Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szab78

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
aeon flux usa box office: erő 2015.12.20 17:32:00
Bekövetkezett, és idén már másodszor: új nyitóhétvége-rekordert avatott az amerikai filmipar a Star Wars: Az ébredő Erő képében, és talán-talán egy új bevételi bajnokot is pályára állított.....
szab78 2015.12.22 00:49:07
@Olifat: Esélytelen.
A nagy kozmikus mérleg egyensúlyba állításához a jó pasit csinos hölgynek, a gonosztevőt hősnőnek kell követnie. Aki a korábbi fotót egy vállrándítással elintézte, és még mindig kételkedik Gald Gadot Wonder Woman eljátszásához szükséges fizikai alkalmasságában, az…..
Kíváncsi vagyok, a DC hogyan licitálna rá erre egy Atomról forgatott film promójával. UPDATE: Az Entertainment Weekly jóvoltából már egy kicsit tartalmasabb képünk is van hozzá. ..
Elfog egy érzés... a hiányérzet, ha arra gondolok, hogy A galaxis őrzői csak DVD-n jelenik meg itthon, ám ahogy mondani szokták, szegény ember vízzel főz, Magyarországon meg Disney-filmet DVD-n néz. Vagy feltúrja az Amazont vagy az iTunest vagy a satöbbit. Már ha nem akar csalni.…..
aeon flux visszatér a twin peaks 2014.10.06 18:15:00
Igen, igen, igen. David Lynch sokat emlegette már, hogy mozifilmre aligha kap pénzt, így a tévé felé kacsintgat. Sőt, arról is pletykáltak már, hogy valamilyen úton-módon visszatérhet minden idők egyik legkultikusabb, mindössze két évadot megért sorozata. Nos, a jelek szerint…..
szab78 2014.10.06 23:52:49
@theus: A szar az ami a szádat elhagyja meg amit leírsz naponta kisfiam. Azért mert a te értelmi felfogó képességeden túl mutat a sorozat nem kell rögtön leszólni.

Jöhet! Kyle MacLachlan és Ray Wise legyen benne! :)