Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vargaland

2 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
VENDÉGPOSZT Vorák Anita, az eMaSa munkatársának írása. Temesi Ferenc kortárs magyar író, aki legismeretebb, Por című regényével „létrehozta a »szótárregény« műfaját", Szóbánya címmel a Magyar Nemzet hétvégi számában publikál szómagyarázatokat.…..
Aszongya literás egóteregetésében (netnapló) Pál Dániel Levente, az ifjú költő, műfordító, szerkesztő, színész, rendező, performer:Múlt hétfőn olvastam egy elég jó retorikai elképzelésekkel, de közepes szellemességgel megírt cikket. A szerző állítólag Zsadon Béla. Ki…..
Magamhoz ragadom a felelősséget, hogy mi is tudósítsunk róla: több száz (!) pszichiátriai ellátásra szoruló beteg tűnt el az orvosok szeme elől az OPNI tavalyi bezárása óta. Lipótmező - emlékszünk jól - a so-called kórházreform Molnár Lajos-féle elsőkörös…..
    A hónap gumidominó-díját szép hazánk globálmédiája kapta, ami újfent nem hazudtolta meg önmagát, és röpke másodpercek alatt sikerült neki egy tizenkét éves gyergyószentmiklósi roma gyereket, kis hazánk legnagyobb közellenségévé nyilvánítania. Na és most…..
Nem egyszerű dolog ez a magyar lét, amúgy aktuálisan. Szegény polgár nem győzi kapkodni a fejét, ezer csatornából ömlik rá a kapitális baromságok válogatott elegye. Nincs a baromnagy világnak olyan istenhátamegetti lakatlan szigete, ahová a szerencsés vizhulla után ne…..