Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gábor Jonás

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kevesen tettek volna nagy tétet (de szerintem még kicsit sem), hogy az év utolsó napjai Gyurcsány Ferencről fognak szólni. Ám a nagy balos likvidátor egy váratlan mozdulattal ráfeküdt a civil kormányellenes tüntetésekre - és, ha minden olyan jól megy neki, mint eddig, akkor…..
Gábor Jonás 2014.12.23 17:35:23
@wantaan: @dr kíváncsivagyok: HA KÉRDEZ AZ SEM IGAZ, az a baj hogy még nem lóg
„Afară, afară cu ungurii din ţară!”(Ősi román rigmus) Többszöri halogatás után megszületett az UEFA fegyelmi döntése a 2014. október 11-i Románia–Magyarország mérkőzésről: az európai szövetség mind a román, mind a magyar csapatot pénzbüntetésre, valamint részleges…..
Gábor Jonás 2014.11.02 11:28:00
@jm padilla: Szerintem a náci K anyád miat.
A hétvégi, önkormányzati választáson mintegy 1,5 millióan szavaztak a Fidesz polgármesterére és 250 ezren Jobbikosra. A tavaszi EP választások eredménye kb. ugyanez volt. Ezek a kisebb részvételű választások nem teljesen érik el, de arányaiban visszaigazolják az áprilisi…..
Gábor Jonás 2014.10.16 19:07:25
@Brendel Mátyás: Anyád a leghüjébb, mert egy idiótát hozott világra!
Furán nézhettek a magyarországi közélettel foglalkozók, amikor kiderült: a Jobbik egy zsidó származású úriembert indít polgármester-jelöltként Miskolcon. Sőt, mi több, nemcsak indítja, hanem nyilatkozatok tucatjaiban védte meg az illetőt. A Kuruc.info, amely amúgy oly kényes a…..
Orbán az utóbbi hetekben gyenge minősítést kapott gazdasági téren az IMF-től, a Fitchtől, és ma Brüsszel belengette a nukleáris fegyvert, a túlzott deficiteljárás újraindítását, miközben a gazdasági perspektívák a 2015-re visszaeső állami költés miatt evidensen sanyarúak…..
Mit művelt Orbán Ráhel a lánybúcsúján? - lassan nagyobb kérdés lesz ez, mint a devizahiteles mentés részleteinek boncolgatása. Mert ugye valamit művelt apuci pici szeme fénye, ami nem elég keresztényi, nem elég erkölcsös, nem elég hoffmannrózsa, és ez a valami most, a barinők…..
Már többször azt hittük, hogy nem kell többet Ferenccel foglalkoznunk, de kétségtelenül ő az a politikus, aki a leggyakrabban tud meglepni minket. Most, hogy őszinteségi rohamban tört ki és elkúrásai nagy részét elismerte, megint rá kell szánnunk pár sort. Mi volt nem csak a mi…..
Gábor Jonás 2014.06.21 13:58:06
Azt se nagyon gondoltuk volna még pár hónapja, hogy egyszer Tarlós főpolgi tűnik majd egy vitában kultúrembernek. De most ott tartunk, hogy szombati közleményében szinte sírva könyörög, hogy vegyék már komolyan a hármas metró bajait, ne vonják már el az uniós forrásokat a…..
Gábor Jonás 2014.06.15 20:51:50
@nu pagagyí: Inkább Izraelieknek kell, ügye Lévay!
Gábor Jonás 2014.06.15 20:55:06
@fehérfarkas: Azért épült autopálya szocik alatt,mert onnan tudtak a legtöbbet lopni. Dolgoztam ott...
A Ténytár korábbi elemzésében már rámutattunk arra, hogy a 2012-es PISA-vizsgálat eredménye alapján negatív folyamatok indultak el a magyar oktatásban. Szóltunk arról is, hogy a magyar oktatás teljesítményének romlása különösen feltűnő, ha a térség legsikeresebb…..
Gábor Jonás 2014.06.13 19:38:15
@a vég kezdete: Te mér nem tudsz tovább...
Tisztelt Hölgyeim! Tisztelt Uraim! Magyar Honfitársaim! Fegyverbe, mert veszélyben a haza!   Már megint megtámadták Magyarországot a Brüsszelben állomásozó, gaz imperialisták. Az Európai Bizottság az országspecifikus ajánlásaiban hazánk számára hét olyan ajánlást tett, ami…..
Elég gané dolog az, amikor a médiamunkást úgy baszarintják ki melóhelyéről, hogy már elköszönni se tud a rajongóktól. De ez egy igen-igen-igen kemény világ, az esélyét sem szabad megadni, hogy emberünk búcsú helyett még verbálisan jól picsán rúgja volt munkáltatóját…..