a nyugatiak bennunket. A mi orosz uzletunket belehet aldozni, a franciak hadihajoit lehetetlen. Egyebkent pedig ne keverd az orszag erdekeit a part vezetojenek erdekeive. Ahogy Putyin, ugy Orban is jol is kijohet ebbol.

3. Putyinnak nem jott jol? A nyugati politikai elemzokon keresztul Obamaek ohajat hallom ki ebbol. Most ki a fa*z tudja megmondani azt, hogy a jelenlegi kaotikus helyzetben ki fog a malay gep lelovesebol tobbet profitalni a jovoben, ki fog miatta tobbet vesziteni? Bullshit!

4. Jelenleg legkevesbe Oroszorszag kiszamithatatlansaga zavar. Az EU kiszamithato mellebeszelese, bizonytalankodasa, kiszamithatatlansaga annal inkabb.
Lassan húsz éve vagyok online, sok fórumot, chatet megjártam, sok vitában részt vettem. Úgy tűnt, ideje összeszedni a kommentelők/fórumozók fajtáit. A legtöbbjük sajnos idegesítő, ezért leírtam, hogyan lehet harcolni ellenük. Íme a lista: Az elsőszülött: Először ír…..
livengood2 2014.07.08 05:17:48
@livengood2: Faj mint fajdalom. Szoval Clint Eastwood mint velemenyhuszar, ez biz aljas ragalom. Clint sose szol be senkinek, tole mindenki ugy cseszi szet magat ahogy akarja, de ha belekotnek, vagy a gyenget bantjak akkor a Magnum erejevel teszi helyere a gane szemet bandat. Raadasul foleg nem kommentel! Minek kellett ebbe belerangatni Clintet? Nem fer a boreben a bloggazda?
livengood2 2014.07.08 07:05:34
@Conchobar: Trollkepzo? Nem ertek ugy hozza, mert hol vagyok en 20 ev online, de nekem ugy tunik komolytalan az iras. Poennak viszont jo. (Csak Clint Eastwoodot ne csesztette volna.)
Két hónappal a parlamenti választás után ma megalakult a harmadik Orbán-kormány. A régi-új miniszterelnök az áprilisi választás másnapján azt állította, hogy szinte észre sem lehet majd venni a változást, ám ehhez képest korábban szinte elképzelhetetlen események kísérték…..
livengood2 2014.06.29 13:16:44
@Khal Drogo: "a top felső 10%-ba tartozom"

szerenykedsz :)
livengood2 2014.06.29 13:35:59
@graycivil: Nagyon sajnalom, de ha a narancs, klubradio, stb helyekre benezek neha, hat... siralmas a helyzet. Ott olyan emberek irnak, musort vezetnek akik vegleg leszerepeltek. Pl. ez az "Orban beegett az EU csucson" cikk is. Jol irja @Khal Drogo: amig erre futja az ellenzeki sajtotol, addig orban hatradolhet. Az ilyen cikkek csak a zsigerbol orban gyuloloknek nyujtanak napi ragnivalot.
livengood2 2014.07.01 13:32:37
@Akitlosz: Szerintem is jol elmzgtsz, vagy valami ilyesmivel jo iranyba hordassz hetet-havat. Kiveve: "ideológiamentes szélhámos, aki egy bűnszervezetet épít". Ez, mar ne haragudj, de mulatsagosan.

Ha igazan meg akarsz remiteni, akkor a vegkovetkeztetesedben ideologianak, allamnak szerepelnie kell. Mert, ha ideologiara sem futja (ne ma! - az internet vilagaban? - nehany nap alatt egy zsebkonyvtarbol is ossze lehet ollozni, masoknak is sikerult), raadasul csak egy bunszervezetet kepes osszehozni 2/3-al, akkor bizony sokaig nem huzza. Akkor pedig minek keseregni? Az a nehany ev hamar elmegy a haverokkal a kocsmaban, disznovagasokon, lagziban, meg hat ugye a csalad: szuletesnapok, keresztelok, temetesek, mind mind alkalom a bufelejtesre. Fut az ido, mint a lokott nyul.

Szoval, ha mar te sem tudsz valami remisztore kilukadni, akkor inkabb szorakozzunk! Tegyel fel valami zenet, nyiss uveget, menj at a szomszedhoz. O is unatkozik.

(Vegyel peldat TG-rol. :)
Jól mondja Kövér László, valóban, száz éve, 1912 óta nem történt olyan esemény a magyar parlamentben, mint ma. Miközben az egykori és mostani LMP-sek az elmúlt időszakban rendre különböző molinókat és plakátokat cipeltek az ülésterembe, a Jobbik tényleg nem aprózta el:…..