Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ps23

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha érzed tenni kell, ha nem érzed hagyni kell ! (TippGirl)..
ps23 2023.12.18 17:07:31
@SUHANC: a Celta - Granada mérkőzésen összesen 8 sárga- és egy piros lap született. ugyan a 20bet-et nem ismerem, de a pokerstars-nál a büntetőpontok piac az alábbiképpen működik:

"Büntetőpontok piac esetében a piros- és sárgalapokhoz hozzárendelünk egy pontszámot, és arra lehet fogadni, hogy hány pont gyűlik össze a mérkőzés során. Egy sárgalap 10 pontot ér, egy piroslap pedig 25 pontot. Ha egy játékos 2 sárgalapot kap, és ennek következtében egy piroslapot mutatnak fel neki, akkor összesen 35 büntetőpontot kap."

ugyan a két iroda pontozási rendszerében mutatkozhat eltérés, valószínű, hogy nagyjából ugyanazon az elven működik.
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Addig ne igyál a medve bőrére, amíg benne van a medve !" (tuti1x2)..
ps23 2014.06.18 14:50:44
üdvözletem az Uraknak!

olvastam több elemzést is itt a blogon, de nem tudok dönteni a spanyol-chilei +4,5 sárga és ugyanezen mérkőzés -10,5 szöglet között. a chilei egy alacsonyabb csapat, de a spanyolok sem azok a tipikus égimeszelők. a hispánok várható kezdőcsapatának átlag testmagassága 179, a vendégeké 173 cm, vagyis valószínű, hogy egyik csapat sem fog ívelgetni, szélekről beadogatni, vagyis szögletek főleg átlövések, vagy gyors kontrák utáni tisztázások után születhetnek. utóbbit a dél-amerikai együttestől várom elsősorban, sőt, elnézve a spanyolok lövőit, előbbit is. a spanyolok egyébként sem a sarokrúgásaikról híresek, elég csak megnézni a felkészülési időszakot: Salvador ellen 0, Bolívia és Egyenlítői-Guinea ellen 4-4, Dél-Afrika ellen pedig 3 alkalommal próbálkozhattak. egyedüli kivétel az olaszok elleni tizenkettő, de egy a védekezéséről híres válogatott ellen ez talán nem is meglepő.

a +4,5 sárgát többen is említettétek, mint lehetőséget. ez az, ami inkább vonz engem is, ugyanakkor egy kontrázó csapat ellen (mivel nehezebb megállítani egy lendületből elfutó támadót) nagyobb az esélye, hogy repkednek a lapok, mint egy olyan ellen, amelyik beáll és középen adogat, vagy a védelem mögé próbál passzolni - mint a spanyolok. Chíle elfutásai veszélyesek lehetnek, meglehet az öt lap, ha a spanyolok is kapnak legalább egyet, de inkább kettőt, a Busquets - Alonso és Ramosban bőven benne van, de Costa sem egy széplelkű legény, ha másért nem műesésért, reklamálásért vagy kakaskodásért simán kaphat.

a kérdésem tehát az lenne, hogy akkor is benne van e Chilében az a három-négy lap, ha a spanyolok korán vezetést szereznek, és számukra onnantól kezdve kevésbé lesz sürgős a dolog?

előre is köszönöm válaszaitokat!
ps23
ps23 2014.06.17 14:19:54
@zsetonos Emlékezzünk! Csurog, Zsablya, Mozsor.:

köszönöm! tudom, amolyan kiegészítésnek szántam az estiek mellé, de aztán idő hiányában elvetettem az ötletet. :)
Addig ne igyál a medve bőrére, amíg benne van a medve ! (tuti1x2)..