Regisztráció Blogot indítok
Adatok
petibaba68

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jelentem a Magyar Kormány nem hülyékből áll. Igazi kreatív emberek, cask mi átlag szavazók nem értékeljük a már-már zseniális manővereiket. Például sikerült a büdzsé növelése nélkül végrehajtani az egészségügyi béremelést. Na nem azért, mert beérett a bürokrácia csökkentés, de nem is azért mert…..
Davie504 néven töltött fel egy srác egy videót a YouTube-ra, a felvételen egy 15 húros basszgitár-szörnyeteggel nyomja a szólót, a legvastagabb húrok szinte lötyögnek a nyakon és olyan a hangzásuk, mintha a kornos Fieldy lehangolt futamait hallanánk...
A Voice Of Baceprot nevű bandáról jó eséllyel nem hallottatok eddig, nem is lepődünk meg rajta. Ők egy 16 év körüli lányból álló trió, akik Indonéziában csapatják oda neki a rokkot'. Persze, mondhatnánk, hogy az egész különlegessége csak annyi, hogy a vallásnak megfelelően…..
Többször ért már az a vád, hogy túlzottan szigorúan szelektálok, mondhatni válogatós vagyok férfiak terén. Na jó, hát lehet, hogy kicsit sok a kritérium, de végül mégis mindig az derül ki, hogy akire nagy nehezen rámondom az áment....na éppen arra kellett volna legkevésbé. Belátom, talán…..
Howlin' Pelle Almqvist a következő üzenetet tette ki a Facebookra Nagyon szomorú hallani, hogy Brian Johnson egészségügyi problémák miatt nem tud egy rakás AC/DC-koncerten fellépni. Az az ember egy legenda. Legőszintébb jókívánságaim küldöm neki, gyógyuljon meg, és ha esetleg szükség lenne a…..
  Van olyan adás, amivel egyszerűen minden klappol. Az énekesek pár kivétellel mind az átlag felett teljesítettek, Tóth Gabi pedig az eddigi három évad messze legjobb teljesítményét nyújtotta. Ezen az sem rontott, hogy Majka álló farkakkal viccelt, Havas kissé sután udvarolt…..
Fanyar Iron Igazán Ákos 2015.08.28 04:57:39
Ákos kegyetlen. Igazán kegyetlen. Jön valaki a magyar popban és nem azt közli veled, hogy hold az égen van, a szél fújni szokott, te meg elmenni, vagy visszajönni és arra ébredsz, hogy az ég, meg a föld rátok szakad, a kismadár száll, sab, sab, subabba. Kegyetlenül profi. Ákos egy…..
A debreceni CAMPUS Fesztivál alkalmából (az egy ideig Debrecenben is élő) Szabó Balázzsal beszélgettünk. Elérkeztünk az év feléhez. Tudnál-e kiemelni kedvenc, vagy legjobb pillanatokat az év első feléből, és vannak-e már tervek, célok az év második felére? Zseniális volt…..
Dalszövegíró, előadó és reklámszakember - kevés ember van, aki jobban ismerné Geszti Péternél a média szépségeit és buktatóit. Az utóbbi időben ugyan főként a reklámszakma felé orientálódott, mégis állandó szerepet játszik az életében  a zene, valamint a társadalmi…..
petibaba68 2015.06.24 09:12:50
@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Csak ezért léptem be, hogy UGYANEZT írhassam le. Köszönöm!
A tegnapi kis kitérő miatt aggodalmat, tessék elfelejteni, haladunk tovább a megtervezett útvonalon. Kommunikációs triptichon újabb táblája a nőket idegesítő mondatok egy halmaza, nyugodtan lehet bővíteni, semmi gond. Előre figyelmeztetek lesz férfi bomlasztó mondat gyűjtemény…..
A rádióreklám az, amit mindenki utál. Az is, aki hallgatja, az az ügynökség is, aki csinálja, meg az ügyfél is, aki elfogadja. De akkor miért csináljuk őket, és főleg miért ilyen rosszakat? Az elmúlt években készült rádióreklámok között csak elvétve volt olyan, ami mint…..
A harmadik adásra valahogy megszoktam a köztévé komolyzenei tehetségkutatójának formátumát, már nem kapok agyvérzést, amikor a műsorvezetők idióta kérdezősködéseit mutatják a versenyzők produkciója helyett, csak sóhajtok egyet és összeszorítom a fogaimat. (És hogy ez…..
petibaba68 2014.11.01 17:47:13
petibaba68 2014.11.01 18:42:52
@BotloB:

Heló!
Lehet, hogy a műsorkészítés televíziós eszközeit tekintve, lehet, hogy összehasonlítható, de ennek a műsornak ez a legérdektelenebb része. Tök mindegy, hogy ki rendezte. A Virtuózok NEM a televíziózásról szól, hanem a fellépőkről, ellenben az X-faktorral, ami... Erre értettem a NEM összehasonlíthatóságot. Egyébként szerintem, nem baj, hogy kvázi belebeszélnek a produkciókba, mert ezek a "gyerekek" olyanok, hogy úgyis minden kiderül az első 3 másodpercben.
petibaba68 2014.11.01 19:00:24
@BotloB:

Igen. Sajnos ilyen világban élünk. Mindent a szemnek. (Semmit a kéznek...)
Színes-szagos olvasói levél hétvégére, amit szó- és képszerint, pdf-hűen közlünk. Reméljük megírása közben nem tört össze semmi nagyon drága vagy pótolhatatlan, nagy érzelmi értékkel bíró tárgy, levélírónknak pedig őszintén aggódva ajánlunk egy kis…..
Magyar vagyok, magyarnak születtem / magyar földön magyar ember lettem / a múltunkat cipelem a vállamon / de magyar vagyok, úgyhogy vállalom A klip: A szereplők: #babu #nagytibi #martap #apátiandris #indián #vellai #szőnyizs #harcsarr #harcsan #torghelle #krisi #kollanyizs #vigha…..
Amikor ott fekszel vérző fejjel a langyos aszfalton, és érted jön vijjogva a mentő, rohadtul mindegy, kinek volt igaza. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
petibaba68 2014.06.10 07:40:55
petibaba68 2014.06.10 07:41:34