Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nagy István55

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem illik a parlament egységes arculatába az Európai Unió zászlója - mondta a parlamenti alelnök, a KDNP-s Latorcai "Irán" János, aki szerint ennyi erővel „minden nemzetiségi szószóló behozhatná a maga zászlóját". Jánost nem igazán hatja meg, hogy Magyarország egyelőre a…..
Ahogy a cc is beszámolt róla, eddig nem látott új műfajt vezetett be az MTV Híradója szombat este: az internetes hírportálok hírszerkesztéséről szóló szubjektív jegyzetet. Miután a Híradó egy beszámolót közölt arról, hogy a Moody's hitelminősítő javított Magyarország…..
Aki követi a híreket, az kismillió kormányzati és az üzleti hátországból származó nevet hallhatott már a kitiltási botrány kapcsán és elolvashatta a magyar–amerikai kapcsolatok minden lehetséges aspektusát. Étolajjal kezdtünk, de aztán jött a kőolaj, a gázvezeték, az atom,…..
Úgy alakult, hogy a mai is bizonyos értelemben válaszposzt (noha nem annak íródott), hiszen míg tegnap Lobelt Ledfold írt arról milyen volt visszaköltözni Kínából Magyarországra és milyen tapasztalatok érték, addig ma ismét egy régi ismerős, Nyúlz of the World írása…..