Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RP

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem szeretnénk nagyon húzni az időtöket, de vessetek ti is egy gyors pillantást, hogy hol tart manapság a magyar popzene sokadvonala, határon innen és túl. Következzen a mi négy favoritunk, szeretnénk Reni, Nob, 3beat és Híres jolánka útját a mi szerény eszközeinkkel ezúton is…..
RP 2008.05.22 16:16:33
Kétszer állt továbbjutásra az Arsenal, mégis maga alá gyűrte a heroikus liverpooli úthenger, így aztán bekövetkezett amitől leginkább tartottunk. Ezalatt nem a pudlik továbbjutását értjük, hanem az újabb rémálommal kecsegtető angol elődöntőt, Liverpool – Chelsea csapó…..
Egy kérést fogalmaztunk meg a csoportkör után az idei Bl-szezont illetően: ne kelljen Liverpool-Chelsea meccset néznünk! Most úgy tűnik, kénytelenek leszünk, hiszen a Pool az Arsenal otthonában ért el döntetlent, ráadásul gólt is tudott szerezni, a Chelsea pedig ugyan kikapott a…..
Ez itt már a nagyok játéka - ilyen egyszerű. A legjobb nyolcig rendszerint eljutnak olyan, a másodvonal élvonalába tartozó csapatok, mint a Benfica, Lyon, Villarreal (2006), vagy a PSV, Valencia, Róma (2007), de akkor jönnek a nagyok és összerombolják a nagy műgonddal építgetett…..
 Azt hiszem, ez az ember nyomasztóan nem normális. Lehet egy szubkultúrában vicces a didi, meg még a csokifasz is, de ez azért bárhonnan nézve is soknak tűnik.  Pákó kifejti nézeteit Szálasiról, Hitlerről, Jakupcsekről, Nigériáról és a zsidókról Tomcat Bombagyár…..
RP 2008.01.25 21:32:43
RP 2008.01.25 21:35:16
RP 2008.01.25 21:36:19
Németországban egyre komolyabb veszélyt jelent a neonácik megerősödése, amely sokakat hol békésebb, hol harciasabb ellenakciók szervezésére sarkall. Az egyik legnagyobb németországi nácielenes csoport a Laut Gegen Nazis (Hangosan a nácik ellen) elnevezésű mozgalom, melynek célja,…..