Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arbeitslospornstar

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyugi, spoilermentes kritika! A Marvel legújabb tanmeséje arról, ki fal fel kit: Ultron a Bosszúállók-terelgette világi idillt, vagy a képregényes sztáristálló az eddig csilliárdokat leakasztó géniuszát? Vajon mi tette a Marvelt igazán halhatatlanná? 7 évnyi…..
Napi Szégyen Kutyaakna 2014.06.09 13:05:23
          A szovjet Vörös Hadsereg a második világháború alatt, 1941 és 1942 között próbált bevetni olyan kutyákat, melyekre harckocsi elleni aknát, vagy távvezérlésű robbanótöltetet erősítettek. Az elképzelés szerint a kutyának képesnek kellett lennie a német…..
arbeitslospornstar 2014.06.10 15:38:57
@magyar bucó: Kedves bucó! A te logikai szellemvasutad követve a cikk írója az egész emberiség életútját ismertethetné... Ugyanis alig-alig akadt háborúmentes évünk :) Érdekes, ugye... ? Ezen felbuzdulva kérlek élvezd a cikket és dicsérd az írókat, akik szabadidejüket nem kímélve keresnek-kutatnak a világ érdekesebb szégyenei után és nem restek elénk tárni ezeket... Maradj továbbra is hű olvasó, terjeszd a blogot, ha elnyerte tetszésed. Ha nem, akkor is...
arbeitslospornstar 2014.06.11 00:10:35
@Pipas: Kedves Pipas!
Soraidat olvasván Dante Pokla egy merő kéjutazás... No sebaj, megpróbálok segíteni - hívő keresztény lévén, ez kötelességem. Megpróbálom rövidre fogni, hiszen a dolog egyszerűbb, mint gondolnánk... Rendkívül ügyesen összeszedted, hogy mikre képezhetők ki a kutyák. Valljuk be, hihetetlen teremtmények, jómagam is foglalkozom Velük.
VISZONT: a szerző itt csupán egyetlen... megismétlem: EGYETLEN alkalmazási területtel foglalkozik. A cikk címét, továbbá a cikket ismét átolvasva szerintem számodra is világossá válik, hogy itt szó sem volt az általad felsorolt "alkalmazási területekről"... Remélem, ezt Te is belátod ;) Én legalábbis így látom.
A másik... ez már pusztán csak formalitás... Sosem jó dolog részenként, apró darabokra bontva olvasni és tényként kezelni egy cikket vagy hozzászólást. Attól még, hogy Te kiragadtál valamit az elejéről, meg egy másik valamit a végéről és szerinted ez ellentétes egymással... El kell, hogy szomorítsalak - az elméleted hibás. Ha ismét figyelmesen átolvasod a dolgot, nem csak úgy kutyafuttában (haha érted... kutya), akkor ráeszmélsz, hogy miről is van szó...
Remélem így mindent sikerült tisztázni, és legközelebb Te is átrágod magad a cikk teljes terjedelmén, töviről-hegyire haladva minden kis apró, de annál fontosabb betűn :)
Napi Szégyen Kezdődik... 2014.06.04 22:46:12
Üdv mindenkinek! Ennek az egésznek az ötlete már régóta közöttünk volt, csak még nem is tudtunk róla. Nap mint nap hány olyan hírbe lehet belefutni, amelynek végén keserű tanulságként borul ki az olvasóból, hogy "Tiszta szégyen..."  Nem kisebb feladatra vállalkozunk, mint…..
arbeitslospornstar 2014.06.04 22:51:36