Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fördős Peti

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fördős Peti blogja Békeidők 2020.05.12 23:47:51
Gyors leszek. Megnéztem a Békeidő c. filmet, sőt, olyannyira megnéztem, hogy bár itthon ülök a kanapémon, de még fizettem is érte, ugyanis a Vimeo oldalán egy mozijegy áráért lehet végigizgulni, szóval támogatom a magyar filmgyártást, meg minden. Mondjuk ha ez a filmgyártás ilyen, akkor inkább…..
Érdekes trend figyelhető meg a hazai sörpiacon, bár a jelenség gondolom kifejezetten nemzetközi jellegű. Az történik éppen, hogy a látszólag teljesen polarizált műfajok, jelen esetben a sörök és az üdítőitalok között kezd kialakulni egy közös halmaz. Ez a marketingesek megfogalmazásában bizonyára…..
Mac DeMarco az a csávó a szomszédból, akit azért kedvelsz, mert van egy gitárja, amit tud is használni, és ezért egy fokkal izgalmasabbak nála az összejövetelek, mint a többi haverodnál. Ja és persze mindig lapul 2-3 doboz olcsó sör a hűtőjében, ami mellé már csak egy mirelit pizzát kell megsütni…..
Nyugodtan ki merem jelenteni, hogy új albumot még soha nem vártam ennyire. A legtöbb általam kedvelt zenekarból legalábbis akad néhány tag, aki már néhány méter mélyen nyugszik, a mostani felhozatal pedig soha nem tudta annyira megdobogtatni a szívemet, hogy igazi fanboyként várjam az újabb és újabb…..