Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pozer Istvan

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korábbi cikkeinkben már foglalkoztunk a dániai migránshelyzettel és a bevándorlás-ellenes kampányokkal. Cikkeink kapcsán egyik Dániában élő olvasónk (nickname: Navarone) hívta fel a figyelmünket az ottani helyzetre. Navarone másfél évvel ezelőtt családi okokból költözött…..
Pozer Istvan 2015.08.07 15:06:10
@megettem az aranybornyút:
lemaradt a mondat vége : sorry
"Európa zsidó-keresztény kultúrával rendelkező országok összessége."
Így a keresztény Grúzia is Európa része. Ezen belül létezik az Európai Unió, amelynek nem mindegyik Európai ország a része. Szerencsére.
Egyébként a zsidó-keresztény kultúra nem cionista találmány.
A zsidó vallásra épült és abból eredt a kereszténység. Jézus és szűz Mária is zsidó volt. A muszlim vallás sokat átvett a zsidó és keresztény vallásból.
Ez a három egy isten-hitű vallás egymásra épült.
A legnagyobb veszély jelenleg, hogy Nyugat-Európa nem ismeri fel, hogy
az "Iszlám Állam" terjeszkedését valósítja meg, amikor egyre több muszlim menekültet enged Európába !!! Eljön az a nap, amikor a muszlimok a kisebbségvédelem jogán követelni fogják, hogy mecsetek, minaretek épüljenek Európában, a nők burkában járjanak, az Internetet és mindennemű alkohol fogyasztást betiltsanak. Ezután jön a Sharia törvénykezes ... Európa ezt nem veszi észre.
Törökország 20 évvel ezelőtt egy felvilágosult, polgári, szabad állam volt. Ma korlátozzák az alkoholfogyasztást (sörivást), cenzúrázzák az Internetet, agyonlövik a kurdokat, akik az Iszlám Állam ellen harcolnak. Hová jutott Törökország? A muszlim vallásnak mindent alárendeltek, áthatja a mindennapi életet. Ezt akarja Európa???
Összefér-e egymással a légi parádé és az élhető város? A Red Bull Air Race rendezvény túlságos zaj-és környezetterheléssel jár, azaz hangos és füstös. A képen látható, hogy a Parlament eltűnik a kékesszürke füst mögött. A legnagyobb baj mégis az, hogy a szervezés…..
Az alábbi levélváltás történt köztem és a webtárhely szolgáltatóm között. Azt hiszem, nem is elemzem, ugyanis a szöveg önmagáért beszél. Kíváncsi vagyok a véleményetekre :) Elöljáróban leszögezem, hogy közel 1 éve állok kapcsolatban velük, és nem volt semmilyen…..
Pozer Istvan 2015.04.21 10:56:43
A méregdrága Jet2 mellé normális fapadost követelnek maguknak a skóciai magyarok, megkérdeztük a Wizz Airt, nem akarnak-e netalántán oda repülni. Vizsgálják a lehetőséget, de nem csak ezt. Adtak még másik négy opciót, amivel szemeznek. Itt a vissza nem térő alkalom, lehet…..
Pozer Istvan 2015.01.31 00:18:00
@lifelike: Nizza mindenképp.