Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mayap

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ennyit a nemdohányzók védelméről.... Kedves Szerkesztő! A MÁV ma is hozta a régi jó formáját, de legyek optimista, legalább a vonat időben elindult és időben érkezett. Ma (vasárnap) a Bp Nyugati pályaudvarról 17:20-kor induló Rétköz IC-re vettem helyjegyet 520 Ft-ért és…..
Hóbelevanc Eltusolás rulez 2008.02.08 12:02:00
Igazi csend uralkodik az OM táján a középiskolai felvételivel kapcsolatban. Aki nem értesült volna az eseményről, annak röviden annyit érdemes tudnia, hogy a nyolcosztályos gimnáziumokba szóló matematika felvételi feladatsorba hiba csúszott, és a szöveges részt egy feladatnál…..
Kevés annál szarrágóbb dolog van, mint árengedmény idején árat emelni. Olyat viszont még nem látott a Homár, hogy 50%-os kedvezmény előtt, több mint duplájára "korrigálja" valaki étlapját. A Torkos Csütörtökok történetének eddigi legparasztabb vendéglátóipari…..
Hihetetlen, de gastrophil nevű olvasónk .pdf-ben küldte el levelét, úh most versbe szedve vagytok kénytelenek olvasni a sztorit, ami szívemhez közel áll, mivel én is kosarazom. A középiskolai bajnokságoknak még volt értelme, mivel azokat mindig megtekintették a csapatokhoz tartozó…..
Az milyen már, hogy a lánynak bezárhatatlan harmonika-ajtaja van és a végén egy híres gitárossal* jön össze? Vagy ez csak szerintem vicces? Sziasztok! Volt egyszer egy lány, nevezzük Eszternek, akivel 18 éves korom körül jöttem össze. Egy iskolába jártunk, barátkoztunk, majd…..
Én hiszek a holtomiglan, holtodiglan tündérmesében, úgyhogy legjobban mindig a tönkrement házasságok szomorítanak el. A válás egyáltalán szakításnak számít még? Én 17 voltam, Szilvi 16, egy közös ismerősünk hozott össze egy egészen szimpla bulin, mivel ő akkor odavolt…..