Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Más vagyok?

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elkészült a blog.hu címlap mobilverziója, így már a telefonjaitokról is böngészhettek a kiemelt posztok között. Ha elfekteted a mobilodat, a blog.hu címlap kéthasábosan jelenik meg, hogy gyorsabban átfuthasd.Közel két hónapja élesedett a blog.hu mobilra optimalizált verziója. A…..
Más vagyok? 2014.06.22 15:47:08
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyen kérek-e segítséget, de nem találtam más leírást ezen kívül a mobil sablonról.
A problémám a következő: az admin felületen a megjelenés/mobil sablon menüponban beállítottam egy képet kipróbálásképpen a blogom indulásakor. Pár nappal ezután megváltoztattam ezt a képet, és, bár az admin felületen az új képet látom, a facebook-os megosztáskor folyon a régi kép bukkan elő, illetve az archívumban a 2014.júniusi lapra kattintok, (
kollativett.blog.hu/2014/6) látszik, hogy az első bejegyzésemnél még a blog.hu kép látszik, a 2., 3. bejegyzésemnél a próbakép, a 4., 5. bejegyzésemnél az a kép, amit használni akarok (és amit az összes eddigi bejegyzésemnél látni szeretnék, de nem tudom, hogy ezt hogyan kellene beállítani), valamit a 6. bejegyzésemtől kezdve újra a régi sablonképet használja, amit nagyon ki szeretnék már törölni a blogomról teljesen mindenhonnan, és fogalmam sincs, hogy honnan mászik elő folyton!
Légy szíves segítsetek, ha tudtok!
Köszönöm előre is:
Ivett