Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shantala

1 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Arra gondoltam, hogy megosztom veletek egy napomat, nem TÚL részletesen. De annyira mégis, hogy képet kapjatok arról, hogy mennyire szerteágazó a munkám. Ami számomra egyébként nagy öröm, mert szeretem a változatosságot :) Reggel, a család útnak indul. A férjem a munkahelyére, a gyerek az…..
Tegnap délután lehetőségem adódott egy rövidebb kerékpártúrára, aminek eredményeképpen begyűjtöttem a fotókon látható őszi leveleket.  Nem tudom, más hogy van vele, de én az ősz színeinek nagy rajongója vagyok! Ilyentájt gyakran bóklászunk erdőben, feltöltődve a…..
Mozgalmas volt a vasárnap, de a szombati begyűjtős történet után kötelezőnek éreztem saját magam felé, hogy valamit készítsek is a gesztenyékből a csipkekoszorúhoz hasonlóan, amit a következő linken érhettek el.  http://terkomponalokreativ.blog.hu/2014/09/25/csipkekoszoru Az…..
Ez a saláta nem most készült, hanem még joghurtevő koromban. :) Meg kell osztanom veletek, mert isteni finom volt. Az egész úgy kezdődött, hogy a bátyám "megfertőzött" a házi joghurtkészítéssel. Ez egy külön bejegyzést érdemel, most csak annyit árulok el, hogy nagyon könnyű…..
Az étel, amivel ma előálltam, fogyasztható ebédre, vacsira, igaz a nassolósoknak ez nem lesz főétel, az tuti, de szerintem elég laktató. A töltelék szabadon variálható, én ma gyönyörű zöldbabot kaptam a mamámtól, így az került bele. Vendégvárónak is szuper, ez esetben…..
Shantala 2014.08.27 08:20:08
Két hetes vendégeskedés után ma utaztak haza török barátaink. Miután kiszomorkodtam magam, amiért egy darabig most nem találkozunk, majd felszámoltam a házban a káoszt, leltárt tartottam a konyhában is. Tekintve, hogy a török konyha rengeteg zöldséget használ, az elmúlt napokban a szokásosnál is…..
Shantala 2014.08.23 18:53:05
Nyaralni jó. De odáig el is kell jutni. Van, aki imád utazni, úton lenni, és vannak, akik legszívesebben teleportálnának, csakhogy ne kelljen az utazást végigszenvedniük.  Sokan nyűgnek érzik a készülődést, az elindulást, az utazást. Kisgyerekes családoknál ez hatványozottan…..