Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Monet.

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elérkezett a nagy nap, felbontották a borítékokat és a 470 beérkezett pályázat közül a 11 tagú nemzetközi szaktekintélyekből álló zsűri kiválasztotta a Városliget, és Budapest arculatát is a jövőben meghatározó épületterveket. Számunkra az egyik legnagyobb öröm, hogy a…..
Még néhány nap és megtudjuk, hogy milyen múzeumok is lesznek a Városligetben. A titkos, többfordulós pályázatokról nemzetközi zsűri döntött és az egyes épületek nyertes terveit 2014. december 19-én, pénteken hirdetik ki. A nemzetközi zsűri egyik izgalmas figurája Edwin…..
  Blogunk információi szerint a kormány 2014. december 3.-i ülésén maximális támogatásáról biztosította a Liget Budapest Projektet. Mindennek nyomatékaként megszavazta az idei évből visszamaradt 3 milliárd forintos támogatást, valamint tudomásunk szerint a projekt eredeti…..
Lizsé Hírek a Lizséből 2014.12.02 11:03:05
Hamarosan megtudjuk, hogy fog kinézni az ötből négy új múzeum, de addig sem áll meg az élet a Városliget környékén, lássuk mik a hírek. Meghívást kapott a Liget Budapest Projekt a soron következő Smart City Expo-ra. Bármilyen meglepő az eseményen okos városfejlesztési…..
A mai, köpködéses kampányvilágban mindenről szó esik, csak a szépről, a teljesítményről nem. Hát, most juszt is erről beszélünk. A Hunyadi térről, Terézvárosról. Mert nem csak a palotamutyik, az előző vezetés erősen korrupciógyanús ügyletei, a nyárközepi szörnyűséges…..
Monet. 2014.09.04 11:52:31
@Repülő só: hiába hitetlenkedsz olvass utána.. mai napig szívnak hassayék mutyik és az adósságok miatt