Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balli

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A The Grand Tour első adását nézve végig az az érzésem volt, hogy ezt már láttam valahol, majd az, hogy ezt már nagyon sokszor láttam valahol, és ezen az sem változtatott, hogy három vendéget, Armie Hammert, Jeremy Rennert és Carol Vordermant csak azért igazoltak le az első adásba, és “nyírták ki”…..
Ellentétben a Gyöngyösön vonatot kővel dobáló fiatal cigánygyerekekkel, a hétvégi Eger Rallyt névtelen levélben "megfenyegető" egerszóláti hölgy ellen példás gyorsasággal és brutális szigorral járt el a magyar rendőrség.Előállítás, házkutatás és komoly, letöltendő börtönnel fenyegető gyanúsítás…..
Kézifékrángatók, Zsiguli-betyárok és wannabe-drifterek, halvérű családapák, fiatal utcai versenyzők! Jön a hideg, jön a tél, ilyenkor remegve várja minden gázrugdosó az első havat-fagyot-jeget. Aztán - sokszor - csúnya baj a vége: országos botrány, autótörés, kórház,…..
Mocskos olajat töltenek a hordóba, a kannába és a flakonba, majd az ön autójába. A piac ismét a maffia markában. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Szeptember 20-án Esztergomban adjál át az ország első közösségi kerékpáros rendszerét. A teljes hálózatot és kerékpárokat is az egyébként Esztergomban működő Neuzer Kft. fejlesztette. Az első ütemben 6 állomást adnak át 80 dokkoló egységgel és 50 kerékpárral. A…..
A napokban jelent meg egy sokat sejtető kép a Top Gear címlapján. Azok közt a fotók közt volt, amik a Top Gear újság 20 éves fennállását ünneplő extra kiadványt harangozták be. (Innen is gratulálunk a dilinyós briteknek, kösz a sok olvasni és…..
Két hónap telt el a két TC pályanap közt. Ez jó sok idő, de a versenyautó-építés munka. A munka pedig, mint az nyilvánvaló, légnemű, amennyiben állandóan kitölti a rendelkezésére álló teret. És ott nyomást képez. Lássuk, hogyan. Először is a motor: Powered Áki…..
A World Series by Renault-versenysorozatot nem kell bemutatni a műértő közönségnek. Az, hogy a néhai spanyol Formula Renault-bajnokság utódjából időközben egy igazi Forma-1-es sztárnevelde lett, már csak a befektetett munka, pénz és a kőkemény bajnokság hírének köszönhető.…..
balli 2013.09.08 17:10:55
Tessék elképzelni a következőt: egy kissé ideges bullmasztiff terrorizálja egy utca lakóit, mire kihívják rá a rendőrséget. Megjön az első kocsi, a kutya nekitámad a jobb első keréknek és széjjelharapja. A rendőr káromkodik, és nekilát kicserélni a kereket. Bruno türelmesen…..
az idei rali bajnokságukat. A szombati TankS Rally volt a hollandok szezonnyitó versenye, melyen viszonylag kevés induló és a szokásosnál kevesebb WRC vett részt. De át is adom a szót vargagixxxernek, hisz Ő ott lehetett a sokunk szerint álombajnokság első versenyén is: Mivel…..
balli 2013.03.18 13:56:30
Szerkesztőségünk egy emberként borult földre az új Rolls-Royce Wraith előtt. Már az Égéstérben is hosszan lelkendeztünk egy korai gyári teaser-fotón, amin csak a tetővonal látszott, meg kell adni, a PR-részleg remekül csepegtette az anyagokat, elhitetve a szakmával, hogy itt…..
12 milliárdért traffipaxot venni? Nem hinném, hogy a gyorshajtás az egyetlen probléma az utakon. Pláne nem ennyiért. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
balli 2013.01.30 10:11:51
2009-ben 600(!) sebességmérőre írtak ki tendert.
Tele van vel a net, nem akarok ide most berakni doksikat, legyen egy háztáji:

index.hu/bulvar/trafi9086/

és már előtte sem nulláról indultunk...

Nagyon jó cikk, gratula a szerzőnek, szintén hasznos lenne kifejteni az útburkolati jelek hiányát, kopottságát mint komoly baleseti kockázatot.
Elképesztően rossz állapotban vannak. Szinte sehol nem látszik az út szélét jelőló csík, vannak egyszámjegyű főút szakakszok ahová felfestésre sem került, komplett fővárosi mega forgalmú kereszteződésekben kivehetetlenek a sávok, fenthagyva a korábbi már érvénytelenjelek stb.
Aki autózott már idegen helyen éjjel (esőben) annak nem kell elmondani mekkora segítség egy jól felfestett útszegély, egy jól látható zebra stb.
Belsőség Get well, Robert! 2011.02.07 15:21:00
Nem megyünk bele abba a kérdésbe, mennyire bölcs dolog Forma-1-es top-pilótaként raliversenyen indulni egy hónappal a szezon kezdete előtt, ahogy nem megyünk bele abba sem, hogy a rali és az F1 nem véletlenül két különböző sportág. Már csak azért sem, mert tudjuk, hogy a lengyel…..
balli 2011.02.07 15:45:09