Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GU

8 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kész, ennyi, a tegnapi nap után betelt az a bizonyos pohár. Kezdem azt hinni...nem, TUDOM, hogy Magyarországon nem létezik a címben szereplő kifejezés. Régóta érlelődik bennem már ez a kirohanás, ugyanis estéről estére ilyeneken "megy el" a bulim, az hogy jó szájízzel…..
Decemberben mondhatni menetrendszerűen meglátogattuk a német fővárost, hogy Vandit Nightozzunk egyet. Sok beszámoló volt már eddig, úgyhogy most kicsit kitérnék arra, hogyan is zajlik egy ilyen szervezés és utazás. Az első, hogy kikerül a dátum, és a fellépők, majd elkezdjük…..
Pénteken a Merlinbe mentünk nosztalgiázni a Love Parade szülőatyjával, Dr. Mottéval. Egyrészt nem sűrűn jár nálunk fellépni, már csak ezért is vétek lett volna kihagyni a dolgot, másrészt pedig a fent említett rendezvény is elég jelentős szerepet játszott zenei…..
Legutóbb 2007-ben járt nálunk Paul van Dyk, de idén szerencsére ismét beiktatja Magyarországot is a fellépések sorába. Örvendetes hír ez az elektronikus zene rajongóinak. A turné legutóbb megjelent válogatás album, a "Volume" nevét viseli magán, de mint tudjuk, ez nem…..
Words of Music Trance Awards 2009 2009.09.04 10:06:00
Amikor az előző szavazós bejegyzés készült éreztem, hogy van még más is az év ezen szakában. Lusta voltam utána keresni, de az emailek között kutatva rájöttem - a Trance Awards. Tehát ha idézni szeretnék, "tudtam, csak nem sejtettem".Idén 5. alkalommal kerülnek…..
A blog rendszeres olvasói talán azt hiszik délibábot látnak. Már megint Rewind buli Palotaival és Ludmillával és már megint az A38-on? Nos nem csalás nem ámítás ismét visszatért a nagysikerű partysorozat a hajóra. Előző erre vonatkozó bejegyzésünkben olvasható volt, hogy…..
Elmarad!! A buli sajnos Rusko betegsége miatt elmarad, hogy lesz-e pótolva, arról sajnos nincs info.Hivatalos megerősítés a Merlin honlapjárólSajnálattal közöljük, hogy Rusko lemondta a budapesti fellépését. A hivatalos indoklás szerint az amerikai turnéja során lebetegedett,…..
Sokan gondolkodtak már azon, hogyan lehetne még interaktívabbá tenni egy bulit, ami alapvetően arról szól, hogy a fiatalok összejönnek, isznak, mozognak így vagy úgy a zenére, majd hazamennek. Nos a Hypnosis csapatának ez nem elég! Ők tudni akarják, hogy ezek az emberek mit gondolnak…..
Az előző évhez hasonlóan ismét összegyűjtöttem az éves party-naptáramat. Biztos vannak sokan, akiknek hosszabb a listája, esetleg impozánsabb is, de én örülök, hogy a munka és tanulás mellett egyáltalán ennyi összejött. Kicsit változatosabb lett a tavalyinál, és volt pár…..
Words of Music Sigur Rós - Hlemmur 2008.04.29 20:59:00
Bár ez egy zenei blog, azonban a filmzenék által mégis létjogsultságát érezzük annak, hogy néhány kiemelkedőnek vélt alkotásról szót ejtsünk majd a későbbiek során. Nekem egyik nagy kedvencen az összetéveszthetetlen hangzást nyújtó Sigur Rós nevű izlandi zenekar. Nos,…..
Words of Music Freestylers 2008.04.03 00:05:00
A Freestylers nevű formáció a beat zene hazájából, Angliából származik. Egy csapat, mely élő koncertjeivel éppúgy lázba hozza a közönséget, mint fergeteges DJ szetjeivel, melyek során egyes esetekben akár 6 zenei stílust is érintenek, anélkül, hogy az kiütközne az…..
Történetünk szeptember 13-án kezdődött, amikor is a júliusban újonnan vásárolt Cinema Display-em egy pillanatnyi áramszünet után már nem akart többé bekapcsolni. A terméket egy magánszemélytől vásároltam, ő pedig Németországból. Számomra ez egyértelműen ELMÜ hibának…..
Words of Music Chicane 2008.01.10 14:43:00
Ha már fő téma az elektronikus zene, úgy gondoltam lehetne egy rendszeresen jelentkező rovat az ajánlók mellett, ahol meg lehet ismerni a műfaj meghatározó alakjait és a feltörekvő generációt egyaránt. DJ-k, producerek, akik alapjában változtatják meg az elektronikus zenéről…..