Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Labrat01

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Liberatórium Empátia-csapda 2014.02.19 14:40:51
Az alábbi írás egy fordítás - eredeti itt: http://www.sott.net/article/268449-Empathic-people-are-natural-targets-for-sociopaths-protect-yourself, ahol az empatikus, apatikus és szociopata emberek kapcsolatát tárgyalják. Ez egy könyvajánló, Dr Jane és Tim McGregor The Empathy Trap:…..
justlikeyou Pszichopata a párom 2017.05.02 21:39:27
Idilli képben tünteti fel magát és vázolja fel a kapcsolatot, figyelmes, simulékony, felkészül a leendő párja szokásaiból és feltérképezi annak gyengeségeit, hogy elérje a célját, a kontrollt. Zsolt egy közösségi oldalon írt rám, kiderült, hogy korábban már látott egy eseményen, és a titkárnőjének…..
Ass blaster Ez is megvolt... 2017.03.28 17:55:32
Londonban bemutatták a Diggerdrájvert. Mielőtt a részletekbe belemennék minden nézőnek szeretném megköszönni hogy megtisztelt jelenlétével. Ahogy megköszönöm a szervezőknek a szereplőknek valamint a háttérembereknek az áldozatos munkáját. Talán nem kell hangsúlyoznom hogy mindez mit jelent…..
1956-ban Christopher Squire diplomata, a budapesti Szabadság téren található Amerikai Nagykövetség erkélyéről örökítette meg a magyar szabadságharcot. Képeken rögzítette az utókornak, hogyan keltek fel a magyarok a kommunista kormánnyal szemben, demokráciát és szabadságot követelve. A forradalom…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Mt!   Nem konkrét munkaügyi tárgy miatt írok önöknek, hanem „mindössze” azért, mert nincs állásom, idestova 2 és fél éve. Ezalatt természetesen nem azt értem, hogy semmit sem dolgoztam az eltelt…..
Nemrég találkoztam egy a fejtörővel. Így hangzik: egy apa és a fia autóbalesetet szenvednek, és az apa meghal. A fiú súlyosan megsebesül, és kórházba szállítják. A sürgősségi osztályon az orvos felkiált: nem tudom megoperálni ezt a fiút, mert a gyerekem! Hogyan lehetséges ez? Ma, a 21. században ez…..
Labrat01 2016.03.08 14:04:30
@teeszmalac: ennyi. normális értékrenddel rendelkező férfi nem kell nekik, csak a pozícióban lévő (vagy annak tűnő) és lóvés (vagy annak tűnő) "alfahimekre" pörögnek rá, aztán csodálkoznak, hogy 35 év után a kutyának nem kellenek. Ezt kérték, megkapták. Amelyik meg bántalmazó kapcsolatban van, magának kereste. Ha annyira primitív, hogy a kezdeti jelekből nem vette észre, hogy a faszi gáz, akkor azt akarja. Mennyien vannak körülöttem, jókat röhögök rajtuk.
Amit a legtöbben elvárnak a másiktól társkeresés közben, hogy ápolt legyen. Ez a minimum, és ha ezt valaki nem teljesíti, akkor nagyon kicsi lesz az esélye arra, hogy társat találjon. Azt is mindig hozzáteszik, hogy az ápoltsághoz az is hozzátartozik, hogy valakinek rendben legyenek…..
Alibanya jegyzetel Mivé leszel? 2015.07.22 12:27:25
Újabb forró nap áll a rendelkezésemre. Megvallom kezdem unni, csorog rajtam a víz, jeges, citromos vizet iszogatok, a virágaimmal felfüggesztettem a sivatagos játékot. Érdekes, hogy változik az ember, régebben, amikor még rendes feleség voltam, sok-sok virágom volt, meg kertem és ott…..
Labrat01 2015.07.23 07:30:49
Labrat01 2015.07.23 07:37:23
@Alibanya1: amit leirtál, az az alfahim viselkedés egyik fokozata. láttam már nem egy alfahimnek tartott férfit igy viselkedni, legalábbis a tendenciákat
Labrat01 2015.07.23 08:08:30
@Alibanya1: sajnos az alfahim sajátja az agressziv viselkedés, domináns karakter, nyilván fokozatai lehetnek, amelyek adott helyzetben eltolódhatnak. Én nem azt mondtam, hogy megengedett az emlitett viselkedés, hanem hogy kalkulálható.
Írtunk már listát a terembe járó (kicsit sem tolerálható) egyénekről. Egy még csak elfér. Sokan biztos magukra ismernek a felsorolásból és remélhetőleg kicsit elgondolkoznak (és még véletlenül sem megsértődnek) vagy csak egy jót röhögnek magukon. Akkor hát nézzük azokat a…..
Labrat01 2015.05.24 18:52:32
@gorillaso: persze, hogy kimaradt, ő írta :D
Hányszor szerelmes az ember életében? Tud erről valaki valami pontosat? Azt a nagyon rózsaszín és nagyon bájos FB üzenetet, rózsabokrokkal körülhintve, hogy egyszer szeretsz igazán már láttam, de valahogy nem tudom igazán magamévá tenni. Vagy még nem szerettem igazán? De ezt sem…..
Labrat01 2015.05.11 19:55:28
@Narancsle1: Ennyi
Az édességek után talán a köret az az ételfajta, amiket rendszerint elhagyunk akkor, amikor diétázni és fogyni akarunk. Diétás köretek azonban léteznek és hatalmas tévhitek állnak a krumpli, tészta és rizs mögött, amiket állandóan negatív színben tüntetik fel őket. Nem mondom vannak kevésbé jó…..
Játszunk a járókában, az óvodában, iskolában, de játszunk akkor is, ha le akarunk dobni pár kilót, vagy a maratoni táv lefutására készülünk. Lépten-nyomon játszunk: munkába menet a buszon, de a munkahelyünkön is. Akkor is, amikor éppen észre sem vesszük, hogy játszunk.…..
Mit is keres egy diplomás nő? A válasz röviden: diplomás pasit, legalábbis alapesetben. Egy korábbi posztomban már foglalkoztam a témával. Most elsősorban az ottani hozzászólások alapján próbálok rávilágítani a helyzetre méghozzá úgy, hogy több diplomás nőt megkérdeztem az ügyfeleim közül, hogy…..
Labrat01 2015.02.21 01:38:29
@Fhmen: ott a pont.
Tökéletesen teljesítettél az interjún, a leendő munkáltatódnak elmondtál magadról mindent, értesz a közösségi médiához, és a generációddal új látásmódot viszel a munkahelynek. Kiváló eredménnyel végeztél el egy jónevű egyetemet, és rendelkezel a szükséges…..
Labrat01 2015.02.03 20:59:06
@Irbisz: ha belekérdeznek alapvető infóval kapcsolatban a cégről, és meg se nézted, akkor kakukk
Labrat01 2015.02.06 23:27:33
@Irbisz:
te hr/recruitmenttel foglalkozol ? nyilván arra értettem, amikor megvannak a szükséges dolgok, és behívják az embert interjúzni. a pályázásnál nyilván a nem kompetenseket be se hívják.
Labrat01 2015.02.09 13:30:15
@Irbisz: na, akkor ezt megbeszéltük
Szélesre tártam az ablakokat, hadd jöjjön befele a jó novemberi hideg, ködös levegő. Szükség is van erre, a fejem túlzottan tele van mindenfélével, azt is nem árt jól kiszellőztetni. Ránéztem az ablakra, no az is csodás, jöhetne egy iromány "Értekezés a takarításról"…..
Labrat01 2014.11.28 11:15:36
@Skatulya bácsi megmondta: már gyakran levarrni sem akarják
A magyar tengerhajózás komolyabb fejlődését az „Adria” Tengerhajózási Rt. megalapítása hozta meg. Az 1879-ben alapított brit - magyar közös tulajdonú Adria Steamship Co. átszervezése azután következhetett be, hogy a társaság szerződést kötött a magyar állammal a…..
Nem az Azzurri brazil világbajnokságon való gyászos szereplésére gondolok. A sportban, amiről én beszélek, nincs egy jólfésült szépfiú sem, akiknek egy úgynevezett komoly esés után is tökéletesen áll a nagy gonddal megkomponált hajszerkezete. Itt a résztvevők nem játszanak…..
Nem túlzás kijelenteni, hogy az elküldött álláspályázatok válasz nélkül hagyása szüli a legtöbb ellentétet álláskereső és álláshirdető között. Más országokban van egy egyszerű, nálunk ritkán látott megoldás. Jópár éve olvastam erről először egy fórumon, és…..
Labrat01 2014.06.11 17:13:29
@kovi1970: ja, most kerestem egy SAP keyusert, virtual team management tapasztalattal, az tényleg szalagmunka
Labrat01 2014.06.11 17:15:46
@jobangel: persze, ha assistant controller volt, vagy kisebb cégnél controller, és nagyobb céghez keresnek, akkor okés. de ha buyer volt, csak közös asztaluk volt a controllerrel, és látta hogy mit kell csinálni, az kevés lesz