Regisztráció Blogot indítok
Adatok
78Zoli

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tóth Bálint Mindennapi egészség   Az ember megszületik, s lassan felcseperedik. Teste növekszik és fejlődik, fizikai és pszichés ereje gyarapodik, míg elér egy kiteljesedést, 20-23 éves kor körül, s onnan aztán élete hátralévő részében lassan hanyatlik ereje, egészsége – és végül meghal. Ez az…..
Tóth Bálint Mindennapi egészség   Az ember megszületik, s lassan felcseperedik. Teste növekszik és fejlődik, fizikai és pszichés ereje gyarapodik, míg elér egy kiteljesedést, 20-23 éves kor körül, s onnan aztán élete hátralévő részében lassan hanyatlik ereje, egészsége…..
78Zoli 2016.01.25 09:41:00
@cathsword:
Dr. Lenkei Gábor: Egészségünk titkai - Amit még soha nem mondtak el Önnek!
www.youtube.com/watch?v=ZXd_39cRwLU
Az előadásnak nem a só a fő témája, de lényeges eleme, gyakran vissszatér rá. A só kell! Ezt könnyed formában, érthetően, humorosan magyarázza el.

@Gergő92:
William Dufty: Cukorblues című könyve kifejti a cukorral kapcsolatos hátrányokat.
A lényege az, hogy a cukor függőséget okoz, mint a kábítószer vagy cigaretta. Nem hittem el.
Kipróbáltam, hogy mi van ha egyáltalán jutok cukorhoz három napig. Akkor tudtam meg mit érez az aki leszokik valamiről.
Az élelmiszeripar által feldolgozott cukor egy üres kalória, nem tartalmaz semmilyen kísérő anyagot ami a szervezet számára szükséges lenne. Ezért, hogy a szervezet fel tudja dolgozni a cukrot, önmagából vonja ki azokat az anyagokat amire szüksége van. Például kálciumot, káliumot, foszfort, stb-t.
Amíg nem alakul ki cukorbetegség, addig a cukor nem árt, pl. zöldség, gyümölcs formájában elfogyasztva.
A fehér cukor a könyv szerint egy allergén, aminek a következményét cukorbetegségnek hívja a jelenlegi orvostudomány.
Számomra a könyv nagyon hasznos volt. Elmúlt a három éven át tartó hasmenésem.
A palacsinta az az étel, ami biztosan minden magyar családban a kedvenc fogások közé tartozik. Sósan elkészítve lehet köret, édes töltelékkel pedig mennyei desszert.   Amikor vegan lettem azt hittem le kell mondanom róla, hiszen "hagyományosan" kell bele tojás és tej, emiatt az a téveszme terjedt…..
78Zoli 2015.04.20 22:09:19
zoldella.blog.hu/2015/04/19/vegan_palacsinta_zoldella_modra

Kis adalék:
zacc.nlcafe.hu/2014/06/10/78-eves-vegan-testepito-motivacios-uzenete-video/

Adalék az ujonc felfedezőknek Szent-györgyi Alberttől:
"Minden felfedezés azért felfedezés, mert ellentétben áll az ismert tudással. Ha nem áll ellentétben, akkor csak egy kis adalék. Én életemben három dolgot fedeztem fel, az egyik a C-vitamin, és a felfedezés lényegéhez tartozik, hogy azonnal elvetik, és azt mondják, hogy ez hibás…. És ma is úgy vagyok még, ha valamit mondok és elvetik, akkor ez nagyon jó, lehet, hogy ez egy felfedezés. És ha valamit elfogadnak, azon akkor elszomorodok, hogy úgy látszik öregszem és már semmi újat nem tudok mondani.”
www.youtube.com/watch?v=dIw-YO78Jr4 16:35-től hallható a fenti idézet a C-vitamin felfedezőjétől.

Köszönöm a receptet, elmentettem.
Íme. Elkészült az előadás videó, egész 25-én ennek az utómunkáját csináltam. Áldott karácsonyt mindenkinek (ami még hátravan belőle.)   Továbbra is lehet küldeni koszos pénzeket, sőt, azt nem csak ilyenkor, hanem mindig. :) Tóth BálintUnicredit Bank1091 8001 - 0000…..
78Zoli 2015.02.14 00:01:18
@emberneve.gyufa:
Köszi a kimerítő választ.
Madonna Illuminati című számát hallgatva beugrott, hogy a luminati ugyancsak a fényre utal és az illogikus szó kapcsán jutott eszembe a kérdés.
Magyarországon a jelenlegi technológiai fejlettségi szint megtartása mellett a lakosság 90%-a vissza tudna térni egy, ha nem is mindenben, de alapvető szükségleteiben önellátó, fenntartható gazdálkodáshoz. Vagyis nem kellene lemondani a mobiltelefonról, az Internetről és hasonló…..
Üdvözlök mindenkit az új oldalon! Amint látható, az eddigi tartalmak már meg is jelentek, hozzászólásostól, videóstól. A blog.hu persze nem a legkedvencebb blogszolgáltatónk (már írtam rajta korábban szupertitkos blogot, sőt, a Szolgálati Telepet is itt publikáltam), de ide volt…..