Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aarcher

6 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ZöldFront ZöldFront és a jövő 2015.04.03 17:59:28
Nagyjából három hónappal ezelőtt egy romkocsmában merengve (Orbán Viktor imádta volna) többedmagammal arra jutottunk, hogy létre kellene hozni egy politizáló, a közéletért rettentően érdeklődő ifjúsági mozgalmat. Többségünknek ilyen-olyan kötődése volt a PM-hez, ezért nem…..
Aarcher 2015.04.12 09:40:56
Mottó: Skacok, csak ezt ne!   Minden, amit a Városliget átalakításáról tudni akarsz. 50 kérdést tettünk fel az illetékeseknek, - így szól az Urbanista kérdés és válasz cikke. Az írás remek formát választott, a kérdés-felelek forma ugyanis azt sugallja, hogy valódi…..
A minap egy kedves zuglói barátnőmmel az IKEA-ban vásároltunk és ha már arra jártunk ebédeltünk is egyet (sajnálom, bárki bármit mond, rajongok az ikeás húsgolyókért). Sok mindenről esett szó, például érdeklődtem, hogy elmegy-e szavazni és ha igen, akkor kire fog. Igen,…..
Mindenki ismeri Cvetan Vaszilev-et? Nem? Nahát. És Gyurcsány Ferencet? Esetleg Kóka Jánost? Na, őket már biztosan. „Egész rendszerét a politikai és a hozzá közel álló gazdasági hatalom erkölcstelen, tisztességtelen, alapvetően a közjót romboló, maffiaszerű oligarchikus…..
Vagy én vagyok a hülye, vagy valami hatalmas baj van a baloldali pártokkal. Múlt szombaton Horváth Csaba kijelentette, hogy a győzelem receptje az összeborulás. Ismerős sztori, nem? Április 6-án is akkora győzelmet aratott a baloldal, hogy ihaj. Vasárnap jött az újabb bejelentés:…..
Egy coming out-al kezdem. Én is LMP-s voltam, és még a szakítás után is kitartottam mellettük. Nem gondoltam ugyanis, hogy egy Bajnai Gordonnal vagy Szigetvári Viktorral le lehet győzni Orbán Viktort. (Igazam volt.) Szimpatikus volt, hogy az LMP eredeti filozófiája a jobb baloldal…..
No FuckiN' Way Van aki nem hazudik? 2014.06.10 14:56:35
Rengetegszer olvashattunk már arról, hogy milyen kiterjedt médiabirodalma van a Fidesznek és ezek évről évre milyen jól teljesítenek. Ez a téma lassan senkinek sem jelent újdonságot, és előttem (ha nem is ezen a blogon) már sokan kivesézték. Arról viszont, hogy pontosan hogyan is…..