Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemsoksemmi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kevés dolog van amit jobban utálunk a goánál. Persze ez nem igaz, mert sok dolog van amit utálunk, de a tetején biztos ott a goa is, mindegy. Szóval ezek a vad goások lemennek mezőre fesztiválra, és ott taposnak vagy egy hetet egy húzásra. Már jönnek a hasznos tanácsok, mint…..
nemsoksemmi 2008.07.24 13:11:33
Világért nem szeretnék rálicitálni a bárányos aktusra, de 2 éves kislányom mondókáskönyvében (Cím: Első mondókáskönyvem) az éhes disznó makksapkás szeretővel álmodik történet képi megvalósítása erős megdöbbenést váltott ki belőlünk. Anyósomnak már szóltam, hogy…..
Szerbusz Babi Néni! Emlékeztek még rá? Babi néni név nélküli haverja a kis ovisok születésnapi ünnepségét baszta éppen el, mert nem tudta kezelni a videókamerát. Biztos itt is ő forgat, mert csak annyit lát hogy REC. A két fiúcska pedig büszkén állja és youtube-ozza, rendes…..
Subba Bojler Gyula bekészült 2008.03.27 11:22:00
Mindenki ide gyűjjön, megtaláltuk a legjobb és legviccesebb magyar Harvey Keitel-hasonmást (na jó, közelről azért annyira nem hasonlít, de vannak jó pillanatai)! Gyula megnézte Budapestet és nem jött hiába: ..
Na de nézzétek már ezt a csapat pálcikaembert! Igazi zorál arcok, szétkapnak egy üres villamost amit persze videóra vesznek. Pár divatos lakkfilces punci utazik a nirvána felé, aláfestésnek meg a hörgős zene...
Az írja nekünk Egy Júzer, hogy Úgy érzem muszáj megosztanom a következő videókat a nagyközönséggel. "Pissing Master", ahogy mi nevezzük... egyedi jelenség. A reklámokat betéve tudja, megjegyzi, előadja és minden további nélkül két teli busszal szemben el kezd pisilni…..