Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Free-Do[O]m

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valahogy így kell a marketingnek működni :D Terry Crews (A Feláldozhatók egyik tagja) izomstimulátorok segítségével zenél, bár egy idő után szerintem a CGI rásegít, de lényegtelen. Azonban a videó végén mi is zenélhetünk vele a billentyűzet gombjaival és rögzíteni is lehet.…..
Free-Do[O]m 2012.09.01 17:44:54
Kiskorom óta faltam a filmeket. Ez nem különösebben meglepő, hiszen marha sokat tv-ztem és így azokat sem kíméltem. Elég korán volt már videomagnónk és anyám szépen fel is vett csomó mindent. Legfőképp rajzfilmeket/sorozatokat, de gyermekbarát filmeket is. Visszagondolva nem…..
Free-Do[O]m 2011.01.30 00:18:54
@sheela567: Az érzéssel nem vagy egyedül, E.T.-től én is féltem és a mai napig nem vagyok hajlandó megnézni, biztosan a gyerekkori rossz élmények miatt, bár nem is igazán érdekel. Ugyanígy vagyok a Szörnyecskékkel is, bár emlékszem volt ilyen nagyfülű szörnyecske plüssöm, de a filmet párna mögül néztem. És bár nevethetnének rajtam is sokan, de Pinokkió is egy olyan figura, akitől kiráz a hideg. Egy fabábu, amelyik beszél és a végén húsvér emberré válik...:/ Biztos nem nézetném meg a gyerekemmel :D

Az első horror, amit láttam és a kedvencnek mondtam jó ideig az a Ház a kísértethegyen, ami a mostaniakhoz mérve elég gyenge eresztés, de egy csajos pizsomapartyn maradandó élményeket adott még általánosban, tékából kölcsönzött kaziról!
A Vissza a jövőbe és a Dennis a komisz nekem is maradandó, meg a Reszkessetek betörők: nagy sláger volt. A Terminátorból meg a higanyember maradt meg (hú, milyen félelmetes):D Bud Spenceres filmek mai napig topon vannak.
Meg természetesen a Disney mesék, a Volt egyszer az ember sorozat, amikből sokat tanulhatott a kis lurkó.
Látszik a különbség, egy-két kommentelő tényleg elég fiatal, akiknek a HP meg a Gyűrűk ura jelenti a nosztalgiát. =)