Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FutoCs

17 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Véget ért a világbajnoki selejtezősorozat, véget ért a magyar válogatott gyászos szereplése is. Búcsúzóul Feröert vertük 1-0-ra egy gyenge meccsen, így meglett a csoport harmadik helye, messze elmaradva a portugál-svájci kettőstől...
Szombaton kezdődik a 2017-es Konföderációs Kupa, a jövő évi labdarúgó-világbajnokság főpróbája. A mezőnyben ott vannak az Európa-bajnok portugálok, a világbajnok németek és Dél-Amerika elmúlt éveinek legjobb csapata, Chile...
Foteldrukker Griezmann, a zseni 2015.09.01 09:37:31
Vasárnap újra beleszerettem az Atlético Madridba. Történt, hogy egy „ikszes” meccset játszottak Sevillában, ehhez képest nyertek 3-0-ra. A siker egyik legnagyobb letéteményese Antoine Griezmann volt, akit nem nagyon tudtak tartani a hazaiak, ő adta az első gól előtt az…..
- Te, melyik is a Benedek? - Az a kopaszodó napszemüveges, fehér ingben. - Ja, ok, akkor majd lekapom, gond egy szál se! (Az eset egyébként a szerdai Magyarország - Dél-Afrika pólómeccsen történt, de a szervezők hamar kapcsoltak és utána megmutatták az igazi Benedek Tibort is. A…..
Három magyar kupacsapat lépett pályára a héten, a mérleg egy-egy győzelem, döntetlen és vereség - ráadásul pont ebben a sorrendben. Megesik, hogy az utolsókból lesznek az elsők és most is így van, a zakó kerül most terítékre. Jelenleg a Ferencváros Magyarország legjobb…..
Ha nem a Videotonnak szurkolnék, akkor ujjongva várnám a klub újabb kommunikációs bukfencét. Így viszont eléggé zavar a dolog. Nézem reggel a Facebookot, szembe jön velem a Nemzeti Sport szombati számának beharangozója, a címlapon Kovács Ferenc, a Videoton tiszteletbeli elnöke…..
Múlt hétvégén egy baráti meghívásnak eleget téve megjártam Németországot, ha pedig már ott voltam, elmentem egy Bundesliga-meccsre is. A vicc az, hogy az ötlet nem is tőlem, hanem Rékától származott! Iskolai fogalmazás jellegű élménybeszámoló következik. Drezdában ért…..
Ezért. Az elmúlt két napban kétszer csapott össze egymással a Tampa Bay Lightning és a Montréal Canadiens a keleti főcsoport-elődődöntőben, ezt a minipárharcot 1-1-gyel hozták le a csapatok, összességében a floridaiak vezetnek 3-1-re, a kanadaiak pénteken hajnalban már az…..
Az évszázad meccseként harangozták be, mégis sokan csalódottak. Vajon miért? A hétvégét Csehországban töltöttem, így csak kedden este pótoltam be Floyd Mayweather Jr. és Manny Pacquiao meccsét. Persze a végeredményt tudtam, plusz hallottam több helyről is, hogy rossz volt,…..
Kedd este óta terjed róla egy fénykép a neten, nem véletlenül. Egészen elképesztő végjátékot produkált a Bayern München és a Borussia Dortmund a Német Kupa elődöntőjében: a bajorok lefocizták ellenfelüket, tulajdonképpen csak a helyzetkihasználásukon, Langerak kapuson és…..
Foteldrukker Ez a playoff hoki 2015.04.23 12:57:19
Ennek a kis szösszenetnek a közzétételével egy hetet csúsztam, de még mindig aktuális. Bő egy hete zajlik az NHL rájátszása, ahol a világ legjobb jégkorongját űzik. Nincs alibi, nincs megalkuvás, nincs kecmec. Az első meccs, amit láttam az idei PO-ból, az a Montréal Canadiens…..
Az igazat megvallva szeretem magam azzal szórakoztatni, hogy különböző összeesküvés-elméleteket gyártok. Sőt, tulajdonképpen rá sem kell erre nagyon készülni, jön ez nekem magától. Épp ezért lehet a magyar labdarúgás dolgait is érdeklődve figyelni. A hét egyik nagy…..
Foteldrukker Kommentár nélkül 2015.04.10 10:38:51
Szörfölgettem az interneten és a Facebookon szembe jött vele a Fradi-shop derbire hangolt akciója: „Az idei Nike hazai mezre egyet fizet, kettőt kap akció lesz érvényes. A sör, a vodka, a whisky és a pálinka is kedvezményes áron kapható.” ..
Vagy jót, vagy semmit. Beszéljen magáért a kép. Na jó, azért pár szóban elmondom, hogy tízpercek óta sokkolt állapotban bámulom a képernyőt. Sok minden megfordult a fejemben, mikor kiderült, hogy cserélik a régit - amit egyébként tök ingyen csinált a tulajdonosa -, de…..
Foteldrukker Kis magyar foci 2015.02.18 14:03:47
Ó Afr… Magyarország! A nap híre az, hogy az MLSZ döntése értelmében a Paks-Nyíregyháza mérkőzésen nem játszhatnak az új labdarúgók. A találkozó érdekessége, hogy tavaszról hozták előre őszre, majd a pálya alkalmatlansága miatt halasztották február 21-re, a honi…..
Ha valakivel meg akarnám szerettetni a focit, leültetném, hogy megnézzen egy meccset az FA-kupában. Ha valakivel meg akarnám utáltatni a Manchester Unitedet, megmutatnám neki a Preston North End elleni találkozót. Sokan sokszor elmondták/leírták már, hogy az FA-kupa a világon a…..
Üdv mindenkinek, ez lesz az új cím. Aki kíváncsi a korábbiakra, az IDE KATTINTVA nosztalgiázhat. A váltásnak egyszerű oka van: a Foteldrukker-blog régi vágyam. Jó szórakozást! ..