Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyina zarecsnaja

0 bejegyzést írt és 105 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A wiwet nem is kell fejleszteni, mert ingyenes társkeresőnek bőven elég, pluszban meg tudhatunk mindent volt és leendő kapcsolataink életéről. A tíz millió Barabási Albert-László országa vagyunk, ahol egyébként minden idők legnehezebb döntését minden nap meg kell hozni: Helyes…..
nyina zarecsnaja 2008.05.29 14:38:19
jujjj de rég kommenteltem...

...még hogy ez rosszfiú???? dehogy... ez csak egy nagyon gyáva, NAGYON GYÁVA
f@sz.
nem okés, ha valaki direkt veszekedéseket provokál, mert gyáva szakítani, nem okés, ha minden évben félre -flörtölget februárig, nem okés, ha részeg fruska a szakítóok, mert leönti, jajj....
visszavonom a f@szt. legyen inkább f.tyike.
nyina zarecsnaja 2008.05.29 14:54:23
Ez itt most nem a humorosnak szánt leadek gyümölcsöző terepe: sajnos nem vicc, a fiú öngyilkos lett a szakítás után, levélíró kérdése pedig: "Ki kit szopatott? Döntsétek el." Sziasztok! Volt pár kapcsolatom az életemben, de 26 évesen ezt ki nem mondhatja…..
nyina zarecsnaja 2008.05.21 15:06:52
Más mondta egyszer: az öngyilkosság végleges megoldás egy ideiglenes problémára.
Sajnos.

De mindig van egy úgy nevezett"cry for help", az utolsó pillanat előtt. Ez esetben ez valószínűleg a telefonhívás volt, ami nem segített, ugye. Sőt, csúnyán lerázták.

Biztosan nem csak a szakítás miatt történt, de kétségtelenül az volt az utolsó csepp. Én nem mondanám tiszta lelkiismerettel, hogy a posztíró nem hibás, vagy inkább hogy nem felelős a történtekért. Ha valaki mellett fél évet eltöltesz, azzal beszélsz és figyelsz rá minden nap, fel kell tűnjön ha valami nem frankó. Mert le is írja, hogy nem volt minden kerek. És itt kellene jöjjön a beszélgetés, majd a tapintat, ha már mindenképp menni kell.
Miért alázná meg magát a pasi, ha felhív és meg akarja érteni, hogy mi történt? Hiszen a posztíró egyik napról a másikra lett szerelmes valakibe és rúgta fel gondolkodás nélkül a -szerinte- akadozó kapcsolatát, esélyt sem adva a másiknak/magának, hogy átgondolja a történteket. A srác nem zaklatott hetekig, hanem felhívott egyszer-kétszer, mert próbálta feldolgozni, a derült égből villámcsapást…
Mindegy. Amire ki akarok lyukadni: nem a posztíró a hibás, de nem tudom teljesen felmenteni. Az ember felelős a rózsájáért. minden értelemben. És igenis fontos, hogy a másikkal, miután otthagytuk hátra sem nézve merjünk szembenézni, és végighallgatni, még ha ez nekünk fáj is,vagy mert már el vagyunk foglalva a legújabb rózsaszín ködös önzésünkkel, mert ez így tisztességes.Ennyit csak megérdemel az az ember, akivel együtt aludtunk, ettünk, csókolóztunk, szerelmeskedtünk két napja?? Szerintem.
Erről a történetről nem tudom eldönteni, igaz-e vagy sem. Mert annyira hihető, hogy a gyerekkori szerelmet egy szopásig viszontlátni. Döntsétek el, hogy igaz vagy kamu a sztori. Végre van értelme a fiúszopat, lányszíb címkéknek, pedig biztos sokan kételkedtek benne, hogy semmi…..
Tinifigyelem, tiniszerelem, tiniszakítás, tinilevél, tiniszavak, tiniérzelmek. Rájöttem, miért nem ismerkedtem soha németórákon azon kívül, hogy nem tanultam németül, mert ilyeneket mondott volna a némettanár: Ein liebes Paar von heute! Még egy égető kérdés: milyen név az, hogy…..
Erre rákerestem, elvileg nem volt. Ha volt, keresek másikat. Mert vannak ezek a régi sztorik még az archiválás előtti időkből, amik olyan jók. De nem nyúlunk hozzájuk. Most megpróbálom megint. Sziasztok! Maga a sztori nem annyira vicces, inkább a szakítás volt…..
A hosszú hétvége előtt egy olyan szakítás jön, amihez kénytelen voltam fiúszopat-lányszopat címkét adni. Az szó nélkül lelépés is a szakítás egyfajta magasiskolája, ha úgy vesszük.szolgálati közlemény1: nektek kimegy rss-be a poszt?szolgálati közlemény 2: a…..
Elárulom a titkot: borzalmas dolog magas lánynak lenni! Már hatodikban én voltam az egész osztályból (értsd: nemcsak a lányok között!) a legmagasabb, és a gimnáziumban is végig azon paráztam, hogy kivel fogok keringőzni a szalagavatón, aki magasabb lesz nálam magassarkúban. A…..
Egyszer voltam színházban egy fiúval, aki nem ismerte fel Mádl Ferit, majd ezt azzal magyarázta, hogy ő nem volt szavazni akkor, amikor meg kellett választani. Göncz Árpád nem játszik olyan fontos szerepet a szakításban, mint a meg nem kapott gésagolyók és a párizsi által…..
Egy kefélgetős barátság kefélgetős részének mondata. Szeretni való történet, amelyben a magyar nyelv nem a nyelvtanórák része, hanem mindennél élőbb eszköz. Összehoz és elereszt.Sziasztok! Rövid, de ütős történet következik :) Nem voltak benne óriási, mindent elsöprő,…..
Tegnap este véletlenül kikerült A legrövidebb szakítómondat című poszt, amit utólag is el lehet olvasni, de rögtön kaptunk néhány levelet hasonlóan rövid sztorikkal. Most egy fiú vallja meg nekünk, hogyan csavarta el egy lány szívét és eszét, hogyan változtatta a lány…..
Félre ne értsetek! Nem akarok én rámenni az ügyvédekre. Csak ha szar a csajozós dumájuk. :) "Én is ügyvéd vagyok!Egy vidéki konferencián voltam nem sokkal karácsony előtt.Ezek a konferenciák rendkívül hasznosak a továbbfejlődés szempontjából, de mondanom sem…..
A 8. színpadnál borultam ki, ennyire fájdalmas történetet ne küldjetek, komolyan. A lány most már képes visszatekinteni a kapcsolatára, házasságára és önmagára - és ettől olyan fájdalmas a levél, hogy én nem is dolgozom tovább. Elmorzsolni egy könnycseppet, ahogy egy életet.…..
Mi fér bele egy kapcsolatba? Semmi és minden, illetve a kettő közötti végtelen határszélek  keltette bizonytalan érzés. Mert a mocsok csak gyűlik a szügyben, míg szét nem feszíti a testet. Ez egy baszogatós történet, amiben a felek szívatják egymást. Itt az én egyik…..
Egyre jobban érik a társkereső- és tanácsadó oldalunk megvalósítása, mert ez egy lekoptatás kísérlet. Van, amikor a semmilyen jelzést is képesek vagyunk pozitív üzenetként értelmezni. Szegény fiú csak szeretetre vágyott, és minden mosolyba belekapaszkodott. Vannak mosolyok,…..
Nincs annál csodálatosabb és örömtelibb érzés, amikor az általunk branddé alakított lekoptató szöveggel találkozhatunk véres-húsos valóságban, ahol a szakítás emberáldozatokkal és könnyekkel jár. Mert így mindent könnyebb elviselni.Sziasztok:)!Ha már annyi netes történet…..
Mi ez a London-őrület? Mér megy mindenki oda? Ha lenne már szakítós térkép, akkor ki lehetne mutatni, hogy London a szakítósok városa. Grátisz reptéri jelenet könnyekkel.London egyszer. London kétszer. Anglia harmincnégyóránál. Én életem egyik…..
Nem szép dolog megvárni, hogy a másik szakítson előbb, hogy lehessen őt hibáztatni mindenért. Az alábbi történet éppen ezért álljon előttetek örök tanulságul: aki nem elég őszinte és bátor a szakításhoz, annak könnyen savanyú a szőlő. Azért fiúszív-lányszív…..
Csodás sztori: borzalmas plázarandi memóriakártya-vásárlással megbolondítva, amelyben a végső fegyvert is be kell dobni: kamutelefonhívás egy jóbaráttól, váratlan és halaszthatatlan programmal lehet csak kimenekülni az üzletházból. Sziasztok, tudom, hogy…..
Ha az ismerkedés legelején felfedjük az internet hasábjain titkon vezetett naplóinkat egymás előtt, akkor a saját, személyes ún. énblog nemcsak a kapcsolat építésének lehet fontos építőköve, de a szakítás lebonyolítására is éppolyan alkalmas felület.Hahó Szakítós, Mivel…..