Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Susan Karpati

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Körtéren tébláboltam, zsebemben egy rakás recepttel, amit félórája gyűjtöttem be a pszichiáteremtől. Bolyongtam tanácstalanul, tudtam, hogy még két másik rendelőbe is el kéne jutnom, hogy az uramnak gyógyszereket írassak fel, csak nem tudtam, melyik irányba induljak. Az egyik villamosmegállóban…..
Egy civil szervezet azonosította a Kurucinfón álnév mögé rejtőzködő, holokauszttagadó cikkeinek szerzőjét. A magyar hatóságok hosszú ideje tehetetlenek a szélsőségesen rasszista Kurucinfóval szemben. Meg sem próbáltak eljárni például azon szerzők ellen, akik elég…..
Susan Karpati 2015.06.16 23:02:37
@Ceriak: Bar te is koztuk lettel volna, akkor most nem frocsognel!
Mi semleges nézők - de rühellem ezt, aki nem drukkol senkinek, az mi a francnak néz meccset -  igazán örülhetünk, hogy nem valami karót nyelt méltóságosasszony vagy sótlan vénember az amerikai nagykövet, hanem helyettük Jóbarát András viszi az ügyeket. Mondd jóbarát, s lépj…..
Susan Karpati 2014.11.27 02:02:06
@polyvinyl: Illene az oneletrajzodba.
Ők aztán értenek a vodkához - indokolta a döntést Kurucz Éva kormányszóvivő. „2015-től már csak Oroszországban, speciális üzletekben juthatunk alkoholhoz, illetve juthatnak azok, akik nem polgármesterek, kormánypárti képviselők, vagy az ő rokonaik, esetleg hentesük”  -…..
Susan Karpati 2014.09.04 20:45:57
Egy teljes nemzet előtt fogom most magam totálisan lejáratni. Viszont. Kéne valahogy reagálnom, olyan állati kulturáltan, mégiscsak kegyelet vagy mi a szar, de speciel én kikérem magamnak, hogy egy focista, aki csak azt a rendszert nem szolgálta ki nagy odaadással, amelyikben…..
Susan Karpati 2014.07.02 19:33:39
@törökmonika: Nyugalom emberek csak ido kerdese es lesz am ott szentorban is:-(
Nem szabad elfelednünk, hogy az auschwitzi megsemmisítő táborba is vezetett út. Magyarország Országgyűlése, 1938. május 29-én szégyenletes döntést hozott, ez volt az I. zsidótörvény. Az első zsidótörvény, az 1938. évi XV. törvénycikk, amelyik „A társadalmi és…..
Susan Karpati 2014.06.09 02:40:47
@Istóczy Győző: @Pipas: Kinek volt tobb esze, ratermettsege?