Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nesby

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elkészült az EBEL programja, az alapszakasz szeptember 10-étől február 25-ig tart. A nyitányon a Jesenice látogat Székesfehérvárra, a záró fordulóban megismétlődik a Medvescak–Fehérvár mérkőzés. A sorsolás nem volt kegyes hozzánk, karácsonykor Villachba, újév napján…..
Nesby 2010.06.21 16:26:09
Megkezdődött a jegyértékesítés a prágai NHL-meccsekre. Mint februárban beszámoltunk róla, október 9-én és 10-én a Boston Bruins és a Phoenix Coyotes játszik az O2 Arenában. Kipróbáltuk a jegyvásárlást itt. A regisztrációt követően csak lefoglalni lehet a jegyet, amit a…..
Nesby 2010.05.06 12:36:58
Sziasztok,

Lehet rendelni itthonról is, nem kell kimenni és átvenni a jegyet!
www.sazkaticket.cz/TicketEN/docDetail.aspx?nid=10368&docid=19080724

Purchase from outside of the Czech Republic:

Orders of tickets from abroad please email to info@sazkaticket.cz and specify:

* event name and date,
* number of tickets and price category (preferred sector if need be; please check out tickets availability on-line first clicking on „Tickets“),
* your name, surname and delivery address.

When your order is fulfilled, usually until the next working day, you will be e-mailed back with confirmation and terms of payment. Payment of your reservation would be made via banking transfer, payment has to ordered in czech korunas (CZK) and all the bank charges has to be paid (code “OUR”).

Tickets would be sent to your address then by post in a registered letter (expedition fee: within Europe 260 CZK, overseas 450 CZK).

* Tickets can be ordered from abroad 30 days prior to the event at the latest.

Ez annyit jelent hogy emilben megrendeled, ők visszaigazolják, majd banki átutalással kifizeted a jegyeket. ezután postán elküldik neked.
Feltételezem vouchert is tudnak adni és akkor nem kell posta miatt aggódni..
Jégkorong Irány Szlovénia! 2010.01.14 17:15:00
Svájc után Szlovénia lepődhet meg a magyar jégkorong népszerűségének növekedésén, de aki eddig nem jutott jegyhez a sorsdöntőnek remélt magyar–szlovén meccsre, nem lesz egyszerű dolga. Két napja kora délután kezdődött a jegyértékesítés a ljubljanai divízió 1-es…..
Nesby 2010.04.08 14:26:47
Sziasztok,
Tudom kicsit OFF de ha tudtok légyszi világosítsatok fel..
Azt olvastam hogy problémás a
www.eventem.si oldalról jegyet rendelni, mert csak Szlovén igazolvánnyal lehet felhasználni. Ez igaz minden meccsre vagy csak a Szlovén-Magyar -ra?
Előre is köszi a választ
Bigyóblog Star Wars és Adidas 2010.01.19 07:10:00
Nemsokára tényleg meg lehet majd vásárolni (sőt, a Facebook-csoport szerint már szombat óta kaphatóak Európában) az Adidas Star Wars-dizájnos cipőit. A reklám láttán kedvem támadt most azonnal a boltba rohanni. Nektek melyik tetszik a legjobban?..