Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kis pittyegő barátságos zöld mütyürke

0 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Átmeneti kellemetlenség 2012.12.19 06:04:49
Csak bő egy évig kerüljük el Budapest belvárosát, vagy akár le is takarhatjuk a térképen? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
kis pittyegő barátságos zöld mütyürke 2012.12.19 11:29:23
@Dr. GGG77: Eljön majd a nap, amikor nem éri majd meg időben sem kocsival menni ilyen távokra, belvároson keresztül.

Nem, nem a gerébágnes miatt, hanem a többi Dr. GGG77 autós miatt.

Addig neked nagyon jó dolgod van a kocsiddal, örülj neki.
kis pittyegő barátságos zöld mütyürke 2012.12.19 11:33:21
@Dr. GGG77: Nem is akarok, ha van pénzed (a bevezetésre kerülő és egyre emelkedő) dugódíjra, és ha van pénzed (egyre emelkedő, és remélem, egyszer nem magánmutyicégek zsebébe vándorló) parkolódíjra, és ha van időd 5 km/órával gurulgatni, akkor szépen kifizeted, és autókázhatsz bárhol.
kis pittyegő barátságos zöld mütyürke 2012.12.19 11:38:55
@Dr. GGG77: "Nem csinálhatsz komplett kerületekből sétáló övezetet."

Ezt meg úgy tűnik, eldöntik helyetted az ott lakók.

Én valahogy nem látom, hogy az 5. kerületi ingatlantulajdonosok tömegesen törnének be a TV székházba túrórudiért.

Én a 6. kerületben lakom, és MINDEN megoldásnak örülök, amivel korlátozzák az autóforgalmat, nehezítik a parkolást, úgy, hogy van autóm és használom is. És nem, nem érzek ellentmondást.
Hatalmas méreteket ölt a hisztéria, talán sokan nem vártunk ennyi óbégatást. Pedig előre lehetett tudni, hogy a külföldet szolgaként, hazánk stabilitását bármikor feladó MSZP-SZDSZ hátország mindig lesben fog állni, hogy mikor árulkodhat és fordíthatja ellenünk a nemzetközi…..
kis pittyegő barátságos zöld mütyürke 2012.01.08 03:44:18
@ayatollah:
A bankrendszer stabil, kérem, nincs itt semmi látnivaló.
A magyar forint meg független.
kis pittyegő barátságos zöld mütyürke 2012.01.08 03:48:32
@kis pittyegő barátságos zöld mütyürke: "A magyar forint meg független."
...a jegybanktól.
kis pittyegő barátságos zöld mütyürke 2012.01.08 04:02:05
@OrangeOrder: Nem vagyok maszopos, de narancsos sem, én leginkább magamnak szurkolok, hogy legyen munkahelyem, de nem dőlök be (köznyelvi kincs lett ez is), ha nem lesz. Itt.

Ebben a helyzetben a végigcsinálásra szavaznék, ha szavaznék. A következményeket és a babérokat is ők arassák le, szerintem. Remélem, babérok lesznek.

Ha én vagy más érteni véljük, mit akarnak, akkor is el lehetne ezt mondani, szóba is lehetne állni velünk.

A miniszerelnök nem áll szóba a magyarokkal.

És itt egy vákuum, ami könnyen megtelik bármivel, mindennel. Tessék, látható, mivel.

A demokráciát és jogállamiságot nem hiányolom, mert nem találkoztam eddig sem velük, szóval ez a része oké lenne.
Egy tajvani lap a Foxconnra hivatkozva azt jelentette, hogy az iPad 2-re a kereslet jóval nagyobb a vártnál, így a korábban jósolt 14 milliós harmadik negyedévi darabszámot 20 milliósra növelték. Az újság is megemlíti, hogy ez 43 százalékos növekedést jelent az eredeti…..
kis pittyegő barátságos zöld mütyürke 2011.09.10 20:38:35
@chipanddale74: ez engem is érdekelne.
milyen kulcsszóra érdemes keresni, ha ipad2 killerre vagyok kíváncsi?

egyébként fura, hogy az első 3 hozzászóló között nincs egy tyúkmellű informatikus sem, aki elmondaná, hogy márpedig eladások ide vagy oda, a tabletnek SEMMI értelme nincs, mert az ő ronda notebookja jobb.
kis pittyegő barátságos zöld mütyürke 2011.09.11 09:49:48
@TrueY: a copy-paste eszközökre gondoltál a félkész oprendszerrel? :)
Vastagbőr Nagy segítség 2011.09.09 18:01:00
A Fidesz-KDNP ugye most tartja az őszi ülésszak előtti 3 napos frakcióülését Hajdúszoboszlón.Ma a két közkedvelt figura, a Frakcióvezető úr és a Szóvivő úr állt ki tájékoztatni az itt végzett munkáról a nagyérdeműt.Rögtön az első mondatokkal belelőttek egy tárat a…..
Meglehetősen aktuális éppen az inkriminált Ice-T nóta médiahatóság általi fordítása, tehát cseppet sem meglepő, hogy beküldés is született belőle.Az első tettes Karcsi.Az Ice-T-gate kapcsán az NHMH lefordította az implikált számszövegét. Nem nyálaztam végig, de úgy…..
A róla elérhető nyilvános információk alapján Szijjártó Péter a Közgázon végzett, közgazdász diplomája van. Ettől még persze lehet olyan sötét, hogy az eső is mellé esik, de inkább arra tippelünk, hogy elvesztett valami hülye fogadást, ezért kénytelen egész estés,…..
Jó látni, hogy az összes létező csatornán terjed a kisfilm (80.000 felett a nézők száma, a videó feltöltése utáni második(!) napon), és a lelkes önkéntes terjesztők minden lehetőséget megragadnak arra, hogy a kormányhoz is eljuttassák azt. A kapcsolat.hu-ról ugyan negyed…..
Forradalom! :D Az egyik legpontosabb közvéleménykutató, a Zogby mérése szerint az amerikaiak 52%-a, azaz mondhatjuk, hogy többsége (Obama pl. 54%-kal elnök), legalizálná, adóztatná és államilag szabályozná a marihuána termesztését és terjesztését. Ez gyors volt, gecó!…..
kis pittyegő barátságos zöld mütyürke 2009.05.10 23:09:38
@Prala: gondolom, az sem zavarna téged, ha édesanyádat letartóztatnák a hajviselete miatt, elvégre az élet kockázat, nem?
nem zavarhat téged, ha véletlenül a te családtagod lekapcsolják. csak 1 db. ember az is.
alapból kockázatos volt a piacra mennie, nem?

nem számít, hogy elkövetett-e valamit.

végülis, ha belegondolok, igazad van, évente le kéne csukni az állampolgárok tetszőleges 10-20%-át egy időre, és nem kéne hajkurászni azokat, akik el is követtek valamit, nem?

az élet kockázat, Mari néne, maga most velünk gyön, kap 5 év kötelet!

"Persze, lehet Hollandiával előrukkolni, de előbb érdemes lenne mentalitásban megközelíteni őket..."

saját rossz mentalitásoddal magyarázod, hogy miért nemm jó egy jó mentalitású országot felhozni példának, gratulálok. :D
Újabb titkok kerülnek elő a magyar csodaló, Overdose életéből. Nemrég derült fény gyorsaságának titkára, most azonban a múltjának egy eddig rejtett részlete került napvilágra. A milliárdokat érő versenyló korábban pornófilmekben játszott. Kategórájában több sikeres film…..
kis pittyegő barátságos zöld mütyürke 2009.04.24 10:50:09
kis pittyegő barátságos zöld mütyürke 2009.04.24 10:59:31
@dancegirl26: mármint mi? halálra hajszolni szórakozásból egy állatot, vagy gyártani róla egy kamu hírt?
Minden bizonnyal sokan emlékeztek a Rossz helyen parkolt, kiszúrták a kerekeit című posztra. Az autó tulajdonosa, Ördög megtisztelt minket válaszával és bár érzek némi sértődöttséget a szavaiban, becsületére váljék, hogy elismeri a felelősségét a szabálytalan parkolás…..
Vastagbőr Le a magyarterrorral 2009.02.12 14:01:00
Le a magyarterrorral, elég a simlizésből, börtönbe a magyarmaffiával ezekkel a remek, hatásvadász transzparensekkel vonultak fel azok akik tegnap délután az Erzsébet körúti önkormányzat előtt tüntettek. Azt mondják az volt az utolsó csepp a pohárban náluk, hogy a rendőrség…..
kis pittyegő barátságos zöld mütyürke 2009.02.12 16:45:05
@z666:

de aki átvette az már magyarbűnöző, nem?
és az a cigány, aki átvette a zsidóbűnöző "(ab)normát", az mi?

nem egyszerű.
Vastagbőr A nap sajtófotója 2009.02.12 15:01:00
Hunvald György MSZP-s polgármester vonul be 30 nap előzetesre. Fincsi a börtönkoszt, Gyurikám? Kaptál 30 napot, hogy elgondolkozz, van-e vagy nincs "ügy" Erzsébetvárosban ... "Az Index viszont úgy tudja, hogy a Zuschlag-ügyhöz hasonlóan az ügyészség a VII.…..
Február elsejétől a kerékpárosoknak kötelező lesz Szlovákiában a városokon kívül sisakot hordani, a 15 évesnél fiatalabbaknak városon belül is. Kötelezővé tették emellett a fényvisszaverő mellény használatát városon kívül. A külügyminisztérium tájékoztatása szerint…..
Mint az várható volt, Németország sem tanult az elmúlt 100 év drogpolitikájából, és betiltotta a Spice nevű termékcsalád gyártását, terjesztését és birtoklását is. Megint a tinédzserek járnak rosszul, akik ugyanúgy be fogják tudni szerezni ezt a szart, mint eddig, csak 3x…..
Felmegy a pumpa néha, ha elutasítanak egy állás kapcsán? Íme néhány példa, hogyan tudtok visszavágni, és persze elérni azt, hogy a közvetítő cég a jövőben (értsd: soha a büdös életben) ne vegyen számításba az álláskeresés során. Innen szép nyerni! :)A sértett…..
Izgatottan fényesítjük a csizmánkat, médiatörténeti esemény készülődik ugyanis: ma délután három órakor kilőjük az éterbe az Index első, abszolúte kísérleti, élő-betelefonálós stúdióadását. A stúdióban Szily Lászlót, vagyis engem lehet kérdezgetni, Bolgár György…..
kis pittyegő barátságos zöld mütyürke 2008.10.09 13:33:55
Kenderzsupp Fű és vodka egyben 2008.03.16 14:44:00
A csehek büszkék arra, hogy náluk még lehet kapni ténylegesen mérgező Abszintot. Ugyanez a vicces csapat hihetetlenül bevállalósan piacra dobta a Cannabis Vodkát, ami a nevéből adódóan kendermagokra öntött égetett szeszt takar. Már ott szarul kezdődik, hogy a cég arra veri a…..
kis pittyegő barátságos zöld mütyürke 2008.03.16 20:39:01
Dél-Afrikában kardinális kérdés volt, hogy hordhatnak-e magukkal a zuluk lándzsát a tömegközlekedésben. Budapest zului a jelek szerint a korisok: bérlettel amúgy rendelkező Naiv Ügyfelünket állítása szerint testileg inzultálta két ellenőr, amiért a hátizsákjára kötve vitte…..
kis pittyegő barátságos zöld mütyürke 2008.02.20 08:45:36
Végül is úgymond kellemes gondokkal küzd az, aki az amerikai profi kosárbajnokság szájtján az All Star-meccsre kíváncsi, merthogy további információkhoz kettyenés útján juthat. Márton figyelt föl erre, reméljük, miután egy jót kettyent...
Misztikus, miért igyekeznek az emberek az Imax moziba, ahol megfáradt 10-14 éves természetfilmek mennek 3D-ben, nem Angelina Jolie mellei. Matux azonban a térhatású bohóchalig sem jutott el, a vadiúj, hájtek filmszínházat ugyanis téchnikái málőr sújtotta, így 2D-vel…..
kis pittyegő barátságos zöld mütyürke 2008.02.12 17:37:46
Krone elkövette a legnagyobb hibát, amit naiv ügyfél elkövethet: előbb fizetett, mint ahogy ellenszolgáltatást kapott volna érte. Azt gondolta, a Budapest Bank csak nem szalad el adósságrendező hitelének első két törlesztőrészletével és a közjegyző díjával. Lehet, hogy…..
Intro. Molotov-koktél versus könnygáz spray. Ügyészségi nyomozati munka versus Magyarok Nyilai Felelősséget-vállaló Elmebajos Galeri. Terrorcselekmény versus hőstett a nemzetárulók ellen. Neonácik versus anarchisták.Szóval megvolt a felvezetése és mégis: elfogadva. Újra. Az…..
A Rolling Rocknak pénteken megelőlegeztük az idei Torkos Csütörtök bajnoka címet, pedig még nem is olvastuk Go-Go Bordello horrorsztoriját. Szegények 3, azaz három órát vártak a kajájukra, azután pedig közelharcot vívtak a menedzsmenttel, hogy húzzák le a számláról az…..
Zorgon egy igazi kisközösségi szarkavarást dokumentált alábbiakban. A problémája igen egyszerű, új szomszédai lettek az igen mulatságosan Hegyvidéknek nevezett kerületben, akiknek semmise jó, bárhova parkol. Nemtetszésüket eleinte verbálisan tudatták, a következő parkolóhelyen…..