Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ajna is in Singapore

14 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szóval vége az első évemnek Szingapúrban. Nem tudom, hogy ennek most örülnöm kéne vagy sem. Hihetetlen gyorsan telik kint az idő, és én meg nem akarok felnőni, meg egyetem, meg a nagybetűs, meg ilyenek. Azt hiszem legjobb lenne örökké tizenegyedikesnek maradni. Még akkor is ha sok…..
From Budapest to Dilijan... FREEDOM 2015.04.28 15:18:48
(Alant olvasható posztom korábban született mint a fent látható datum, de szégyenlős volt napvilágot látni, így vártam míg beérett és néhány utolsó ecset vonás után íme itt van.)   Szabadság. Milyen édes mikor elveszítjük. De vajon értékeljük-e mikor semmi sem…..
Ajna is in Singapore 2015.04.29 06:20:45
Két év nyár Tavaszi helyzetkép 2015.04.21 07:22:08
Hát úgy tünik  a havi rendszerességű blogolás az tényleg lehetetlen..... Szóval most így olyan 3 vagy 4 hónap kimaradással megpróbálok beszámolni, hogy miért is nem volt időm erre korábban. Január Miután visszajottunk a téli szünetből, volt két hét tanítás, ami a…..
Két év nyár Félévi értesítő 2014.12.31 11:44:53
Már megint iszonyatosan régen írtam blogot. Rengeteg minden történt a legutóbbi bejegyzésem óta eltelt több, mint egy hónap alatt. Azt leszámítva, hogy a szünet előtti utolsó két hétben minden tantárgyból dolgozat, esszé, vagy például drámából szóló előadás volt, nagyon…..
Igen! Igen! Igen! Már szinte olyan mintha ezer éve itt lennék, igazából erre a napokban jöttem rá mindenféle kis apró jelekből. Például már nem felejtem el megcsinálni a laundrymat a legfáradtabb és elfoglaltabb estéken sem, vagy, hogy már tudom fejből az órarendemet és minden…..
Első nap okt.9.  Hatalmas épületek mindenhol, kb negyven vagy több emelet, ijesztő, olyan, mintha rád akarna esni. De amikor kicsit beljebb értünk a városba kínai kavalkád fogadott, ez már tetszett. Remélem lesz hétfőn idő körbenézni, a kínai piac, meg a kis cuki bazárok nagyon…..
Sőt, már több is, mint másfél hónapja, hogy itt vagyok. Mégis olyan érzésem van még mindig mintha táboroznék. Hogy miért is, az viszonylag egyszerű. Meleg van (30°C de tényleg minden nap, minden órában....kivéve amikor még ennél is több), nem a saját ágymban alszom (még…..
Nem mintha panaszkodásból írnám, de tényleg nagyon sok minden történt, hiszen itt már három hete suli van, csomó házi, kiselőadások, tesztek, szóval volt okom a blognemírásra. Illusztrációként álljék itt az…..
Két év nyár The first week 2014.08.25 13:55:26
Szoval igen, tegnap befejezodott az elso tanitasi hetem. Hogy oszinte legyek, minden percet elveztem. Nem mintha streber lennek vagy ilyesmi, hanem egyszeruen tok erdekesek az orak, a tanarok, kozvetlenek, segitokeszek, latszik, hogy tenyleg erted vannak, tenyleg meg akarnak tanitani neked dolgokat.…..
Hat igen megerkeztem Singaporeba. ( elnezeset az ekezetek hianyaert....meg csak ma kaptuk mac a macbookot es nem toltottem le hozza ekezetes billenyuzetet) 16 ora. Qatarban harom ora varakozas, megtalalni a gepet, Singaporeban emigration form kitoltese...btw alig akartak beengedni mert az…..
Egyszer egy szép napon, Tudom, hogy elhagyom, a várost, ahol élek. Mindent itthagyok, mit Bp. adhatott, igen holnap, holnap indulok...Valahogy ma egész nap ez a szám megy a fejemben. Mondjuk nem nehéz kitalálni, hogy miért. Ez az a dal volt, amit gyakorlatilag az összes nyári…..
Már elég régen írtam bejegyzést, és a továbbiakban sem tudom, hogy milyen rendszerességgel jelentkezem, de azért majd néha igyekszem életjelet adni magamról. Igazából azért nem írtam, mert vagy nem voltam itthon, vagy épp valamit intéztem (például adóigazolást fordítottam…..
Hát igen, most már tényleg nincs visszaút. A ráhangolódás elkezdődött, a random sírások és örömhullámok ideje elérkezett. 46 nap múlva pedig elhagyom kis hazámat egy még kisebbért. De szomorúságra semmi ok! Csak sok minden megváltozik mostanában. Hogy mi is ez a…..
Ajna is in Singapore 2014.06.25 18:15:43
Két év nyár Berek osztálya 2014.06.19 10:53:29
legjobb osztály. legjobb osztálytábor. legjobb öt év. legjobb búcsú tőlük. Na jó, az utolsó egy kicsit fura. A búcsú általában szomorú, meg minden...akkor hogy lehet mégis jó? Azt hiszem, ezt csak az a harminc ember tudja, aki ott volt 18-án este Fenyvesen. Az egész a Berekkel…..
Két év nyár Elkezdődött... 2014.06.04 13:03:36
Miután tegnap volt az utolsó tanítási nap a suliban (Jó, még lesz egy fizikavizsga 11-én...na, mindegy), illetve vasárnap óta már hivatalosan is nyár van és épp most lettem kész életem első csirkepörköltjével (ami finom lett, szóval remélem majd a kintiek is szeretni fogják a…..