Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pu

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A celebpolitikus – ellentétben számos celebbel – nem hülye. Hideg számítással jutott arra a következtetésre, hogy a választókat a szívükön keresztül kell megfogni. (Fotó: Playboy) Rogán Antal tegnap bejelentette, hogy „bár lenne ambíciója” a…..
Nem igazán tudom eldönteni, hogy Wolfram rövidke levelének autós szereplője nem tudta, hogy jobbra kanyarodáskor elsőbbséget kell adnia az útját keresztező gyalogosnak vagy épp csak nem akart róla tudomást venni, mert sietett és úgy gondolta, hogy inkább kikerüli.…..
hogyvolt Nyugi, lesz Benkő-poszt 2009.11.12 09:31:16
A költözés illetve új projektek, no meg egy második macska miatt kissé elhavazódtam, készül a Benkő of Love 1x03, nyugi...
Egy osztálynyi gyereket éjszakáztatott a MÁV Mezőtúron. Ha van hely, ahol az "elképesztő" jelző igazán el lett koptatva, akkor az a Homár, de mit tegyünk. A folyamatosan korszerűsödő, utasbarát vasúttársaság egyszerűen ott hagyott egy vonatrakomány embert - köztük a…..
Pu 2009.09.24 12:05:35
@Lacibetyár: Igen én láttam és az agyamig is eljutott, képes vagyok szövegértelmezésre. :)
De valaki a mocskolódása kezdetén ezt írta:
"Hol írta, hogy 20 gyerek?"
Hát a szövegben! Ott!
Az ilyen hülyéktől megfekszem!
Tardai történetek Hetvenegy 2009.06.08 13:00:00
Faja elég gyakran találkozik húzós dolgokkal ilyen céges gépeken. Táblázatban vezetett férfikollégák neveivel, sz-szel és d-vel kódolva, kivel mit kellett csinálnia az akkor éppen  píár-vezető csajszinak az előrelépésért, még 2002-ben létrehozott kellögem.doc-kal,…..
MUNKAHELYI TERROR BLOGTALÁLKOZÓ  Ma ismét munkajogos napot tartunk, azaz olvasónk kérdésére válaszol kedvenc Jótündérünk, Erynnis. Mit tegyen az egyszeri munkavállaló, ha két csípőprotézissel kell megterhelő fizikai munkát végeznie, mert nem kedveli főnöke? Hamarosan…..
Ez a mobil azoknak készült, akik túl kicsinek tartják a modern mobilok gomjait, túl bonyolultnak a menüt. A telefonnal az idősebb korosztályt célozták meg, akik így tartanák a kapcsolatot a családjukkal, de nem tudnak hozzászokni a modern mobilokhoz. A Doro HandleEasy-n nagyok a…..
  "Ha jól tudom, lábadozó állatkákról még nincsen címke, ezért elküldeném egyik kutyámról készült képet. Palkónak a ma reggeli szokásos labdavadászat közben megsérült a lábfeje, amit otthon elsősegélyben részesítettem. Szeretném a második képen az…..
Lassan feleszmélünk Moks szombati szülinapi bulija okozta delíriumból és a munkahelyi láblógatás és szétfolyás mellett már bulvárt olvasni is van erőnk. Szerencsére! Mert így láthatjuk, hogy azt írja a Blikk: pikáns szerelem a Barátok köztben. Ez ugyan még senkit nem mozgatna…..
Horrorisztikus élményben lehetett része Zoltánnak alábbi levele alapján a megakínaipiacon. Egy összetört öv miatt állítólag késsel fenyegette egy boltos, ha nem fizet neki legalább 1500 forint kártérítést: Tisztelt Sárkány Center! Vasárnap esett meg velem a következő…..
Zsarufika Szmog és a zsaruk 2008.02.13 07:01:00
Azt sem értettem soha, ha a rendőrök látnak egy piszkosul füstölgő kocsit vagy teherautót, miért nem állítják le, méretik be, vonják ki a forgalomból? Nekik is fontos lenne, hiszen itt élnek ebben a városban, ők is ezt a mocskot szívják be - és ők azok, akik azonnal tehetnének…..
"Paulit múlt vasárnap hoztuk egy tengerimalac-menhelyről. Remekül érzi magát, azonnal megbarátkozott a másik malacunkkal" - írja TP Ausztriából. Magyarországon is van tengerimalac-menhely?..
hogyvolt House 3x06 - Que sera sera 2008.01.10 13:40:00
A House kontra Tritter meccs 2. menetéhez érkeztünk, de hetibeteg is van természetesen, aki megközelítőleg egy bálna testsúlyával rendelkezik, és éppen egy tűzoltókülönítmény távolítja el a lakásából, és tennék egyenesen egy XXL-es koporsóba, amikor egy szerencsés…..